היום טיול

אדזה

New member
ימית

אני לא זוכרת שברכתי אותך בברכת ברוכים הבאים,אם לא אז אני עושה זאת עכשיו ואם כן אז קבלי זאת פעם שנייה ויהיה זה בבחינת פעמיים כי טוב.

אדזה

New member
מגבלות הגיל

בת אל,בזמנים של היום כאשר תוחלת החיים ארוכה יותר,ואנשים בגיל 60 מרגישים פחות מכפי גילם,ותוחלת החיים התארכה,אני לא מוצאת שיש צורך באיזושהיא הגבלה לגבי צבעים מסויימים או בגד מסויים.כשאני נזכרת איך נראתה חמותי בגיל 60 עם החצאית,החולצה והמטפחת על הראש ממש כמו בבושקה,והכל בצבעים של אפור וחום,אפילו היום שאני כבר עברתי את גילה אז-אני עדיין צוחקת (אומנם ברוח טובה). כל אחד יודע היום מה מתאים לו ואיך הוא נראה בבגד זה או אחר.האופנה היום צבעונית ועליזה ומוסיפה המון חיות לבן אדם, אז למה להיות קודרים בצבעים קודרים,אדום צהוב כחול ירוק,הכל הולך כמו שאומרים הסברס שלנו,והעיקר שיהיה לנו הרבה בריאות וכסף לבזבוז לכל.

אדזה, את כלך כך צודקת,את מזכירה את

חמותך בגיל 60, אני נזכרת בחמותיז"ל, היא נראתה כמו בבושקה כבר בגיל 45, כשהייתי נערה , חשבתי שזה הגיל בו בעצם כבר מפסיק להיות מעניין, נהיים זקנים, אין ספק שאנחנו דור אחר, ורק עכשיו בגילנו רוצים למצות ולהספיק כל מה שלא הספקנו עד כה.ולגבי הצבעים גם אני בדיעה שאין מגבלה של צבעים בכל גיל, ובתנאי שהלובש אותם מתבונן במראה ורואה אם זה מוצא חן בעיניו, ואת זהה הוא גם משדר לסביבה, יכול להיות שיום אחד ירצה ללבוש שחור, או אדום, וביום השני דווקא צבע בהיר, זה משקף לדעתי מצב רוח והלך רוח נפשי. המשך יום נהדר לכולם

ברוכות הבאות בת-אל וימית ../images/Emo24.gif

לגבי הגבלת לבוש בגיל מסויים - צבעים - הכל הולך! לעומת זאת, לדעתי, מיני לא מתאים לאשה בגיל שלנו, גם אם יש לה רגליים ממש יפות! זה כבר לא זה ולא יעזור דבר; זו דעתי!

עמליה3

New member
הכל פתוח עוד לא מאוחר

אין גיל לתרגיל . פעם מבוגרות לבשו רק בגדים כהים שנראו מכובדים. היום כל צבעי האופנה מקובלים , אבל צריך טעם אסטתי -לראות אשה מבוגרת ומלאה במכנס מתחת לבטן הנפולה וחולצה חושפת בטן - זה מצחיק. ראיתי במו עיני.

אנפה2

New member
רק עכשיו ראיתי את../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

שאלתך לגבי לבוש, ובכן לדעתי כל אחד צריך להתלבש בצורה הנוחה והיפה לו. לא פעם קרה שהלכתי לקנות בגד והמוכרת הצליחה לשכנע אותי לקחת אותו, ואח"כ הבגד מצא את עצמו תלוי בארון עד סוף ימיו. אני לובשת אדום וורוד, וכל הצבעים, הולכת עם מכנסיים קצרים לקניות, לובשת חולצות בלי שרוולים כאשר רוב חברותי מתביישות בזרועות שלהן, כמובן שלא אלך כך לבית הכנסת, אבל לובשת אך ורק מה שנוח לי ומתלבשת במה שאני מרגישה יפה בעני עצמי. ו-"יפה זה בעיני המסתכל".

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifסתוני פני הדור כפני המלל../images/Emo107.gif

גיל ולבוש

לגיל אין כל הגבלה תלבשי מה שאת אוהבת ובאיזה צבע שמתאים לך רק אל תשכחי להסתכל בראי בעינים שלך וגם בעינים של הסביבה שלך

בת אל 7

New member
לרוחיק...אני מסתכלת בעינים שלי

בראי בכבוד אין לי מה להסתיר או להתביש,אני משתדלת לחיות בשלום עם עצמי ועם הזולת, כמו כן מסתכלת בעינים של השני בגובה העינים,לפעמים אני רואה עינים עצובות מנסה לעזור...לפעמים רואה עינים צוחקות ושמחות ומשתתפת איתם בשמחתם.

