Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif:|

אני בטוחה שפגעתי פה בבנות, אז אני ממש מצטערת, באמתD: נמ. גל? אני מהזה מצטערת על הריב ההוא>< כאילו, באמת. אף פעם לא דיברתי איתך לפני זה וזה היה מהזה דפוק ומיותר מצידי:|||| סליחה
ובקשר לזה אני גם מצטערת שאמרתי על אנבל ונעמה שאני לא חושבת שהן משעשעות. מה עבר עליי?! חע. אתן כן משעשעותD: זה לא היה אמור להיות בכלל. פשוט הייתי במצב רוח רע ובלעX: ויאנה, אולי את לא זוכרת את זה בכלל, אבל לפני איזה חודש או משהו אז די תקפתי אותך:| ואני ממש מצטערת.
ולכל האחרות- אני באמת מצטערת אם פגעתי
סורי
סלחו לי? בבקשה? אני אוהבת אותכן המונ
ובלי קשר- פאקינג איןןןןןןןןןןן לי בית ספר מחר!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~!!1111111111@@@#@!@1112!~~!!!!!!~;;;;;;; בגלל הבלאגן שהיה בצפון ונפלה קטיושה בשלומי
אנשים משלומי לומדים איתי בשכבה
אני ממש דואגת
טוב מה גלשתי לזה פתאום
חה.

אנבלייי

New member
אני מצטערת.

אני מצטערת על זה שהייתי מפגרת :\ בקשר למשהו. ואני מצטערת על זה שיש לי כרגע רצון עז להכות מישהי פה מהפורום.

yaeloolik

New member
אני זוכרת שהיית בהריון../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

shmeksit

New member
סליחה ../images/Emo24.gif

אם פגעתי במישהי אני מבקשת סליחה אני באמת אוהבת את כל הבנות בפורום למרות שיש כאלה מוכשרות מעצבנות, סתם..
אוהבת אתכם, יובל ^^

Shusho

New member
המ

סליחה שפתחתי על כמה מכן את הפה מרוב עצבים. לרובכן זה לא באמת הגיע
.

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif'קיי:)

גת. יודעת מה? בדיוק לפני שנכנסתי לשרשור הזה שלחתי לך מסר כזה של "למה את כועסת עליי" וכאלה. זוכרת במפגש שדיברנו? שישבת שם בצד וזה, ונראית לי ילדה ממש נחמדה ואמרת לי שאף אחת לא שמה עלייך? ואני ישבתי איתך ובאמת ניסיתי בהרבה מאוד דרכים לפתוח איתך בשיחה ולמרות שלא ממש ענית לי בשיא הכיף שלך, עדיין חשבתי שאת ילדה מקסימה ושאני ממש רוצה לשמור איתך על קשר. ומיכל אמרה שהיא מחקה שרשורים, אני מניחה שזה נגע לכל הנושא הזה. אם זה לא אז יצאתי ממש מטומטמת>< תשכחי מהמשפט שלמעלהP: בכל מקרה, כולן פה כל כך מגוננות עליי וזה כל כך נפלא ואני מעריכה את זה כל כך, באמת שאין לכן מושג. וגת, אני רק אגיד לך שמה שקרה לי או עבר עליי או וואטאבר זה לא משהו שאני יכולה/מסוגלת לדבר עליו ממש. ואני לא אתחיל לפתוח את זה פה כי אני באמת מנסה להתגבר על זה, ועכשיו הרבה יותר טוב לי. ואני מבינה שקשה לך לראות את כל הדיבורים האלה, אז אני מבטיחה לך לא לדבר על זה יותר. מבטיחה
[אגב. אני זוכרת ששלך היה קשה את כתבת על זה באוף. ועל מה שעשית לעצמך ובלה. אני גם זוכרת שאז לא עשו מזה כזה ביג דיל, אבל רק שתדעי שזה באמת העסיק אותי, ובאמת שכשלא היית פה תמיד חשבתי איפה את וכאלה, ושראיתי הודעות שלך במקרה בפורום אחר זה עשה לי ממש נעים לדעת שאת שם. וכשפתאום התנפלת עליי ב"תסתמי ותדברי איתי כשתהיי בבית חולים". וואו. זה ממש ממש פגע בי. באמת שאני לא חושבת שיהיה לי אומץ וכוח נפשי להזיק לעצמי עד כדי כך, ובינתיים אני סתם מנסה להתגבר על הדכאון שלי
ובלה אני סתם נהיית מטומטמת עכשיו] אז אמ. זהו נראלי. סליחה וזה.

במחשבה שניה תשכחי מהכל.

את פגעת בחברה הכי טובה שלי פה. ובי. ובכולנו. מבחינתי אם תלכי מפה זה יהיה נפלא.

Stinki Winki

New member
אמ

אני חושבת שהבעיה העיקרית זה שכל אחת לא יכולה שלא להגיב... ואני מכלילה גם את עצמי (למרות שבזמן האחרון אני די ממעטת להשתתף בפורום....). אם כל אחת תחשוב פעמיים לפני שהיא שולחת תגובה, המצב יהיה הרבה יותר נעים. ואם מישהי אומרת משהו שלא מוצאת חן בעיני מישהי, לא ממש מוכרחים להגיב לזה. אפשר להתעלם, אפשר להעיק בנחמדות, לא תמיד חייבים לערב ציניות מיותרת. ולסיום, אם פגעתי במישהי, אני ממש ממש מתנצלת ומצטערת, אני אוהבת את כולכן, אני יודעת שתמיד הפורום יהיה שם בשבילי. ובאמת כשרוצים, האווירה כאן יכולה להיות כ"כ כיפית, שהיא ממכרת.

o0Invisible0o

New member
את לא רוצה לדעת.../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

יש שאריות פה ושם..אבל השרשור הראשי..שהיה באוף. נמחק.
אה. את יכולה לקרוא באוף קודם..גם שם נותרו שאריות..
אבל עזבי..באמת.

למעלה