חדשות!

Twilight Girll

New member
כן.. אבל לפי מה שהבנתי זה כנראה פרק 3.

אני אוהבת את חלוקת השירים בעונה הזאת בינתיים....

y a m i girl

New member
אמג! ../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

אם דארן באמת ישיר את LFD זה יהיה מושלם! אני כ"כ שמחה!

5ifi

New member
צדיק!!

הדמות היהודית שלו משפיעה עליו לעשות מעשים טובים לפני ראש השנה....

neurotica

New member
../images/Emo240.gif ../images/Emo58.gif ל305

מסתבר שכותבת הפרק היא The First Time, ולפי ספוילרים קודמים זה גם הפרק שבו קרופסקי חוזר ופוגש את קורט בגיי באר. אז טמבלר מתחרפן סופית.

Rawsome

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif

אני נרגשת

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif ניייייייייס../images/Emo58.gif

ד'ה פירס טיים.. מממ מעניין מה זה

neurotica

New member
../images/Emo240.gif ראיון עם כריס

בעיקרון יש בראיון
ים לפרק הקרוב (302), אבל החלק החשוב ביותר (לדעתי
) זה שהוא אמר שהוא רוצה שקורט ובליין ישירו את Come What May (ממולאן רוז'). וכולנו יודעים שמה שכריס רוצה, כריס מקבל. כן, אתן מוזמנות להתחיל לצווח בהתרגשות. אני יודעת שנטע כבר עושה את זה.
לינק: http://www.givememyremote.com/remot...ing-what-kurt-should-sing-to-blaine-and-more/

y a m i girl

New member
guilty |מדוזה|../images/Emo82.gif

אבל מה לעשות שזה פשוט שלמות העולם וכל מה שפחות או יותר חלמתי עליו מבחינת דואטים של קליין. עכשיו צריך גם את אייל קאוור יו מרנט ואני בכלל מאושרת.

5ifi

New member
*צווחת בהתרגשות*

עכשיו דמיינתי אותו שר את החלק של ניקול ונשכי לעצמי את הברך כדי לא לצרוח באמת ולהעיר את אחים שלי....*אעאעאעאעאע*

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאז תכירו את..../images/Emo58.gifלפרקים הבאים.../images/Emo9.gif

גרנט משהו... מסתבר שהוא המנהיג החדש של הוובלרס ועל הדרך נדלק על בליין... http://justjared.buzznet.com/2011/09/27/grant-gustin-new-glee-villain/ שונאים אותו מוות כבר בטמבלר, אבל לדעתי זה לוקח את העלילה למקום מגניב ונותן זמן מסך לקליין. (כל עוד הם יישארו ביחד, אני אהיה בסדר. מספיק מפרידים לי אותם בסוף העונה
)

neurotica

New member
גם מסכימה. ../images/Emo58.gif

ובכלל, הוכח היום בפרק שכשקורט כועס הוא די שווה.
הוא פשוט יצטרך לשכנע את בליין שהוא יותר שווה ממר בחור, ואני יכולה לחשוב על מספר דרכים לעשות את זה.

Pumpkin Mania

New member
וואו!../images/Emo58.gif

אני רוצה שיצאו השירים! דאמיט כלכך יתאים להם פיקס יו! פעם ראשונה שאני רוצה שיצאו השירים יותר מהפרק
לפי הפרומו..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gifנראה טוב

אבל... מה שקורט אמר לרייצ'ל, ריב עם שלה עם מרסדס...
אני מאמינה שזה באמת יגיע לה, אבל היה לי עצוב. אני אוהבת את החברות שלה איתם. בעיקר עם קורט. כל רגע כזה מעציב אותי כל כך שזה כבר מביך.

למעלה