לאהוב אותי

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יפה לך שהחלפת את חדר השינה וסחתיין על המערכת החדשה תהני.

אילנה...הדולפין שם זה לא אני ../images/Emo8.gif

אני הצוללן הסקסי...לא רואים אותי שם בתמונה

shelly1975

New member
פששש... אחלה שאלה ../images/Emo13.gif

המממ.... מנסה לחשוב על דברים שאני עושה למען עצמי... כמובן כל מה שקשור לטיפוח ויופי. צעדות רגליות יומיומיות לבריאות (ולדיאטה) פעם בכמה זמן... ספא. מרגיע בטרוף. פעם בשבוע משהו מתוק ומשמין שאני אוהבת. פעם בשבוע שוקעת באמבטיה של שעה, להירגע, להתנקות מהשבוע שהיה... יוצאת לרקוד לפחות פעם בחודש. חייבת. יוצאת לבלות עם חברים פעם בשבוע.

ליבית1

New member
חברים

בעיקרון הדולפין זה אני
אבל אני עוד לא קיבלתי עדכונים לגבי מה קורה פה בפורום פחות או יותר... על מה מדברים? מה הולך? אילנה... אולי את?? את יודעת שצריך להסביר לי לאט כדי שאני אבין

בעקרון אנחנו זורמים כמו דולפינים...

בקבוצה נעימה וחייכנית...עושים רק טוב לעולם - והעולם מחזיר לנו מטובו. את יכולה לשוט איתנו קצת ולראות.

חומד,פשוט תזרמי

בנושאים שמעלים פה,תגיבי,אם בא לך.... תשתפי בחוויות תעלי תהיות,שאלות או כל דבר שעולה במוחך וברוחך. והכי חשוב,תהיי סרקסטית.כולם נדבקים כאן בזה בסופו של דבר(אולי עדיף שלא) מידי פעם מתארגנים פה למפגשים,אז זו הזדמנות לראות את האנשים מאחורי הכינויים ומאחורי הדולפינים. וזהו. העיקר,תהני!!!

ליבית1

New member
סרקזם זה השם השני שלי ../images/Emo3.gif

אז אם זה ככה יש לי שאלה, ותענו בכנות (אילנה תעצרי את החיוך...) האם קרה לכם שהתאהבתם/נדלקתם על מישהו/מישהי ובצורה זו או אחרת נודע לכם שהוא אוהב את בני מינו??? השאלה באמת רצינית!!!!!

© RoNa

New member
לא תאמינו

אבל עושה לי טוב לקום כל בוקר לעבודה!
עושה לי טוב לעזור לאנשים שלא יכולים לעזור לעצמם. אין הרגשה טובה יותר מהסיפוק והאושר שזה גורם לי. חוץ מזה יש את כל הדברים הקטנים שעושים טוב כמו אמבט קצף מידי פעם, אוכל טוב, שופינג, משפחה וחברים.

גלית35

New member
לפני חצי שעה -מסכה לפנים ../images/Emo20.gif

ומקלחת הרטחה עם סבון שמן לבנדר שקיבלתי מלימון וילדה לממולדת!

למעלה