Drunk Bullet

New member
ז"א היא הייתה מבוגרת יחסית, והוא לא

עכשיו כשאני חושב על זה, אנאקין אוהב מבוגרות

SpyKid

New member
../images/Emo99.gif אנאקין כ"כ חמוד!!!!!!!

למה הוא היה צריך לעבור לצד הרשע???

g I L 20

New member
הו עולם, עולם אכזר !

הו עולם, עולם אכזר ! כאן היא,איננה בניכר . דמות מבריקה שוכנת לידי אבוי , לא משה ממיטתי ! והם אומרים.. הם אומרים שמרעילה את גופי שממלאת את ראשי בבדותות וכזבים ,למכביר. בהתהיות,תהיות שטותיות ! הזיות בחלומות,יותר מידי חלומות. שהינה כמו כולן שאינה מחזיקה בדבר אחד, אף לא אחד שאיננו נחלת הכלל. והכלל, ובכן נערי, אומר לך זאת- תמיד עושה את אותה הטעות ! אך עוטפת היא אותי אופפת בקור מכתרת בחום רוקדת, רוקדת. וכשאני עימה , הו ! ,אינני אני- כי אם עילאי ! ולאחר כל פגישה , הו ! משיל את נשלי ,אל הרוח - אל האוויר הדק בכל פעם מחדש . יש לה מן מבט שכזה בעינייה כן, כמה כבר אפשר ? "המבט,המבט ,המבט " . אך אכן כך ! עינייה הבהירות אשר מגרות את הגבול, הגבול בין התכלת לשקיפות מוחלטת חושפות צלילות כשל באר זכה. ושוב, הם שבים ואומרים... אומרים שהורסת את בניין חיי. מעט בכל יום שנוטש חולף, שולחת גרורות, מחבלת באבני הפינה,ביסודויות, בנחישות. כל יום באיבר אחר שולחת את טלפיה , שורטת בטופריה. בנשיקתה את גרוני ולשוני מנתקת את קשרי המילולי, ממוטטת את הטעם ממני. בחיבוקה את ריאותיי וזרועותיי, מונעת ממני חוסן. במגעה הרך מטל את פדחתי ,חושפת ,חושפת לפגעי חלד זה. בלחישתה,בשתיקתה מנתקת את כבליי ,מנתקת את הצחוק ובכי, את הקינה והדכי ,הו הדכי ! בליטופה ,המבתר, מבתר את עיניי, מבצעת בדייקנות את חתכה ומפרידה אמת, מציאות וממשות. הורסת,הורגת ברכות מזוויעה. אולם ,על כל חורבנה, אשאלכם - מדוע לי אחרת ? ההייתם מסגירים אחת שכזו ? מדוע שאלך ממנה כשאין דבר מלבדה,אשר מחכה, ממתין ומצפה, בעולם "הכה נפלא " ? הס ! הנה באה היא שוב סורו מדרכיה קרני אור . עלה יבש כושל, הו חבר הגם אתה קמלת ? היכן, היכן הסם ? היכן הרפואה ? הס...

s h u r i k

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

מה היו הנסיונות שלכם עם אהבה? LM לייט
ותקופה של חודשיים בערך עם NEXT לייט בגלל חוסר תקציב חרוני
כושלים? כואבים? עדיין כואב לי על שתי החפיסות שהבולשת קרעו לי
הו עולם, עולם אכזר! והם אומרים.. הם אומרים שמרעילה את גופי שממלאת את ראשי בבדותות וכזבים ,למכביר. בהתהיות,תהיות שטותיות ! הזיות בחלומות,יותר מידי חלומות. אך עוטפת היא אותי אופפת בקור מכתרת בחום רוקדת, רוקדת. וכשאני עימה , הו ! ,אינני אני- כי אם עילאי ! ולאחר כל פגישה , הו ! משיל את נשלי ,אל הרוח - אל האוויר הדק בכל פעם מחדש . ושוב, הם שבים ואומרים... אומרים שהורסת את בניין חיי. מעט בכל יום שנוטש חולף, שולחת גרורות, מחבלת באבני הפינה,ביסודויות, בנחישות. כל יום באיבר אחר שולחת את טלפיה , שורטת בטופריה. בנשיקתה את גרוני ולשוני מנתקת את קשרי המילולי, ממוטטת את הטעם ממני. בחיבוקה את ריאותיי וזרועותיי, מונעת ממני חוסן. במגעה הרך מטל את פדחתי ,חושפת ,חושפת לפגעי חלד זה. בלחישתה,בשתיקתה מנתקת את כבליי ,מנתקת את הצחוק ובכי, את הקינה והדכי ,הו הדכי ! בליטופה ,המבתר, מבתר את עיניי, מבצעת בדייקנות את חתכה ומפרידה אמת, מציאות וממשות. הורסת,הורגת ברכות מזוויעה. אולם ,על כל חורבנה, אשאלכם - מדוע לי אחרת ? ההייתם מסגירים אחת שכזו ? מדוע שאלך ממנה כשאין דבר מלבדה,אשר מחכה, ממתין ומצפה, בעולם "הכה נפלא " ? הס ! הנה באה היא שוב סורו מדרכיה קרני אור . עלה יבש כושל, הו חבר הגם אתה קמלת ? היכן, היכן הסם ? היכן הרפואה ? הס... הו פפירוסקה שלי... הוווווווווו

