לאהוב אותי מה הדבר האחרון שעשיתם עבור עצמכם לאחרונה מתוך אהבה עצמית?
S shaktii New member 17/11/05 #1 ../images/Emo23.gifלאהוב אותי מה הדבר האחרון שעשיתם עבור עצמכם לאחרונה מתוך אהבה עצמית?
נ נימשון New member 17/11/05 #2 אהההה הרבה דברים אבל שני האחרונים היו: התחלתי לקרא ספר חדש שמרתק אותי קבעתי תור למניקור
נ נימשון New member 17/11/05 #3 ../images/Emo46.gif אתם לא אוהבים אתכם../images/Emo35.gif יאללה יאללה אני סקרנית לשמוע איך אתם משקיעים בעצמכם. shaktii אחלה רעיון לשירשור!
../images/Emo46.gif אתם לא אוהבים אתכם../images/Emo35.gif יאללה יאללה אני סקרנית לשמוע איך אתם משקיעים בעצמכם. shaktii אחלה רעיון לשירשור!
ר רחלי228 New member 17/11/05 #4 כל יום אוהבת אותי צועדת כ- 11 ק"מ (למען הגיזרה ולמעני) מקשיבה למוסיקה שאני אהבת קוראת נפגשת עם חברים (כדי לעשות לי כיף) ישנה עם הבן הפיצפון שלי במיטה (זה מאוד נעים) חיה לפי הרצונות שלי עוד???????
כל יום אוהבת אותי צועדת כ- 11 ק"מ (למען הגיזרה ולמעני) מקשיבה למוסיקה שאני אהבת קוראת נפגשת עם חברים (כדי לעשות לי כיף) ישנה עם הבן הפיצפון שלי במיטה (זה מאוד נעים) חיה לפי הרצונות שלי עוד???????
ר רחלי228 New member 17/11/05 #28 למה- בשביל הגוף והנשמה כמה- בבוקר קצת בלילה קצת. לא כל יום- יש ימים (ולשמחתי מועטים שאני מפספסת)
S sigal38 New member 17/11/05 #14 אחלה ספר קראתי אותו......... בין הסופרות הישראליות היחידות שממש אהבתי
נ נימשון New member 17/11/05 #15 בנתיים אני מאוד נהינת ממנו את הספרים של אורי אדלמן קראת אם לא אז אני ממליצה עלים בחום