../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif'קיי
גת. יודעת מה? בדיוק לפני שנכנסתי לשרשור הזה שלחתי לך מסר כזה של "למה את כועסת עליי" וכאלה. זוכרת במפגש שדיברנו? שישבת שם בצד וזה, ונראית לי ילדה ממש נחמדה ואמרת לי שאף אחת לא שמה עלייך? ואני ישבתי איתך ובאמת ניסיתי בהרבה מאוד דרכים לפתוח איתך בשיחה ולמרות שלא ממש ענית לי בשיא הכיף שלך, עדיין חשבתי שאת ילדה מקסימה ושאני ממש רוצה לשמור איתך על קשר. ומיכל אמרה שהיא מחקה שרשורים, אני מניחה שזה נגע לכל הנושא הזה. אם זה לא אז יצאתי ממש מטומטמת>< תשכחי מהמשפט שלמעלהP: בכל מקרה, כולן פה כל כך מגוננות עליי וזה כל כך נפלא ואני מעריכה את זה כל כך, באמת שאין לכן מושג. וגת, אני רק אגיד לך שמה שקרה לי או עבר עליי או וואטאבר זה לא משהו שאני יכולה/מסוגלת לדבר עליו ממש. ואני לא אתחיל לפתוח את זה פה כי אני באמת מנסה להתגבר על זה, ועכשיו הרבה יותר טוב לי. ואני מבינה שקשה לך לראות את כל הדיבורים האלה, אז אני מבטיחה לך לא לדבר על זה יותר. מבטיחה
[אגב. אני זוכרת ששלך היה קשה את כתבת על זה באוף. ועל מה שעשית לעצמך ובלה. אני גם זוכרת שאז לא עשו מזה כזה ביג דיל, אבל רק שתדעי שזה באמת העסיק אותי, ובאמת שכשלא היית פה תמיד חשבתי איפה את וכאלה, ושראיתי הודעות שלך במקרה בפורום אחר זה עשה לי ממש נעים לדעת שאת שם. וכשפתאום התנפלת עליי ב"תסתמי ותדברי איתי כשתהיי בבית חולים". וואו. זה ממש ממש פגע בי. באמת שאני לא חושבת שיהיה לי אומץ וכוח נפשי להזיק לעצמי עד כדי כך, ובינתיים אני סתם מנסה להתגבר על הדכאון שלי
ובלה אני סתם נהיית מטומטמת עכשיו] אז אמ. זהו נראלי. סליחה וזה.