g I L 20

New member
../images/Emo26.gif

לא צחקתי ככה מאז רוזיטה ... לפחות מישהו אחד הבין .. כל אחד ומותק שלו

=\

הייתה לי רק מערכת יחסים אחת .. בהתחלה היא הייתה קסימה ואחרך כך כואב וכושל כי ניפרד ממני.... אחרי זה שנה וחצי הייתי בדיכאון בגלל זה... עכשיו יש ניראה לי שניים שאני דלוקה עליהם=\ אחד בטוח והשני לא יודעת מה קורה לי ... אני יותר מידי מבולבלת עכשיו וזה הורג אותי=\ אחד רחוק השני קרוב (פיזית) באופן כללי אני שמחה אבל אם לא בילבול הזה היה יותר טוב טוב נו נסתתר זה היה אמור להיות אמרו לי שיהיה לי הדבר הזה לפני 5 חודשים אז זה הגיע צריך להתמודד..=\ העיקר שיש לי ידידים מקסימים שעוזרים לי
ובעל תומך

Janem

New member
.)(

תכלס, אם אתה מדבר על אהבה נטו, אז הרגשתי אותה גם כואבת וגם עד הגג עם מישהי שבה באמת התאהבתי התאהבות טהורה (של גיל 13). בערך מאז שאותה מישהי היגרה לארה"ב כשהיינו בני 16, לא התאהבתי ככה שוב. היו קראשים קטנים פה ושם אבל זה הפך לידידויות, סתם קטע של פוזה וצחוקים, לא אהבה שמרגישים אותה בבטן. אה, הייתה עוד מישהי. אבל בגיל 4, לך תזכור. מהסיפורים של אחותי כבר בגיל 4 התנשקתי צרפתית, וחברה שלי אמרה: אתה לא עושה את זה טוב, צריך לדחוף את הלשון...

the freaky girl

New member
אני אני :)

מה היו הנסיונות שלכם עם אהבה? כושלים? כואבים? מאושרים עד השמיים? מאוהבים עד הגג? מרחפים [ולא מתרוממים] משמחה?
היו והיו...
עדיין לא התאהבתם?
היו לי 2 פעמים וחצי שממש התאהבתי.. 1.5 התגברתי... עכשיו יש לי אהבה מאד גדולה..
אני מאחלת לכולם שירגישו כמוני כרגע.. בחור מקסים ומתחשב.. עונה על כל הסטנדרטים [
] ומאד מאד אוהב ונאהב...
נ.ב. פסטיבל מטאליסט היה בןןןןןןןןן זונה! קצת בעיות פה ושם אבל חפיף.......

מערכות יחסים שלי =מרתקים רכשתי

הרבה ניסיון =ואפילו כל מערכת יחסים שהייתה חרא סL הכל היה שווה כי ככה לומדים איך לשפר את מערכת יחסים הבאה.עברתי גם הרבה אי נעימות אבל לא נורא אני יודע וגאה בעצמי שאני לא דפקתי אף מערכת יחסים.לרוב פגשתי הרבה בחורות והן היו ילדודיות,שלא רוצות מה הן רוצות מעצמן וכו' .אני יודע שזמן אומר הכל .את האהבה לא מוציאם אלה היא מוצאת אותנו:)

למעלה