לאהוב אותי

קניתי לי חצאית , התחלתי לקרוא ספר

הולכת למטפלת הוליסטית מדהימה שעושה רק טוב בנשמה רוקדת עם עצמי מול המראה מורידה שירים שעושים לי נעים בלב ..

ק י ק ה

New member
אין יום שעובר שאני לא עושה כייף

בשבילי. התפרקות אצלי בערב - מאסט! דיסק אוזניות בפול ווליום רוקדת בסלון. כמובן שיש גם פינוקים אחרים - מסאז פעם בחודש, מניקור פדיקור.. אין תלונות.

magenta73

New member
אמ...

אני לפחות פעם בשנה טסה לאן שהוא.... או מקום חדש שלא הייתי בו עוד, או ללונדון... (שוב...) השנה התפרעתי ונסעתי גם ללונדון וגם לתורכיה לטיול ג'יפים מדהים.

עדי2211

New member
שלשום..הפלגתי עם חבר טוב שלי

שדאג לצעוק עליי כל ההפלגה איך יצאתי שאני חולה
עם סנדלים,ומכנס קצר (כן אצלי החורף עדיין מסרב להגיע..) אבל דאגתי לחרמונית טובה.. אבל אני אפסיד...?????????אין מצב!!

אהבה עצמית

הדבר האחרון שעשיתי עבור עצמי היה אתמול בערב, חתמתי על חוזה שכירות בעיר הגדולה, צעד שחיכיתי לו מאווווווווד בחודשים האחרונים

הווו.... אם כך אני ממש חולת אהבה...

1. התחלתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה בלשנות שזה הנושא החביב עלי 2. נרשמתי לאתר הכרויות, פניתי לאנשים, נפגשתי ותחזיקו אצבעות 3. עוברת טיפול בדיקור סיני לאיזון וכולי, יורדת בהיקפים :) 4. פתחתי בלוג כדי לנקז רעלים (זה עובד) 5. לקחתי מחברה שידת עץ מג'וייפת שתהפוך בקרוב לפאר היצירה (אני אוהבת לצייר על עץ) 6. ניקיתי את הבית מהמסד ועד לטפחות 7. אני בכל יום שישי קונה לעצמי פרחים בפרחיה הקרובה לביתי 8. צבעתי שיער לראשונה בחיי להמשיך?

שלגייה3

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif

איזה מתוק אתה. מעניין אם אתה באמת מחזיק ביכולות הנכונות לשגל כמו שצריך בחורה?

ת י א ה

New member
קמתי בבוקר ../images/Emo42.gif

שלחתי את הילדים לגן ולבית הספר, נזכרתי שיש לי יום חופשי היום (נקיון, כביסות, קניות, עבודה שהבאתי הביתה...) וחזרתי לישון
הכל על ה
שלי

yam35

New member
אתמול בערב הלכתי לעשות מסאג'

תענוג אמיתי! מומלץ בחום!

דברים קטנים בעיקר

שום דבר משמעותי, חוץ ממעבר דירה לפני כחצי שנה, שהיה אחד הדברים הכי טובים שיכלתי לעשות עבור עצמי. כל היתר בא לידי בטוי כל הזמן בדברים קטנים, החלטות קטנות, דברים שנראים טריויאלים כמו לעשות רק מה שעושה לי טוב, ולהגיד לא כשצריך, ולא לעשות מה שלא עושה לי טוב , לסנן כשצריך, שזה דברים חשובים לבריאות הנפש, ולא תמיד ידעתי להעריך אותם.. ובעיניי הם דברים קטנים - גדולים, ואף גדולים מאוד לגבי לאהוב אותי, לא זוכרת שאי פעם לא אהבתי את עצמי..

ליבית1

New member
שלום לכולם

היי לכם, אני חדשה כאן, האמת שפורומים זה משהו שהוא די חדש לי (הבת שלי מבינה בזה יותר...
) יש לי ילדה בת 13 עוד מעט..... ולגבי מה הדבר האחרון שעשיתי עבור עצמי מתוך אהבה...... החלפתי את חדר השינה שלי.... קניתי מערכת שלמה וחדשה ומקסימה....
אז תעדכנו אותי קצת מה קורה בפורום הזה, ממה שהספקתי לראות, מקום די נחמד.....

למעלה