תחרות PUSH

adii1201

New member
מעלה שוב עם הכיתוב../images/Emo26.gif

אז קצת על השמלה: אח שלי התחתן בספטמבר וחרשתי כל חנות בגדים אפשרית בניסיון למצוא מה ללבוש. זה היה אז בתקופה שיצא "סקס והעיר הגדולה" וכל העיתונים היו מלאים בתמונות קידום של הסרט. ואז ראיתי את אחת השמלות שם והתאהבתי. מפה לשם השגתי תופרת שהכינה לי את השמלה הזו.

השמלה שאני הכי אוהבת :)

למרות שקניתי אותה לאחרונה.. היא תופסת מקום כבוד בארון שלי. היא ממנגו, ועוד הייתה בסייל. היא צמודה בחזה ובבטן, ולמטה יש לה ruffles היא יושבת כ"כ יפה על הגוף! אני מתה עליה

Kesem_

New member
השמלה שלי ../images/Emo13.gif

שמלה שקניתי לחתונה של אחי בשניה שראיתי אותה - התאהבתי בה !

SRonush

New member
שמלה שחורה מהממת!

מבחינתי, כדי שפריט יהיה שווה- הוא גם צריך לעלות בהתאם. לפני מספר שבועות הסתובבתי בשוק בצלאל, ובין הבאסטות של חמישה שקלים מצאתי שמלה שחורה מדהימה! בכלליות, שמלה שחורה היא מצרח שימושי מאד, היא יכולה להתאים ליום-יום, לערב והכל תלוי באקססוריז. השמלה משמשת אותי מאד, ואני מקבלת עליה הרבה מחמאות, והמחיר הוא פשוט בדיחה בעיני, ואכן, זו הייתה קנייה מוצלחת מאד.

mukmukit123

New member
../images/Emo20.gifהשמלה שלי../images/Emo20.gif

ביום של ארוע "נתקעתי" ללא בגד הולם, רצתי לחנות שבה מצאתי את השמלה הזו שנותרה בודדה ורכשתי אותה ב-40! ש"ח בלבד. המחמאות שקיבלתי עליה היו גדולות יותר מכל שמלה שעולה מאות שקלים.

haklayn

New member
קולות מן העבר - פטיקואט

שלום רב, נברתי הרבה בשכיות החמדה אשר בארון שלי. כשראיתי את היפהפיה הזאת - ידעתי שיעריכו את הפריט ההיסטורי הזה. פטיקואט - חצאית תחתונה שהיתה שייכת לדודה שלי, כשהייתה בעצמה יפהפיה גדולה בשנות החמישים. את החצאית הזאת לובשים מתחת לחצאית עליונה, והיא משמשת לניפוח החצאית העליונה - אופנה אצילית שהייתה קיימת בעבר, ונעלמה יחד עם ערכי התקופה ההיא.

למעלה