ות פופ - 19.4

RedOne8

New member
והעין? ../images/Emo6.gif

כשיהיו לי ילדים אני נראה אשאיר אותם באינקובטור עד גיל שנה, הדברים והסכנות האלה מלחיצים אותי לאלה! הנברשת הזאת עדיין משגעת אותי, אבל לפחות אני רואה שהחדר ממש מרופד ואין פינות אז אני נרגע... חוץ מהשידה הזאת משמאל איפה שהם שמו את הפרחים, אבל זה גבוה אז הם אפילו לא יגיעו לשם עד גיל 3 ואי אפשר להיפצע.

theone24

New member
ניקול שרזניגר מכריזה על סינגל חדש.

השיר הנבחר הוא Right There ,המצויין, אשר יתפקד כסינגל אירופאי שלישי, וכסינגל בכורה בארה"ב. הרצועה הופקה על ידי Jim Jonsin, ונכתבה ,בין היתר, על ידי אסתר דין. בימים אלו שרזניגר מצלמת את הקליפ לסינגל החדש, ובקליפ ישתתף אף הראפר 50 סנט. עדיין לא ברור אם השיר יעבור רמיקס ויכיל מספר משפטים חדשים מפי 50 סנט, או שישאר בגרסת האלבום הרגילה ו50 סנט רק יתארח בקליפ. תמונה של השניים על סט הצילומים.
השיר למי שלא שמע: http://www.youtube.com/watch?v=qD0cGd7FrhM&feature=player_embedded

WhyTheFace06

New member
באמת תהיתי למה היא לא מנסה את מזלה

בארה"ב. שמעתי פעם אחת וזה נשמע סביר- לא יותר טוב מהסינגלים הקודמים.

candyheart

New member
דווקא יותר חלק מהשניים הקודמים

עם זאת,הוא יחסית מתאים לארה"ב.

AudiTT15

New member
"the idea is that you have to honor

your vomit"
אהבתי !! ממש אוהב אותה מחדש...

candyheart

New member
היא חיה יותר מדי בסיסמאות

שזה חלק מהרצון שלה להיות אובר-מיוחדת...מה שגם גרם לה לשבת ולדבר באמבטיה.

theone24

New member
תגידו מזל טוב: רירי ובריטני מקום ראשון!

מסתבר שרירי יודעת מה היא עושה... אחרי שS&M בגירסתו הרגילה לא הצליח להגיע לראש מצעד הטופ 100 והתייצב במקום 3, רירי החליטה לצרף את בריטני ספירס כחיזוק ובעיקר לקפוץ על הקאמבק של ספירס לטופ, והפלא ופלא, זה אכן קרה! S&M ,בגירסת הרמיקס, מסיים את השבוע הראשון לשיחרורו במקום ראשון במצעד הטופ 100 של הבילבורד ,עם מכירות של 293 אלף עותקים, ובכך מעניק לריאהנה את המקום הראשון העשירי שלה ולספירס את המקום הראשון החמישי שלה. אלה שחשבו שגאגא וג'ודאס יקחו את המקום הראשון טעו, והיא מסתפקת במקום שני, אך עם מספר מכירות מרשים של 163 אלף עותקים לאחר רק יומיים וחצי.

WhyTheFace06

New member
כמה תיקונים...

ה293 אלף עותקים זה לא רק של גרסת הרמיקס, אלא של הרמיקס יחד עם הגרסה הרגילה מהאלבום, וזה מה שבעצם הביא את S&M למקום 1. כי בעצם בכל המצעדים הם לא מחשיבים את הגרסת רמיקס כשיר נפרד אלא ככפיל לs&m הרגיל. ודבר שני, לגבי JUDAS- הוא נכנס דיגיטלית למקום 4, עם 163 אלף עותקים אבל במצעד עצמו הוא בכלל ייכנס למקום 10.

למעלה