Work In Progress

akane

New member
לא את לא XD

כי בכל שנות ההיכרות שלנו מעולם לא שמעתי אותך צועקת, שלא לדבר לצעוק עליי X3 את חמודה ועדינה מידי!~

innocence

New member
אני באמת לא צועקת ._.

אבל למה להרוס לי? אני מנסה לבנות כאן תדמית! >>

akane

New member
אני לא *כל* היום מתלוננת.... רק רוב היום ~_~

והאמת היא שנדרשה ממני ממש מינימום עבודה לפוטושוטס הזה :ם אאוריקה - צבעתי עוד חתיכת צינור לשרשרת שלה, והכנתי מחדש את הסיכות שיער שיצאו הרבה יותר טוב הפעם. מעבר לזה רק כיבסתי וגיהצתי - הכל כבר היה מוכן מלפני שנתיים. שיצו - ניקול הסופר-דופר-מקסימה-ומדהימה הלוותה לי את הג'קט היפייפה שהיא הכינה לגרסאת בית ספר יופמייה בעולמות בשנה שעברה. אותו רק הייתי צריכה להצר קצת ולגהץ. הכנתי את העניבה שלה כי זה היה חלק שנעלם לניקול. החצאית במקרה נמצאה בארון של אמא והייתה מושלמת לחלוטין (חלקה, שחורה ולא צמודה מידי). מצחיק שהחלק שהכי שנאתי היה להכין את השני פופיוני קשירה המוזרים האלו שיש לה על הקוקיות, כי הם היו צרים בטירוף וזה היה סיוט להפוך אותם דרך פתח צר וקטנטן. דיאנה קוראהא - היחיד שהכנתי לו משהו חדש ממשי - תפרתי את השמלה השחורה ב3 שעות (יותר מידי זמן לטעמי). הצמיד המוזהב נמצא בחנות פקאצות ונעליים היו לי מבעוד מועד מהחתונה של אחותי. את הפיאה הלוותה לי יעלי המקסימה לאחר בקשות מגיא~ וכמובן כמו שגיא רשם - בלי הנודניקיות שלו והלחץ לא הייתי עושה כלום O_O אני בן אדם נוראי.

innocence

New member
איזה נחמד מצידם!

(מצד כל אלו שהלוו, הכוונה) יצא מדהים למדי, אבל לא ראיתי תמונות של הכל.

akane

New member
לחלוטין!! ואני מודה להם שוב! ../images/Emo24.gif

כי אני נשרפתי כבר פעמיים כשהלוויתי חפצי קוספליי שונים וקיבלתי אותם במצב מכפיר. מאז לא הלוויתי כמעט כלום. אז שמלווים לי, ובאופן כיפי ובלי בקשות, זה נורא מחזיר את האמון באנשי הקהילה היפה שלנו~ 3:

akane

New member
* קיבלתי אותם חזרה

*מחפיר מה נסגר איתי לאחרונה? @_@;;;

happy berry

New member
הומ נוממ..

*אליס מפאנדורה הארטס בעיצוב מאולתר שמזכיר את השמלה של וויל רק בשחור וסגול מסוקס, לאייקון (והפאה, כנראה, לא תגיע בזמן, זה שפאות מגיעות אלי ממש מהר זה פשוט מזל מוזר כזה שיש לי, ואני דוחקת בו קצת יותר מידי הפעם;; ) *שיפוץ וסיום הקוספליי קיץ שלי ...(פפט, על מי אני עובדת) *הכנת גזרות, וחיפוש מסיבי של פאה לקוספליי שכנראה יהיה לחנוכה (נוט טו סלף : לנסות לא להתעצבן שוב כשאני מקבלת תשובה מפגרת לחלוטין מהמוכר של קאריסה כי הוא לא מבין אנגלית) *בהייה בכל גרסא קיימת של ראנקה ופינטוז על יקום אלטרנטיבי כלשהו שבו אני אשכרה יכולה להרשות לעצמי להתחפש אליה;; הא, כן. ואני בוויפ מתמשך של מציאת חיים.

Serf SaN

New member
אולי תנסי להשאיל ממישהי פיאה של אליס?

היו הרבה אליסות בארץ בזמן האחרון... אולי תהיה מישהי שתסכים להשכיר לך, או משהו. :)

happy berry

New member
האמן לי, ניסיתי;;

גם למכור הן לא רוצות;; האליסות בארץ מאוד אובססיביות לפאות שלהן (בצדק *-*).

Apushu

New member
O_O הקאריסה האלהה

שונאים ישראלים, אני אומרת לכם!

Serf SaN

New member
זה אלה שהזמנו מהם את הפיאות אמאצקי?

שאת שלי הם בכלל שלחו פיאה אחרת בטעות? >_>

למעלה