תחרות PUSH

maya243

New member
שימלת ערב

זו שימלה שעיצבתי ע"י שני חלקים שונים לחלוטין שקניתי. האחד, מעין חגורה שחורה לבטן עם קישוט צד של טבעת המשובץ אבני סברובסקי שעשוי מבד לייקרה עם בד רך שמשתלשל לו למטה. השני, מעין שמלת ערב א - סמיטרית, מנומרת לחלוטין + עם קולר. לקחתי את שני אלה גזרתי את הקולר ותפרתי במקומו את החגורה מבד על החלק העליון של השימלה וכך השימלה נהפכה להיות שימלת סטרפלס לערב, שיקית, אופנתית ומאוד מחמיאה לי ולבנות אחרות שאני מייצגת פה (עד כה) כבעלות מידות גדולות. יצא לי לילבוש אותה לשני אירועים עד כה. אין לי מושג איך עושים כיתוב על גבי התמונה. אם משהי יכולה להסביר אני אשמח.

rotemangie

New member
לפני 4 שנים מהחתונה של אחי

שמלה מדהימה, בד מעט שקוף, באיזור החזה יש חזיה שנראת כמו בגד יש משולשים מאותו בד של השמלה. קיבלתי עליה אין ספור מחמאות והיא מיוחדת במינה והכי חשוב עדין עדכנית גם לאחר 4 שנים!!!

ginger22

New member
שמלה מלמלה :)

שמלה לבנה, לטעמי יפה מאוד :) שלי .. פריט מהחתונה שלי :) - כולם החמיאו לי עליה, אז אמרתי למה לא להשתתף בתחרות :) תהנו

niya

New member
שמלה שחורה אולטימטיבית

תחרות אופנת פוש בתפוז השמלה שחורה, צמודה, כמובן, עם הדפס שחור מט של דרקונים. הסגירה בצוואר היא אלכסונית, מה שמייד משדרג אותה והופך אותה למיוחדת במיוחד... השסע העמוק בצד לא משאיר מקום לספק... תמיד, אבל תמיד, היא מסובבת ראשים... והשוס הכי גדול שלה הוא, שקניתי אותה לפני כמה שנים טובות באיזה סייל היסטרי בחנות בדיזנגוף והיא עלתה גרושים.

yaronet7

New member
שלום שלום הנני כאן...

שמלה מדהימה וסקסית ...יושבת מעולה על הגוף!!! ולא הייתי מתנגדת להיות בתוכה!!!!!

למעלה