בת אל 7

New member
אדזה פסיפלורהוימית אכן דעתכם כשלי

לגבי צבעים, ולגבי לבוש לא לעשות צחוק מאיתנו . לאחרונה קניתי משקפים עם מסגרת אדומה, וקבלתי תגובות מה בגיל שלך? לא שהיתי לדבריהם ואני מאד שלמה עם עצמי ומרוצה, הצבעוניות עושה כל כך טוב לנשמה, למה שחור? מבגר וגם משרה ערשת רצינית מדי לטעמי. ובכלל צבע המסגרת(ללא משקפים)מסגרת שאנו מסתכלים על החיים תמיד בורוד ובצבעים אופטמיים. כל טוב בת אל ולמברכים החזר ברכות בצרור צבעוניות

בת אל 7

New member
שולקה שלום אני עדין לוטה בערפל

מקבלת מסרים רוצה להוציא אותם וזורק אותי החוצה,לא מצליחה לקבל מסר וגם לא יודעת איך לשלוח מסר...זורק אותי החוצה מהתוכנה. המערכת בתפוז יותר מסורבלת, כל הזמן גם מקבלת הודעה שאי אפשר לפתוח את הדף סבלנות! לא יכולתי להוציא את ההודעה. ביי

בת אל 7

New member
יעלי שלום האם קבלת את המייל שלי?

רשמתי גם מס" טלפון מצטערת שזה לא במסר אישי אך לא מסתדר בצורה אחרת לא קיבלתי את שלך בברכה, בת אל

yaely2

New member
מנהל
שלום, לגבי צבעי לבוש

שלום לפני שנים היו קורסים שהתאימו צבעים לכל אישה (גם לגבר אם הוא רצה) חילקו את צבעי הנשים לעונות שנה סתיו, חורף, אביב, קיץ, לכל עונה הצבע שלה. אם כי אז לא מצאתי קשר בין הצבעים לעונת השנה והאישה. אבל שם למדתי שהצבע הירוק הולם אותי, ויש לי חולצה אחת, ושמלה אחת כזאת, חוץ מזה שמתי לב לאור הכתוב היום שאין לי הרבה צבעוניים ממש. אבל גם אני מסכימה שאפשר ללבוש הכל בכל גיל

בת אל 7

New member
אכן כך היו סדנאות פעם ,אני חושבת

שגם היום אבל דרך המחשב ,אומרים לך איזה תסרוקת מתאימה ,איזה צבעים איזה מסגרת של משקפים הולמות לפנים...וכו" זה חשוב אך אל תטעו..אינני חושבת כל הזמן על לבוש ומראה (שזה חשוב) יש לי גם הרבה דברים אחרים בראש.

boaz31

New member
אהבה--גם לי יש מה לומר בענין

אם אהבה נובעת מהערכת הטוּב שבזולת, היא לא משהו שפשוט "קורה", אלא משהו שאתם יכולים לגרום לו לקרות. אהבה היא מצב פעיל - אתם פשוט יכולים ליצור אותה. לשם כך, התמקדו בטוּב שבאדם אחר (בכל אדם יש משהו חיובי). אם תוכלו לעשות זאת בקלות, תוכלו לאהוב בקלות.

אנפה2

New member
אמנם כבר אמרתי לילה טוב,

אבל ראיתי שבועז חזר ואורו עיני ונפקחו, ברוך שובך בועז מהטיול וספר לנו איך היה, ואם אתה עייף עכשיו אז נתאפק עד מחר. (אני בכל אופן).

boaz31

New member
אנפה-הנה בבקשה

הטיול היהלכוון כללי גלילעליון מערבי כשבדרך בקרנו בגן הבהאי ליד עכו תצפית על המונפורט,מבט על אנדרטת היד לי"ד,סיור בעכו:שוק עליה על החומות וסיפורים היסטורים וארוחת צהריים בקיבוץ כברי היה לי קשה ללכת אבל השתדלתי לא לפגר אחרי כולם ואפילו מחאו לי כפיים על הישגי בהליכה והרצון להתמיד למרות המוגבלות שלי היה נחמד וכדאיי לצאת לטיול ולההנות מכל רגע למרות...

boaz31

New member
אדזה

בקיצור נמרץ הנה ספור הטיול עם תוספת אלייך,מחר אני נפגש עם טלי יודפת -הטיול היהלכוון כללי גלילעליון מערבי כשבדרך בקרנו בגן הבהאי ליד עכו תצפית על המונפורט,מבט על אנדרטת היד לי"ד,סיור בעכו:שוק עליה על החומות וסיפורים היסטורים וארוחת צהריים בקיבוץ כברי היה לי קשה ללכת אבל השתדלתי לא לפגר אחרי כולם ואפילו מחאו לי כפיים על הישגי בהליכה והרצון להתמיד למרות המוגבלות שלי היה נחמד וכדאיי לצאת לטיול ולההנות מכל רגע למרות...

למעלה