חדשות!

neurotica

New member
טוויט של בראד לגבי ../images/Emo58.gif ב302

אני לא מבינה כלום יותר. לפי בבילון underclassman זה: " (ש"ע) תלמיד (סטודנט) שנים ראשונות (בארה"ב) " אז הוא בי"א אבל בעצם סטודנט? הוא במחתרת? מה קורה כאן ?! (כן, התחרפנתי לחלוטין) קיצר, בליין בן 5 עד שיוכח אחרת.

5ifi

New member
הבנתי. ../images/Emo58.gif

אנשים טענו שבליין הוא ג'וניור, ושזה לא הגיוני כי באיזשהו פרק בעונה השנייה (פרק 1202 בעצם!) ווס קורא לבליין 'ג'וניור וורבלר', אבל הכוונה לא הייתה שהוא אכן ג'וניור- כלומר תלמיד כיתה י"א, אלא שהוא אחד מהתלמידים הצעירים- אנדרקלאס-מן. בכל מקרה, בליין יכול להיות בן שנתיים מצידי- הוא גם ככה יותר נמוך מקורט.

Twilight Girll

New member
חרטות!! הכוונה עכשיו! ../images/Emo58.gif

הכוונה המקורית שלהם הייתה שהוא ג'וניור ושלאיזבלו לנו במוח... יאללהההההההההה שיילכווווווווווו מנסים עוד לתת לנו תירוצים למה כן יש המשכיות?!?!?!? אני באמת באמת באמת עצבנית עליהם. אם הוא יהיה ג'וניור אני אתפוצץ.

Twilight Girll

New member
ואני לא מבינ למה אנשי טמבלר מרוצים ממה

שהוא אמר? מה שאני קלטתי זה "אף פעם לא אמרנו באיזה כיתה בליין, אז אל תאשימו אותנו שאין המשכיות."... אני מפספסת משהו? הוא אומר משהו שאמור לשמח אותי???? מישהו שיגיד לי!! :(

Twilight Girll

New member
אוקי כן עצבנים עליו בטמבלר. טוב

סורי שאני חופרת חחחחחחחח. אני בסערת רגשות
~הפסקתי~

y a m i girl

New member
כן הא?! ../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

בגלל הסיפור הזה יש לי מוד סווינגס מטורפים! אני שמחה לי שיש קורט רוקד על עמוד, שמרלין חוזר, שיהיה מלא ווסט סייד סטורי, שאני מצליחה תרגילים בפסיכומטרי. ואז ב-ו-ם אני נזכרת בזה וזה מוריד לי את המצברוח לדאון מטורף. אוף:(

mich223

New member
אלוהים,מישהו רוצה להסביר לי-../images/Emo58.gif

למי אכפת?! למה אמור להיות אכפת לי שהוא קטן מקורט בשנה?

Twilight Girll

New member
אני אסביר לך

קודם כל מבחינה טכנית זה זלזול מטורף בצופים. בואי נודה בזה. בליין לא יותר קטן מקרט. הוא לא. זה לא הגיוני בשיט. אמרוהבבירור בעונה הקודמת שהוא גוניור. הוע היה אמור להיות גדוללל ממנו. אז מה הקטע???? זה פפשוטטיפשי ודפחק חסר הגיון. עכשיו מבחינה... לא טכנית - זה פשוט מעצבן. הם היו אמורים ללכת לקולגף ביחד. היה תכנון לספין אוף. עכשיו קורט יסיים ובליין יישאר במקנילי וזה פשוט דפוק... ודארן יהיה בגלי עוד עונה וכנראה בלי כריס אז זה עחד יותר מעצבן... פשוט. חסר הגיון ובעעע.

רק לי נדמה ש...

שבעונה הקודמת אמרו שבליין יותר גדול מקורט? יכול להיות שאני טועה אבל... נדמה לי...

Twilight Girll

New member
אממ אני לא חושבת שממש אמרו שהוא

יותר גדול... זה פשוט איכשהו השתמע מהעלילה. ריאן *כן* אמר את זה באחד הראיונות(!!!) אבל לא הכניסו את זה לעלילה של הסדרה. מה שכן אמרו, זה שהוא ג'וניור = בגיל של קורט.. ואז הוא נהייה קטן.

TwilightFan

New member
עד כדי כך זה משפיע עלייך?

כלומר, גם אם היו רוצחים את רייצ'ל בסדרה (והיא הדמות האהובה עליי) אז הייתי מתבאסת, אבל בחיים האמיתיים מחוץ לסדרה זה לא היה מעציב אותי.. זו רק דמות.

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני לא רוצה להכנס לזה או לסיבות שזה ככה, אבל בעיקרון כן.

אויש, באמת ../images/Emo58.gif

אז כשקורט אמר לרייצ'ל שהוא זורם על לעבור לניו יורק שנה הבאה ושגם בליין בקטע, הוא התכוון שבליין מתכנן לחתוך מהשנה האחרונה בתיכון או שבליין מאוד נלהב מזה שהחבר שלו עובר לגור בסטייט אחרת? אבל תמשיכו לספק לעצמכם תירוצים, RIB, תמשיכו.

neurotica

New member
../images/Emo58.gif ל302

וואי, קווין הולכת להיות אדירה בפרק הזה. סוף סוף יש התייחסות לעובדה שהיא פאקינג הביאה תינוקת לעולם. ואיפה last friday night? רק אני לא שומעת?

למעלה