AeroSlash

New member
אוי ווי ../images/Emo122.gif

הנסיונות - קקי.. אבל כלום עוד לא אבוד. פשוט אין אף בן אדם בעולם הזה שאני מסתכלת עליו ורואה אצלו בעיניים את הדבר המיוחד הזה שפשוט סוחף.. או שיש ולא הסתכלתי עליו, או שהסתכלתי ולא בהיתי לו ממש בעיניים. אבל אף פעם עוד לא היה מישהו שאני אסתכל עליו ואראה את זה [אי אפשר להסביר 'את זה', פשוט יש או אין]. לחשוב שכל מה שאני צריכה בשביל אהבה אמיתית זה להסתכל על מישהו ושיהיה לו את הניצוץ הקטנטן הזה. כי עד עכשיו - לא באמת הייתי מאוהבת.

הקיובה

New member
תשובה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

הנסיונות שלי היו בעיקר כושלים למרות שהייתה לי מערכת יחסים שהייתי בה דווקא מאושרת אבל בסופו של דבר הכול ניגמר והאמת זה היה רק לטובה אני חושבת שעוד לא מצאתי את הבחור הזה שאני באמת אוהבת ואני חושבת שבמקרה של מציאת בן זוג אסור להתפשר צריכים למצוא את מי שהכי מתאים לנו

Drunk Bullet

New member
הקיטש, הקיטש ../images/Emo5.gif..טוב נו..

למרות גילי המתקדם (
), היו לי רק שני נסיונות רציניים עם אהבה. הראשון בלטביה - כמו שכבר הזכרתי איפשהו, הייתה לי חברה מהגן ועד כיתה א' בלטביה, הצעתי לה נישואים אבל היא דחתה אותי בגלל הגיל (גיל 6 נו
), עכשיו בכל פעם שאני מבקר בלטביה, אני מנסה להיות איתה כמה שיותר זמן. אחרי הצבא, כשאני כבר אקנה כרטיס לכיוון אחד בלבד, נראה מה יהיה..(וכן, גם אחרי כמעט 11 שנים בארץ, שום דבר לא השתנה). הנסיון השני, הפחות מוצלח, עם מישהי שהכרתי בצו ראשון בלשכת גיוס, נשמע רגיל עד עכשיו, אבל זאת הייתה פקידה שאימתה את הנתונים שלי, מבוגרת ממני כמעט בשנתיים, היא אמרה שיש לי שם משפחה יפה ומשם החלטתי לקחת קצת יוזמה. נפרדנו לפני כמה חודשים, אבל אנחנו שומרים על קשר טוב. עכשיו ברשותכם, אני אלך להקיא מכל הקיטשיות

Drunk Bullet

New member
../images/Emo5.gif אתה חולה

חחח דיברתי על אימות פרטים אישיים (מצב משפחתי וכו') אבל אני מניח שאתה מדבר על נתון אחר, שנבדק ע"י רופא שצריך להיות מאוד מתוסכל מהתפקיד שלו..

Drunk Bullet

New member
2 שאלות לא קשורות

1. הציונים במת' ואנגלית שיפורסמו עוד מעט באתר של משרד החינוך - איך יהיה אפשר לראות אותם? בעזרת הססמא שנתנו אי שם בכיתה יא' (שזה היה בי')? או רק ת.ז? 2. כשעשית 5 יח' ספרות, זה היה טופס 1 של 5 יח' או טופס של 2 יח' ועוד אחד של 3 יח'?

g I L 20

New member
2 בערך

1- אני חושב שרק תז, תבדוק בeduaction.gov.il 2- שני טפסים, כמו שכתבתעושים את ה2 של הכיתה ואחכ את ה3 של המורחב

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

1) סיסמא אישית שלך (הריי שינית את הססמא שקיבלת לססמא אישית), ועוד משהו (אולי ת.ז). 2) כפי שציין גיל.

AeroSlash

New member
צריך שם משתמש..

נתנו את זה בדף הקטן שחילקו אי שם בכיתה י', סיסמא שנתת לעצמך ות.ז.

Drunk Bullet

New member
מזל שלא זרקתי את זה

מוזר, כי לא אמרו שהססמא והשם משתמש זה עד סוף הבי"ס.. תודה לכולם על התשובות.

s h u r i k

New member
מאוד מתוסכלים

הרופא שבדק אותי היתלונן באוזניי, ואני מצטט: "אני עובד בעבודה הזאת כבר כימעט עשור שלישי וכל יום אני צריך להסביר לשמוקים הקטנים שזה לא נורא שנוגעים לכם בזין"

SpyKid

New member
הקטע הראשון

כל-כך, אבל כל-כך מזכיר לי את הסיפור של אנאקין ופדמה אמידלה...
כמה קיטשי!!!

למעלה