אמממ...אנו...

Ray girl

New member
מה קשה להבין?

אני הבעלה של אופיר, היא הבעלית שלי, אורן הוליד לנו את הילדים, ולירון לב הוא אישתינו ^^

Ray girl

New member
כי עדיין לא הייתה חתונה רשמית

הייתה אמורה להיות, אבל לא הייתה וגם, עם אתה לא פה - איך היית מוזמן עם לא היינו יכולים ליצור איתך קשר?! ולירון לא עלה כי קרה משהו

Ray girl

New member
אני לא יודעת מה

אבל תודי שזה מוזר, שההפרש בין לירון להראל .מ. כ"כ גדול, לא? מילא עם הוא היה קטן יותר (ההפרש) אבל זה היה הפרש של 30,000 קולות ברעך, אפילו יותר! זה לא נראה קצת מוזר?

CibiHeart92

New member
הפכו את השירשור שלי לשירשור מריבה..

עדיף על מריבה עם עמית הה ריי צ'אן? עם זה מריבה עם מילי זה שווה כל מילה ^^

לא ראיתי שהראו את התוצאות...

רק ראיתי בפרומואים שהראל ועדי עלו. אם לא לירון, למה עדי, למה?? נגיד שרלילה, נגיד סשה, אבל עדי??? ><

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה פורום קיטש
(כשהפורום הזה יסגר נפתח קומונת קיטש ואז נוכל להתחבק ולהיות קיטשים כול היום
) זכרתי באמת שב6.8 את כאן שנה,התאריך הזה יקר לי כי קרו לי בו המון דברים טובים(אתמול לא קרה לי שום דבר מיוחד,חוץ מהזכרונות של מה שקרה בשנה שעברה באותו התאריך-את הצטרפת לפורום וגם הדברים האישיים...)
אני לא יודעת מה להגיב כי זה באמת יהיה מלא(ואני כותבת עכשיו דרך הוורד אז אני יכולה לספור מילים...)קיטש...בעצם מה איכפת לי,כבר יש כאן קיטש נזרום איתו... אני שמחה שהצטרפת לפורום,את מוכשרת בציור ובכתיבה,למרות שלא תמיד הבנתי מה את אומרת ולא תמיד הסכמתי עם הדרך המתלהבת שלך(הכוונה לעודף האופים שפתחת ופיתחת בכול הזדמנות
)עדיין אהבתי את הרעיונות ואת הנוכחות שלך בפורום(שוב,חוץ מבדברים שלא הבנתי...)
זה מדהים מה הולך כאן כשאומרים שהפורום הולך להיסגר,זה מרגש בצורה שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם(עוד מעט אני אתחיל להזיל דמעות התרגשות,ברצינות),יש לי כרגע חיוך דבילי על הפנים ונורא חבל לי שירוחם עושה בעיות בדיוק כשהפורום מתעורר מחדש לחיים(
). עברנו הרבה ביחד,האמת שבחגיגות שנתיים(!) של הפורום דיי התאכזבתי כי החגיגה לא הייתה עם הרבה אנשים ורובה הייתה כחולה(באמת רציתי לתת אווירה של חגיגה),כול הקומונות למיניהן והעובדה שאין פרקים חדשים לדבר עליהם ובקושי משתפים פעולה עם דיונים ומשחקים כשהם כבר כן מוצעים ביאסו אותי לאללה,ברור שמתישהו הפורום יסגר-כשהוא גוסס קשה לי יותר-אל תשכחו שמעבר לזה שאני מנהלת אותו ומעבר לזה שלקח לי זמן לשכנע את תפוז בחיוניות של הקיום שלו,אני אחת מהגולשות הותיקות בו ועברתי יחד עם החברים בו המון ואני קשורה מאוד רגשית לאנשים כאן,האווירה שיש פה ממש מדהימה,יש לנו אפילו גולשים שלא ראו את הסדרה מעולם אבל הם נמצאים בזכות האנשים(אורנית הדוגמא הבולטת) ובכלל מעולם לא היו לי חתימות ובעקבות "אתם יודעים מה"הרגשתי שממש התגבשנו ונשבעת לכם שאם למישהו מהחברים בפורום היה קורה משהו הייתי לוקחת את זה אישית והייתי פשוטו כמשמעו מקריבה את עצמי אם הייתי יודעת שזה יעזור(זה שהגנתי במשוב ושברתי כמה חוקי מנהלים זאת הייתה רק דוגמא קטנה)
אומרים שזה אינטרנט והקשר פחות חזק מהסיבה שמחשב הוא דיי קר(מה שנכון) אבל עדיין אני יודעת שנקשרתי לאנשים הרבה מעבר לניכור האינטרנטי,אני שמחה על כול מי שנמצא פה ואני מקווה שמה שלא יקרה עם הפורום בעתיד(תלוי בכולנו)לא ימנע את הקשרים בינינו
מדהים שאופיר פה כבר שנה,הזמן טס כשנהנים
אנחנו באמת קיטשים,אה?

קורורו

New member
קיטש זה טוב ../images/Emo3.gif

ליסטה... איך זה שבכל פעם שאת כותבת הודעה - היא נמרחת לך על 50 שורות?! לא סתם... כיף לקרוא הודעות ארוכות - שאפשר לסכם אותם ב - 5 שורות... סתם סתם... בצחוק זה כיף לקרוא את המגילות האלו... אמממ... אין לי ממש מה להוסיף... חוץ מזה שבאמת אם וכאשר הפורום ייסגר - יהיה כיף לפתוח קומונה של חברי הפורום הזה

למעלה