ות פופ - 19.4

../images/Emo99.gif

בחיים לא הייתי מנחשת שהיא בת 41. ניראת מעולה
I'm Into You זו בלדה, לא?

תודה ../images/Emo13.gif שמעתי את השיר לא התלהבתי ממנו

הייתה צריכה להוציא את papi בהרבה יותר טוב.

theone24

New member
אישית אני מאוד אהבתי.

הוא מאוד אמריקאי , אבל גם פאפי מצויין. עושה רושם שיש לה שלושה להיטים ביד.

Itzik200

New member
אל נא לכם לשכוח את Invading My Mind

לפי דעתי יותר טוב מהשניים האחרים

candyheart

New member
אם זה קליפ סטייל "שי אנשים סקסים על החוף"

אז חבל...אלה הקליפים הכי משעממים.

theone24

New member
מאריה קארי בתמונה מתוך מגזין Life & Style.

קארי חשפה לקוראי המגזין איך נראה חדרם המשותף של ילדיה ,האמורים להיוולד ממש בקרוב.

RedOne8

New member
יש להם נברשת בחדר?!?!

היא לא יודעת כמה מסוכן זה יכול להיות?!?!?!?!?!?!?! מילא הביזבוז של הכסף, קרו (וקורים) מקרים מזעזעים עם נברשות. למי שלא יודע אז אלה מנורות שתלויות מהתקרה עם חבל, וגדולות יותר ממנורה שגרתית... כלומר, זה לא מהמנורות האלה שזה פשוט נורה תלויה עם איזה קישוטון עליה, זה חתיכת מנורה. וממש לא בטיחותי לפעוטות, ובכלל!! מה עבר לה בראש?! כאילו המנורות האלה עוד סבירות וסבבה לקנות אותם לא אומר שלא... הרי זה לא הורג אותך, אבל את התינוק שלך כן! ועוד עם נרות... (מעל הראש של הג'ירפה) אלוהים אלוהים מה היא עושה להם

איזה עין...אמא |פרחה בת 40|

אבל בשיא הרצינות,להירגע. זה גם לא בריא להרים את הילד שלך כל הזמן ובריטני עושה את זה הרבה ממה ששמתי לב בתמונות הפפראצי שלה. (לא בריא לילד.)

RedOne8

New member
יש תמונות באינטרנט כמו למשל מהחופשה האחרונה

בוגאס, אותן צילם מישהו פנימי ולא פפראצי, שבהם ג'יידן לא מורם. גם בתמונות פפראצי כשהצלמים רחוקים או מוסווים, רואים שהיא לא לוקחת אותו על הידיים (כמו למשל בתמונות מהדייג שהם עשו עם סבא שלהם ועם בריטני, וכמו ביציע של המשחקים של פרסטון)... התמונות שהוא כן על הידיים זה תמונות פפראצי, כשהצלמים קרובים, ושמע.... זה מאוד מפחיד להיות שם, הם מוקפים באנשים אגרסיביים וחייתיים, אתה בטח מדמיין את הסיטואציה. אז התאוריה שלי זה שהיא לוקחת אותו על הידיים כי הוא מפחד, וזה באמת מפחיד ללכת שם, אז ברגל לילד קטן פי כמה... ושוב, ההוכחה לזה זה שיש תמונות אחרות בהן הפפראצי רחוקים / תמונות משפחתיות, בהן לילד אין ממה לפחד, ובהן הוא גם עם שתי רגליים על הקרקע.

למעלה