היום טיול

boaz31

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo150.gifהיום טיול

אני יוצא לטיול לגליל העליון המערבי ליום אחד

אנפה2

New member
../images/Emo127.gifבוקר נעים, וטיול מהנה../images/Emo163.gif

שיהיה לך בועז, כאשר תחזור בערב, תספר לנו בדיוק איפה הייתם ואיך היה. יום נפלא לכולם.

בוקר טוב חברים, בועז, תיהנה מהטיול.

אני יוצאת ל"טיול" היומי הקצר שלי, להתראות יותר מאוחר.

yaely2

New member
מנהל
בקר טוב לנמים לקמים ולפוסחי הסעיפים

מקווה ומאחלת שהיום יהיה יום נעים. שבועז יהנה מהטיול ואנו נהנה משהותנו פה. הרבה בריאות לנו בריאות גופנית נפשית כלכלית ומדינית. שנרגיש נוח בסביבה בה אנו חיים. הרבה נחת והנאה מהמשפחה ומהסביבה ובעיקר נחת ושביעות רצון מעצמנו.

י מ י ת 1

New member
בקר טוב ותודה על השטיח הנהדר

ושוב תודה על הכל, אכן בקר מרענן עם מילים טובות. אפשר להתחיל לעבוד. מחר אני מסיידת את הדירה שלי, וההכנות רבות. יום נעים

../images/Emo141.gifבוקר ויום טוב לכולנו../images/Emo141.gif

בועז אם עוד לא יצאת.. טיול מהנה, ואולי ניפגש? כי אני מהגליל המערבי.. כמה אני אוהבת לטייל,, כבר סיפרתי לכם..

erika6

New member
ימית בוקר טוב, הספור שלך נמצא../images/Emo108.gif

בכל הדרו. תראי ב 5.9 בשה 22.30 אכן הספור שלך יפה. אני אוהבת ספורים. אם לא אמרתי ברוך בואך לפרום הנחמד שלנו אז אני אומרת עכשיו עדיף מאוחר מאשר בכלל לא, כך אומרים.והנה גם כאן אני שולחת לך זר פרחים

erika6

New member
בת אל בוקר טוב הבנתי שאת ../images/Emo108.gif

מתקשה במשהו רק לא הבנתי מה, כתבי לי במסר ואולי אוכל לעזור לך יום טוב לך

erika6

New member
בוקר טוב לחברי הפורום הנחמד../images/Emo108.gif

לאלה שהתעוררו עם שחר ולאלה שעדין לא שתו את הקפה. ימית ששכתי להגיד שתעברי בקלות בשפוץ הבית. רוקסן היית חסרה לי

erika6

New member
אני חוזרת על הספור../images/Emo108.gif

מהאתר likc enter הוא מאוד יפה ומרגש אולי לא ראיתם אותו אתמול

אריקה יקרה,../images/Emo24.gifמה לעשות, יש

לי ימים קבועים שאני מחוץ לבית, גם היום, תודה על תשומת הלב שלך לכולם. את נהדרת, כבר אמרתי לך?

בת אל7

New member
בקר טוב לכולם../images/Emo42.gif אריקה

תודה שאת מנסה לעזור לי. יש כמה דברים ששאלתי ואינני יודעת. שאלתי כיצד מעלים תמונה לצידי התגובה שנכתבה, ענו לי כך:למטה מתחת להודעה שלך,יש אפשרותלהוסיף קשורים....אני לא רואה איפא למטה? אני לא רואה את המילה קשורים? לאן אני אמורה להכנס? ואחכ" כתבו ובתחתית יש אופציה צרוף קובץ....אני הסתכלתי בתחתית ולא ראיתי שום אופציה של צרוף קובץ, אולי צריך להכנסלאופציה לצרף קובץ..אבל איפא? כמו כן שאלתי: מדוע על הוספת תגובה,לפעמים כתוב תגובה מהירה,ולפעמים אין תגובה מהירה וצריך כל פעם להכניס את הסיסמא מחדש,וזה מסרבל. בהמון תודה ושהיה יום נעים.

בת אל7

New member
תזכורת קטנה../images/Emo140.gifמי שמוצא אושר

בקרבו...יתחיל למצוא אותוגם בהרבה מקומות אחרים!

בוקר טוב ,להצטרף לקריאת תהילים

בוקר טוב לכולם ושהיה לכם יום ניפלא אנו קבוצה של חברים קוראים כול יום ספר שלם של תהילים למען עם ישראל,יש פרקים קבועים ויש משתנים כול חודש כול אחד מקבל 6-8 פרקים , למעוניין להצטרף ישלח לי מסר תודה

אדזה

New member
תהילים

הפלאות של עליזה,בקשתך מופנית בוודאי לאנשים שהזמן מצוי בידם.אני למשל בקושי מגיעה לקריאת עיתון,אני בהחלט מתפללת למען עם ישראל בליבי ומברכת את כל מי שמתפלל לשלום ישראל ולמענו ולא משנה כיצד הוא עושה זאת ובלבד שכוונתו טובה.אז תהיו ברוכים .

erika6

New member
תשובה לבת אל../images/Emo108.gif

1. תשתשמי "בהוספת תגובה" ולא מהירה. 2ואז תרדי למטה עם העכבר תראי כתוב עיון 3. את עושה קליק עם העכבר מופיע לך תיקיה או ספריה שיש לך במחשב שלך. 4. את שוב מקליקה על התמונה שאת רוצה לצרף וזהו. אני מקווה שעכשיו יותר מובן לך בהצלחה

בת אל7

New member
אריקה שלום את הסברת נהדר

לגבי אחת חדשה כמוני,אלא מאי.? הגעתי לעיון אך חשוב על איזה צד של העכבר לעשות קליק כשעשיתי קליק על צד שמאל של העכבר לא הופיע שום תקיה וספריה...הופיע לי : המסמכים שלי ,המחשב שלי שם הקובץ,מיקומי הרשת שלי....כאשר עשיתי קליק על העכבר צד ימין הופיע לי: הדבק והעתק. האם התמונות הן מתוך האינטרנט עצמן? או מתמונה חיצונית? טוב תודה איזה שהוא יום יבוא הבן שלי ויראה לי. תודה תודה על הרצון הטוב מעריכה זאת. לגבי שאלתי מדוע לא תמיד מופיעה תגובה מהירה?

י מ י ת 1

New member
חן ,חן

בקר טוב אריקה, אם כי כבר עוד מעט צהרים. חן חן על הברכה והפרחים ושמחה שהספור מצא חן בעיניך. כבר ספרתי אותו פעמים רבות במפגשים של ספורים ותמיד הוא מרגש מאד. את באמת מגיב כל כך מהר, זה פשוט נפלא, ומדרבן לענות לך וגם לאחרים.

למעלה