ות פופ - 19.4

Itzik200

New member
../images/Emo240.gifות פופ - 19.4

מותר לי לפתוח ככה שרשור? חח אני מקווה שכן

Itzik200

New member
דלף השיר החדש של ביונסה Girls

לא משהו לטעמי, אבל נשמע כמו משהו שיכול להתפס כלהיט מקווה שלא, הוא לא מספיק טוב

theone24

New member
כל הכבוד על היוזמה, איציק.

אני שמח לראות עוד אנשים שמעדכנים. אבל רק בשביל הסדר הטוב, שירים חדשים ,הופעות חיות וכולי הולכים לשירשור שנקרא Suck My Pop. שירשור החדשות נועד לעידכוני חדשות על אומנים ווהוא מכיל שערי מגזינים, ראיונות, תמונות חדשות וכולי. בכל אופן, תודה על היוזמה.
והשיר, למיטב הבנתי זהו רק דמו, אבל ממש לא אהבתי...לא מצליח להתחבר למוזיקה שהיא עושה היום.

liore10

New member
אהבתי את כל הסינגלים מסשה פירס ...

ואפילו עברה במוחי המחשבה להשקיע 65 שקלים ( שזה בשבילי כמו 1000 שקלים לאדם ממוצע ) ולקנות את הדיסק החדש שלה .... אחרי השיר הזה , אני אפנק את עצמי במשהו אחר ...

theone24

New member
ליידי גאגא על שער המגזין NME.

וזה מה שהיה לה להגיד לכל שונאיה: "תן לי להגיד לך משהו. אם תתלוש את הגבה הזו**נת שלי ואת הפאה מהראש המז**ן שלי, הנעלים שלי, החזייה שלי, כל דבר שעל גופי, ותזרוק אותי על פסנתר עם מיקרופון - אני אגרום לך לבכות. אם אתם רוצים שאני אהיה מוצר תעשייתי, אתם יכולים ללכת להזד**." עצבנית..

Music Man XD

New member
חיה בסרט - כן.

לגבי השאר - אתה לא באמת יכול לדעת. לא נראה לי שהיא טיפשה בכלל ולגבי מגעילה באמת שאין לי מושג מן הסתם.

Harel1444

New member
אם תתלוש את הגבה הזו**נת שלי ואת הפאה מהראש

אם תתלוש את הגבה הזו**נת שלי ואת הפאה מהראש המז**ן שלי, הנעלים שלי, החזייה שלי, כל דבר שעל גופי, ותזרוק אותי על פסנתר עם מיקרופום -אתם תראו שאפאחד לא ישים לב אלי. זמרת מאוד ביננית שבנוייה רק על פרובקציות,בגלל זה היא תעלם.

לא אהבתי את השער הפנים שלה מפחידות

לא מחמיא לה האיפור הזה וזה שכיסו לה את הגבות בכלל ושלא נדבר על השיער המזעזע. על מה שהיא אמרה- כבר לא מתרגשת מהשטויות שהיא מוציאה מהפה. בכלל ירד לי ממנה סופית!!!

AudiTT15

New member
תודה על העדכון

אני עדיין אוהב אותה... גם אני חשבתי שזהו זה הסוף אחרי שBTW יצא אבל עכשיו עם ג'ודאס לדעתי יהיה אלבום מעולה, אם אתם שואלים אותי היא חזרה אחרי "ג'ודאס" ואם האלבום יהיה טוב היא תישאר..

theone24

New member
ג'ניפר לופז - תמונות פרומו לקליפ החדש.

לופז כמעט מוכנה לשחרר את הקליפ החדש לסינגל I'm Into You, ומשחררת 2 תמונות פרומו חדשות הכוללות את מושא אהבתה בקליפ, הדוגמן וויליאם לוי.

למעלה