Work In Progress

Serf SaN

New member
../images/Emo252.gifWork In Progress../images/Emo252.gif

שתפו, ספרו, על מה אתם עובדים לאחרונה? D:

Serf SaN

New member
אני O:

עבדתי בשבוע-שבועיים האחרונים על פוטושוטס עם עינב. צילמנו את הולנד ואאוריקה (משהו שאנחנו מתכננים מאז 2008), את לולוש ושיצו במדי ביצפר (כפי שאתם יכולים לראות בתמונה), וטאקיזאווה וקורוהא מעדן מהמזרח! זה היה יום מתיש, מאוד. אני בערך מצונן כבר שבוע בגלל אותו יום. כי לצלם מ6 בבוקר עד 6 בערב זה... קריעת תחת. XD אבל היה כיף. מחכים לעוד תמונות מיבגני. :)

Serf SaN

New member
מתי הספקנו להכין, או מתי הספקנו להצטלם? ../images/Emo13.gif

innocence

New member
בעיקר להכין.

אתה בצבא וכל זה, עינב כל היום מתלוננת על כובעים... P:

Serf SaN

New member
אממ.

אם את זוכרת, את התלובשת של לולוש (או לפחות 80 אחוז ממנה) הכנתי ממש ממזמן, לפני יותר משנה. את טאקיזאווה גם הכנתי מלפני כמה חודשים טובים, העלתי לכאן תמונות. את הולנד כמובן..רק שיפצרתי. והכנתי רפטבורדים. (שזה האמת כן לקח זמן). עינב רק צריכה מישהו שיצעק עליה. היא, דד-ליין, ובתוספת העצבים שלי יכולים לעשות נפלאות, מסתבר. P:

innocence

New member
אז תכלס כל מה שצריך זה לצעוק על עינב?

אני יכולה לעשות את זה P:

saarshemer

New member
בוא נבדוק אם זה עובד....

עינב!!!!!......, גאיה!!!!!! טריניטי....!!!!!!! עכשיו....!!!!!!.... 3..... 2...... 1...... (.............................................................................)

saarshemer

New member
אם כבר מדברים על זה...

מצאתי מקום מדהים של הריסות של מבנה עתיק עם קשתות וברקע מבנה אורבני מודרני בצורה מדהימה...לא גמור... (תזרמי אתי בקו המחשבה של הsagrada familia ועוד ממש קרוב לאיזורינו

innocence

New member
נשמע לי מעולה!

עכשיו אני צריכה לתקן את כל מה שנשבר בקוספליי, ולמצוא צבע שאשכרה מתייבש (צבעתי את כל הצלבים מחדש בצבע אקריליק וגם הוא מוריד צבע, ממש נמאס לי.)

saarshemer

New member
יש לי שבוע פנויי

תפילי עליי את הצלבים והבעיות....ונסגור את הפינה הזו

innocence

New member
שלי לא לגמרי פנוי, אבל אני בטוחה שנמצא זמן:)

אני מסיימת לעבוד באחת בצהריים כל יום, אז יש את כל אחה"צ בשביל זה. נדבר אחרי יום כיפור:)

akane

New member
אם אתה רציני עם ההצעה הזאת אני בעניין :)

כאילו, הייתי בעניין גם קודם, אבל גם לי יש המון דברים שנהרסו בקוספליי :/ הצלבים דווקא בסדר גמור (אם כי חסר צלב אחד על כל צד של השרוול בחלק הפנימי שלו), אבל חסרים כל מיני חלקים כמו השרשרת שלה (שגם ככה יצאה נורא וגם נשברה טוטאלית בכנס) או הקישוט לצווארון. מעבר לזה רוב התלבושת במצב די טוב :) אפילו מצאתי את הנעליים שלה, אם כי הייתי שמחה למצוא לה זוג אחר. ואם נארגן את זה לחודש הקרוב אני יכולה להבטיח את עצמי. מעבר לזה אני כבר מתחילה את שנת הלימודים השלישית, ואז אני שוב אהיה מחוסרת קוספליי וזמן.

innocence

New member
אני צריכה שמישהו יעזור לי עם הצלבים...

כי אחד נשבר, ומי שעזר לי בפעם הקודמת היה אייל, אז עכשיו אין מי שיעזור לי >> לגבי השאר, אני לא יודעת אם אני אטרח לשפץ את התלבושת או לא. אין לי כוח לחפש עכשיו כפתורים ולתפור אותם...

akane

New member
אפשר להכין תבנית חדשה מאחד הצלבים שלך

ולייצר עוד. זה לא קשה, סתם לוקח הרבה זמן. וגם אם לא תשפצרי באופן משולם, התלבושת שלך הייתה מאוד יפה ותראה טוב מאוד ככה או ככה בצילומים טובים!~

innocence

New member
לא, צריך צלב אחר..

קטן יותר ממה שיש לי. לא אמור להיות בעיתי להכין, רק שנורא נורא קשה לי לעבוד עם פימו.

CoralP

New member
נו אבל סער הציע את עצמו../images/Emo181.gif

קבלי את העזרה!

למעלה