ות פופ - 19.4

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

הייתי בטוחה שגאגא הולכת לקבל שוב מקום ראשון ושום דבר לא יכול לעצור אותה אבל לשמחתי טעיתי
בריטני וריאנה
מקווה שהן עוד ישתפו פעולה בעתיד!!

candyheart

New member
מזל טוב!

זה גם בעיקרון מביא לבריטני סוג של מקום ראשון,אז בכלל נחמד. אני לא חובבת גדולה של הרימיקס הזה,אבל זה רק מראה מה שיתוף פעולה בינהן יכול לעשות.אני ממש אשמח אם הן יוציאו שיר מקורי שמוציא את שתיהן טוב בעתיד.

liore10

New member
היא פצצה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר אחרי הפצצה ...

theone24

New member
ליידי גאגא נשברת בראיון לNME.

בנוסף למסר המאוד תקיף שהיא העבירה לכל שונאיה, הגאגא אף נשאלה על הביקורת שBTW חטף על היותו העתקה בוטה ממדונה. גאגא ניסתה בכל כוחה להגן על כבוד השיר ואף פרצה בדמעות במהלך הראיון. הנה הדברים: חלק מזה נשמע מאוד דומה ל"Express Yourself", את לא חושבת? "אני לא חושבת....אני נשבעת לך. אני לא עד כדי כך טיפשה להוציא שיר כזה ולהיות עד כדי כך אדיוטית." האיזכורים מראים בבירור שזה כן בכוונה תחילה כי, כמו שאמרת, את לא טיפשה... "לא,תקשיב לי, למה לעזאזל...? אני כותבת שירים. כתבתי מלא מוזיקה. למה שאני אנסה להוציא שיר ולחשוב שאני אצליח לעבוד על כולם? זה אדיוטי. איזה דבר מגוחך לגמרי לשאול אותי עליו. אני אסתכל לך בעיניים ואגיד לך שאני לא עד כדי כך סתומה או עד כדי כך טיפשה לחשוב שאתה עד כי כך סתום או עד כדי כך טיפש לא לראות שאני גנבתי מלודיה משיר אחר. אם תשים את השירים צמוד, צד ליד צד, הדבר היחיד שדומים הם האקורדים. אלו אותם תווים שנמצאים במוזיקת הדיסקו כבר 50 שנה. רק בגלל שאני האומנית המזו*** הראשונה, זה 25 שנה, לחשוב לשים אותם במצעד טופ 40 של הרדיו, לא אומר שאני גנבת ספרותית. זה אומר שאני חכמה. מצטערת." נראה שהביקורת הצליחה להוציא את הרוח מהמפרשים של השיר "יש הרבה אנשים שרוצים לראות אותי נכשלת. בדקה שהם רואים משהו לירות בו, הם יורים, וככל שאני הופכת להיות גדולה יותר אני הופכת למטרה גדולה יותר. אף אחד בחדר הזה, בשום נקודה, לא אמר 'אלוהים, זה אקספרס יורסיילף', אפילו לא פעם אחת. תקשיב, אני נשבעת לך, אני יכולה רק להיות כנה איתך בנוגע לזה." מה אנשים יגידו על ‘Judas’? "לא יודעת...אני חושבת שהם ממש יאהבו אותו. (מתחילה לדמוע) אני רק לא רוצה שמעריציי....אני לא יודעת...זה מתיש. אני לא רוצה להנציח את החרא הזה. אני בטוחה שאתה רוצה לדבר על כך, אבל זה כל כך מגוחך. הייתי בשוק ששמעתי על כך. זה מצחיק לשמוע "זה בטח אומג' " ואני כאילו 'לא. שאני עושה אומג', אני עושה אומג' מזו** עם שלט גדול מעל שאומר שעשיתי זאת. למה לא עשיתי זאת עכשיו? (נאנחת) אני כאילו...אני חייבת לומר...(מתחילה לבכות) אני מרגישה כאילו אלוהים שלח לי את המילים והמלודיה האלה. שאתה מרגיש מסר שאתה צריך להעביר לעולם, ואנשים יורים לעברו חצים... אין מצב שמשהו טהור כזה יהיה כל כך מוטעה. אני צריכה סיגריה."

RedOne8

New member
אני מוכרח לומר על BTW,

עד הביקורות לא שמעתי את הדמיון, וגם אחריהן אני אמרתי (אמנם לעצמי, אבל אמרתי) שבאמת יכול להיות שזה צירוף מקרים. לחנים אופטימיים וקצביים מאוד דומים יש לנו מאלבום הבכורה שלה, וככה זה נשמע כשהיא מתקדמת הלאה ובו בזמן חוזרת ללחני האלבום הראשון. נראה לי דווקא מציאותי שהיא... שכחה מהשיר הזה. היא התיישבה לעבוד על הלחן, אולי בעזרתם של אחרים אפילו, ולאט לאט כשהיא החליטה מה הכיוון של השיר ואיך היא רוצה שישמע, איפשהו בדרך זה התחיל להשמע כמו EY, והיא פשוט לא חשבה על זה. זה דבר שקורה. יש לזה הרבה דוגמאות שאני מכיר, אצלי במשפחה למען האמת.. דודי מדרגה שניה הוא הכותב ברזוליק, אם מישהו מכיר? עבד עם דנה ברגר... וקרה לו שבאמצע או אפילו בסוף העבודה, בשלב מסוים נפקחות עיניו והוא קולט שהוא עבד קשה, אבל כבר יש את זה. מה שהוא עשה קיים... אני בהחלט מאמין לאפשרות שלגאגא פשוט הייתה התפכחות מאוחרת.

The Gloaming

New member
נמאס לי כבר לקלל אותה

אבל היא טיפשה מעצבנת ומיותרת. הבכי שלה לא קונה אותי, גם אם הוא אמיתי, יש מאחוריו המון מחשבה. והיה המון רעש על הראיון הזה בגלל המילה "מפגרים"..

candyheart

New member
לקחה את זה קשה מדי.

יכול להיות שהיא צודקת וזה קרה במקרה,אבל לאנשים תמיד תהיה ביקורת ולא תמיד יהללו את כל מה שהיא עושה,והיא צריכה להתרגל לזה שגם אצלה ימצאו פגמים.במיוחד כשזה קורה הרבה שמוצאים דמיון בין שירים. בכל מקרה,חבל שהיא בוכה.זה באמת לא שווה את זה.

theone24

New member
ניקול שרזניגר לוקחת את Killer Love לארה"ב.

אלבום הבכורה של ניקול שרזניגר, Killer Love, שוחרר כבר לפני מספר חודשים באירופה, ועכשיו הוא עומד לקבל תאריך שיחרור בארה"ב. לכבוד כך האלבום עומד להישמע מעט שונה מהגירסה האירופאית. כמו שכבר עידכנתי, הסינגל האמריקאי הראשון יהיה Right There, והוא יכיל מספר משפטים נוספים מפי הראפר 50 סנט. בנוסף, גם סנופ דוג יקפוץ להתארח בגירסה האמריקאית. כל זאת ועוד תוכלו לשמוע בראיון הקצרצר ששרזניגר העניקה לMTV: http://www.mtv.com/videos/news/6449...orking-with-redone-on-killer-love-album.jhtml

למעלה