חדשות!

Twilight Girll

New member
חחחחחחחחח אומייגאדדדדדד

לא ראיתי שכתבת את זה חחחחחחח נכנסתי להודעה וכבר קראתי על זה בטמבלר אז רפרפתי על שלך ואז בשנייה שלחצתי על שלח בתגובה שלי קלטתי שכתבת את זה גם
גדול!!!

neurotica

New member
../images/Emo240.gif חדשות! ../images/Emo240.gif

טוב חבר'ה, זה שירשור החדשות שלנו. שרשרו להודעה זו כל דבר חדש ומעניין שאתם מגלים ברחבי האינטרנט. (במקום לפתוח הודעות חדשות או לנצלש את תפוז אנשים.) כמובן לא לשכוח לסמן
, ואם ניתן אז גם לכתוב לאיזה פרק הספוילר.

neurotica

New member
הזוכה של הגלי פרוג'קט מגיע רשמית ../images/Emo58.gif

(או לפחות אחד מ50 הזוכים של הגלי פרוג'קט.) הכתבה: http://www.tvguide.com/News/Glee-Damian-McGinty-1038080.aspx תרגום/ תקציר: הדמות של דמיאן תקרא רורי והוא יגיע ב1 לנובמבר (פרק מס' 4). הוא יגור עם בריטני שחושבת שהוא איזה סוג של לפרקון שרק היא יכולה לראות. לא כולם מתים עליו: קורט מוטרד מזה שסגנונות השירה שלהם דומים מדי והוא לא רוצה שמישהו יגנוב לו את הספוטלייט. וסנטנה מתעצבנת עליו כי הוא כנראה מנסה להתחיל עם בריטני.

Twilight Girll

New member
מגיע עוד מליון שנה, מסתבר.

מה הקטע של הפגרה הזאת עכשיו? הפרק הזה מגיע כשאני מתגייסת :|

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

מה פגרה חודש מה?!

R e f a e l a

New member
איך לעזאזל ../images/Emo58.gif

הסגנונות שלהם דומים? אין להם אותו קול, והזרם שהוא שר דומה יותר לשם פאק (סווינג וכאלה)

Rawsome

New member
מצטרפת... ../images/Emo58.gif

קורט הוא סופרנו ולדמיאן (רורי. מה זה השם הזה??!) יש קול ממש נמוך סO אבל זה אומר זמן מסך לקורט אז אני בסדר

R e f a e l a

New member
אין לו ../images/Emo58.gif

קול נמוך- יש לו קול משתנה.... יש דמות שקוראים לה רורי בדוקטור הו. כך שנראה לי זה כן שם נפוץ בבריטניה...

5ifi

New member
אבל הוא אירי

זה מאוד מאוד שונה
רורי זה לא השם של הילדה בבנות גילמור?

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif חח גם לי זה הדבר הראשון שקפץ לראש

רורי לורליי גילמור וואי כמה געגועים לסידרה

y a m i girl

New member
ממש ממש ממש לא|מדוזה|../images/Emo82.gif

אירלנד היא ממש לא חלק מגרייט בריטן, היא קיבלה עצמאות לפני הרבה הרבה זמן
(כאילו, צפון אירלנד היא חלק מגרייט בריטן, אבל היא לא נחשבת)

y a m i girl

New member
מאיפה לי../images/Emo3.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

לא באמת ראיתי גלי פרוג'קט, רק שמעתי שהוא אירי. והגבתי על זה שאירלנד היא לא חלק מהUK זה הכל

למעלה