אמממ...אנו...

WoLfN

New member
זה מילי.

אני לא מכיר אותו ואני מכיר את הציניות שלו.

CibiHeart92

New member
../images/Emo23.gifאמממ...אנו...../images/Emo23.gif

סליחה על הכתום אבל יש סיבה, אני מיד אסביר היום לפני שנה בדיוק, אני הצתרפתי לפורום הזה, והכרתי כל כך הרבה אנשים נפלאים, הפורום הזה אמנם לא היה הראשון שלי בתפוז, אבל הוא היה זה שהחזקתי בו הכי הרבה עם אותם אנשים, ועכשיו יש חשש לסגירה שלו. אני הכרתי פה מלא אנשים שריגשו אותי, ומלא אנשים שאני ממש ממש אוהבת, ואני ממש מפחדת שהפורום הזה יסגר, כי אני מפחדת לאבד כל אחד ואחד מכם, אולי זה נשמע בולשיט אבל זו כל האמת, אני רוצה לספר לכולכם כמה אני אוהבת אתכם ^^ מון, את אחותך הכרתי בפורום פוקימון ואחרי זה הכרתי את אחותה הלא פחות מדהימה, החברה הראשונה שלי כאן ובכלל! החברה האמיתית הראשונה שלי, חולה עלייך! ויאנה, שתמיד יש לה מילה טובה ולפעמים גם רעה, שלצערי זה גם על עצמה, למרות שהיא ילדה ממש מדהימה, שאני ממש מתה עליה וקסניה שגם כן תמיד יש לה משהו טוב לומר לי, חולה עלייך נשמה. וספון שתמיד דואג להצחיק אותי וגם להעסתיק אותי (והמבין יבין) אתה האיש איגור! אני כבר מתה לפגוש אותך על אמת ואורן, ששום דבר לא יעזור לך, אתה כן חמוד! וכן נשמה! ולא יעזור לך כלום אני חולה עלייך ^^ וגם הארוקה והטארו, הממש מתוקות, שרק בהתחלה לא הייתה לנו שפה משותפת, ואני ממש מקווה שזה השתנה וחופית ועדי, שתי הפאנגרלז הכי גדולות שיש, שאני ממש מקווה לפגוש שוב בעתיד הקרוב. וגם מילי, שסוף סוף חזר אחריי כל כך הרבה זמן שהוא נעלם, הסופר הכי גדול שאי פעם קראתי פיק שלו (מה לעשות) וגם! זה שהפך אותי לפאנגרל! סוגדת לך מילי! ולענבר סאמה הנשמה הטובה! שפתחה את העיניים שלי ובזכותה היום אני מתווכחת עם כל העולם ואחותו על זה שסטו מאוהב בקטסו... ענבר סאמה מאמי שלי!!! ^^ ויוסקה הסנסיי 2 שלי, ואני מקווה שגם האבא המאמץ שלי (ואני רוצה את מון כאמא! ^^;) וזה שעשה ממני מה שאני היום (מטומטמת) ואני ממש מודה לו על זה! תודה סנסיי ^^ וללורי, שגם לא ממש הסתדרתי איתה, אבל השירים שלה תמיד ריגשו אותי מחדש, ואני ממש חייבת אחד מהם ליומן שלי שיהיה לי מה לקרוא בכל פעם שאתגעגע או ארצה להתרגש ממשהו (וזה קורה הרבה) ולמיתר ניקי וכל השאר, שממש שיפרו לי את המצב רוח במשך כל התקופה הערוכה הזו, וכמובן לליסטה המנהלת הכי דגולה שקיימת, שיודעת להתגבר על כל דבר, וכמובן לסיום, אני רוצה להודות לריי, הילדה הכי מדהימה שהכרתי! והראשונה שהעזתי לדבר איתה, ומאז לא הפסקתי ^^ הלוואי שיקבלו אותך הפעם לדיבוב ריי צ'אן, מגיע לך! ממש מגיע לך!!! אוהבת אותך מאוד, והטבעת שהכנת לי היא היחידה שלבשתי כל חיי (וגם לובשת) לאב יו
ובקיצור, כל פורום דיג'ימון. אני אוהבת אתכם! ועכשיו אני מתחפפת כי נזמי צ'אן רוצה את המחשב...

WoLfN

New member
...

אני לא מכיר אותך אבל אני יודע שאתה ציני. מנוסח יותר טוב?

קורורו

New member
יייאאא.... ../images/Emo24.gif

איזה יופי *דמעה*... . רואה ליסטה? מה קורה כשאת מאיימת ככה?... אל תעשי את זה שוב!!! כולם פה חברים.....

Ray girl

New member
גם אני חולה עלייך אופי!

אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבתתתתתתתתתתתתתת עכשיו תתחברי למסי ~.~

WoLfN

New member
../images/Emo24.gif

אני לא אגיד "לאב יו" ודברים כאלה, כי השרשור במילא פקצי לגמרי<.<;;

CibiHeart92

New member
אני פקצית?!

*הורגת אותך* ריי צ'אן!!!!
איפה ענבר?! אני להרוג אותה!!! להרוג!!! בוגדת שכמותה!!!!!! גרר!!!

WoLfN

New member
...

אמרתי שהשרשור יותר מדי פקצי. את לא פקצי. ת. ^_^ את נחמדה. רוב הזמן-.-" סתם סתם *נזהר מפינגווינים משוטטים שנשלחים מכיוונה של אופיר* השרשור עם כל ה"לאב יו" והאלה... פקצי. *נפגע מפינגווין**מת*

Ray girl

New member
מעודד -.-

ולי יש את הזגות מהאלה להגיד לה "לאב יו" בגלל שאני הבעלה שלה! ><

למעלה