היום טיול

boaz31

New member
תשובה מאוחרת-שוש פרסלי ולכולן

הטיול היהלכוון כללי גלילעליון מערבי כשבדרך בקרנו בגן הבהאי ליד עכו תצפית על המונפורט,מבט על אנדרטת היד לי"ד,סיור בעכו:שוק עליה על החומות וסיפורים היסטורים וארוחת צהריים בקיבוץ כברי היה לי קשה ללכת אבל השתדלתי לא לפגר אחרי כולם ואפילו מחאו לי כפיים על הישגי בהליכה והרצון להתמיד למרות המוגבלות שלי היה נחמד וכדאיי לצאת לטיול ולההנות מכל רגע למרות...

בת אל7

New member
שאלה--ליעל2 בקר טוב ורענן

קבלתי תשובה מתפוז שמנהלת הפורם לא אישרה את כניסתי לקומונה פופ 60+ אני מקבלת זאת ברוח טובה...רק מתוך סקרנות על פי מה זה נקבע? לפי איזה קרטריונים? שיהיה לך ולכולנו יום ימים טובים.

yaely2

New member
מנהל
שלום לך בת אל

שלום לך בת אל היקרה, כדי לא להפוך את הפורום לצ'אט אני מאוד מבקשת אם את מוכנה ששאלות אישיות, או הודעות המופנות לאדם אחד ישלחו במסר אישי לאותו אדם. תודה על ההבנה וההתחשבות

בת אל7

New member
סליחה לא מתמצאת אפילו לא יודעת

כיצד משתמשים בצט או מה זה אני מאד חדשה במחשב סליחה.

אדזה

New member
בת אל

בת אל היקרה,גם אני עדיין מדשדשת בעניני המחשב,אך בזמנו באמת נעזרתי ביעלי שהיא מנהלת הפורום.כמו כן נעזרתי רבות בהערות שהעירו חברי הפורום האחד לשני,וכמובן הנכדים שלי שאין כמוהם אשפים בנושא אך חסרי סבלנות להחריד.מכל מקום לא התיאשתי ומיום ליום אני לומדת דברים חדשים וזה רק בזכות הפורום הזה,לולא הוא מי יודע אם בכלל הייתי ניגשת למחשב.אז נא לא להתייאש כי בוא יבוא היום שתוכלי להיות לעזר לאחרים.

yaely2

New member
מנהל
בת אל שלום. אולי דואל? אולי טלפון?

שלום בת אל החמודה, שלחתי לך שני מסרים בו הסברתי מדוע יש בעיה שתיכנסי לקומונה. הבעיה איננה בך אלא בבעיה טכנית. האם יש לך אפשרות לכתוב לי בדואל? (בדואר האלקטרוני?) אולי טלפון אוכל להסביר לך הכל. תודה

אנפה2

New member
ואם במילים עסקינן ../images/Emo8.gif../images/Emo4.gif

שאלה : איזה 4 אותיות עבריות זהות, יוצרות מילה ?.

אנפה2

New member
בת אל, לא הבנת את../images/Emo8.gif

השאלה, אני חוזרת, איזה 4 אותיות ז ה ו ת יוצרות מילה בעברית .

p a l o m a

New member
בוקרטוב, וגם לי יש שאלה למנהלת../images/Emo127.gif

למה הכוונה "ולפוסחי הסעיפים"?ואני מבקשת תשובה על המסך ולא במסר...תודה

sitvaniyot

New member
בוקר טוב לכולנו, והיום מילון..

לעברית מדוברת לאחר שפעם מישהי שאלה אותי לפירוש מילה שהשתמשתי בה. פארש (המילה שביקשתילהסביר) - לא שווה, זול, מזוייף. פקאצ'ע - כינוי לחברה לא אהודה. פריק - שני פירושים תלוי בהקשר (המילה מאנגלית).1. זר ומוזר נאמר על בן אדם משונה. 2. כינוי לאדם שנעול על נושא מסויים. למשל פריק של מחשבים. תרגיע - על כל נטיותיו. תרגום הביטוי האנגלי "קול איט" ופירושו הרגע. מגניב - מדהים, (משגע בסלנג של דורינו). חותכת לו - אפשר גם בלשון זכר, ולהטות בזמנים שונים. בחורה שעזבה את החבר שלה. חתיך הורס - גבר יפה תואר במיוחד. הכי שווה - הכי טוב. בגדול - בדרך כלל. שרוט / שריטה - בדורינו אמרו: חסר לו בורג. מחוק/ה - אחד שהשריטה שלו ממש עמוקה ושום דבר כבר לא ירפא אותו. וחברה לא תאמינו - אבל פרט לשניים הראשונים את כולם מצאתי במוסף התרבות במעריב של השבת האחרונה. אז שיהיה לכולנו יום טוב.

בת אל 7

New member
מה דעתכם?../images/Emo35.gif האם לגיל יש בגבלה

לגבי לבוש פריטים מסוימים, כמו כן לגבי צבעים מסוימים אדום למשל ? או מכנסים ורודות?

י מ י ת 1

New member
צבעים

בת אל יקירתי, לצבעים אין שום ענין עם גיל. צבעים הם ביטוי לנפש, לטעם, למצב רוח , אז מה ענין גיל לכאן?! את צריכה להרגיש נוח עם מה שאת לובשת, והסביב תקבל אותך כמו שאת. אני למשל אוהבת מאד אדום. ולובשת הרבה אדום. לפני כמה שנים אהבתי שחור, ויש לי המון פריטים שחורים, בשנה האחרונה יש לי נטיות ללבוש יותר בהיר, אז זה מה שאני עושה, ללא קשר לגיל. אז קדימה לבשי מה שבא לך. ושיהיה לך יום שמח.

למעלה