תחרות PUSH

אופנת פוש מרעננת לכם את המלתחה!

יש לכם פריט מהמם בארון שאתם מתים להשוויץ בו? רוצים גם לרענן את המלתחה? תפוז
אנשים ואופנת "פוש" מאפשרים לכם לעשות את שניהם! החל מהיום ועד ליום ה' הבא (23.7.09) בשעה 10:00, אתם מוזמנות להעלות כתגובה לשרשור זה, תמונה של הפריט הכי שווה שיש לכן בארון וספרו לנו עליו בכמה מילים. החל מיום חמישי הבא בשעה 10:00 ועד ליום שבת (25.7.09) בשעה 24:00, תוכלו להצביע עבור הפריט השווה ביותר ע"י שרשור האייקון
כתגובה לאותו פריט. כל גולש יוכל להצביע 3 פעמים, כאשר כל הצבעה תהיה לתמונה שונה. גולש לא יוכל להצביע עבור התמוה שהוא עצמו העלה. שלושת הגולשים שישלחו את תמונת הפריט הכי שווה מהארון שלהם, לפי החלטת צוות הנהלת הפורומים יזכו כל אחד באאוטפיט, הכולל מכנס וחולצה – בשווי 1000 ₪!
על אופנת "פוש": "פוש" יצרנית אופנה מציעה לאישה הישראלית קולקציה מציאותית לבישה ונינוחה. פריטי הלבוש מסונכרנים עם הטרנדים שבאופנה אך בהחלט לא נכנעים והופכים את האישה של "פוש" לקורבן אופנה. ייחודיות הקולקציה היא רוב בולט ותשומת לב יתרה לקולקציית מכנסיים מוקפדת במידות ובדי טיילים, כמו כן בדים ייחודיים המיובאים אישית מאיטליה. כל פריט של "פוש" שואף לשלמות, ייחודיות ונוחות. בקולקציות לאורך השנה קו מכנסיים איכותי, חולצות, וקו קלאסי של ג'קטים, מכנסיים וחולצות. המידות הן בין 38 - 46 מחירים: מכנסיים: 450-650₪, ג'אקטים :500-750 ₪, חולצות:250-280 ש"ח. ניתן להשיג ב"פוש" : שפר 13, ת"א, דיזינגוף 213, ת"א, מרכז גירון , רעננה,ויצמן 6 רמה"ש ובבוטיקים המובחרים ברחבי הארץ. שימו
:
על מנת למנוע זיופים, התמונה היא חייבת לכלול את הכיתוב "תחרות אופנת פוש בתפוז".
ניתן להעלות את התמונות רק עד ה-23.7.09, וניתן יהיה להצביע רק בין המועדים 23.7.09 בשעה 10:00 ו- 25.7.09 בשעה24:00. תמונות או הצבעות שלא יועלו במועד יימחקו.
גולשים שלא ימלאו אחרי כל הכללים הנ"ל לא יוכלו לזכות בתחרות!
לתקנון התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1496160

adii1201

New member
מעלה../images/Emo13.gif

אז קצת על השמלה: אח שלי התחתן בספטמבר וחרשתי כל חנות בגדים אפשרית בניסיון למצוא מה ללבוש. זה היה אז בתקופה שיצא "סקס והעיר הגדולה" וכל העיתונים היו מלאים בתמונות קידום של הסרט. ואז ראיתי את אחת השמלות שם והתאהבתי. מפה לשם השגתי תופרת שהכינה לי את השמלה הזו.

La Zingara

New member
כמה פשוטה, ככה יפה... מעלה

על החולצה- אני ממש לא הטיפוס ה"שאנטי", אבל אהבתי את החולצה מהרגע הראשון שראיתי אותה, היא מתאימה להכל- החל מג'ינסים פשוטים וכלה בחצאיות שחורות ואלגנטיות, נעימה על הגוף ולא יקרה בכלל... קיניתי אותה באיזה דוכן, אפילו מבלי למדוד... היא לא איכזבה! נעמה

דלמטית

New member
קלאסית ../images/Emo152.gif

אני מצרפת תמונה של שמלת סטרפלס שחורה מסאטן שקניתי לפני כשנתיים. אורך השמלה עד מעל הברך, עם חגורת משלימה, ואבזם מלבני מפלסטיק בצבע שחור. פשוטה, אלגנטית וקלאסית

Quack you

New member
../images/Emo45.gif

פריט שהוא must בכל ארון נשי: the lil` black dress love it girl

הפריט הכי שווה שלי- תחרות אופנת פוש בתפוז

טוב ללא ספק זהו הפריט הכי שווה ביקום חגורת בד חזקה שחורה- במקור חגורת מותן, מדהימה, שמשדרגת לי כל בגד אם בג'ינס, קיפול לחצי ברוחב שלה- קשירה בצד אם בשמלה- איתה קניתי אותה מקורית- קשירה במותן למעלה עם קשר ארוך- מדהים כל חולצה- משודרגת ברמות, והופכת אותי, בלתי "שיקית" בעליל, לסטייליסתית על :) ראו דוגמה לגופיית הנקיונות שלי- איתה אני עכשיו בבית, מנקה ומסדרת וגם מצטלמת לתפוז :)

חצאית סקוטית

קניתי אותה מתנה לעצמי ליום הולדת 23 (לפני כמעט 4 שנים) במנגו. היא מתאימה גם לחורף וגם לעונות מעבר, תמיד רלוונטית, משדרגת כל הופעה (מתאימה למגפיים בחורף, וסנדלי עקב בעונות מעבר, עם גופיות או סריגים) ותמיד תמיד מסובבת ראשים לכולם :)

Fun Fair

New member
בנות יקרות, רק שימו ../images/Emo23.gif לסעיף

שאומר "על מנת למנוע זיופים, התמונה היא חייבת לכלול את הכיתוב "תחרות אופנת פוש בתפוז".
בהצלחה לכולן!!

../images/Emo163.gif טוב.. נתקן בערב../images/Emo140.gif אגב, האם אפשר להעל

להעלות את אותו פריט יותר מתמונה אחת? כמובן שואלת בעניין החגורה שלי, אולי "נפרגן" לה בחולצה פחות סמרטוטית- זה לא מגיע לה...

למעלה