draw shadows on my windowpane
|הדגשעל מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? שאני מצליחה לקום בבוקר? כשאני מצליחה לקום בבוקר. או אממ, שאני מצליחה לתפקד בלי לקחת ימי חופש? סתם, מגיע לי שינזפו בי על זה. אז על זה שנרשמתי לאוניברסיטאות .
מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? לא, וזה לא משהו בעיני, אבל איש איש ומה שטוב לו.
אם אין לחם- תאכלו עוגות? למה "אם"? אני בעד "וגם".
את מי אתם לא רוצים לאבד? את מי שיקר לי.
מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? אני לא נפרדת משום וורלד עכשיו, נשאר לי עוד קצת זמן לחיות בו (אני מקווה), תודה. אבל כשזה יגיע, אז מהחיים. והחברים שישכחו ממני . והאוטו שלי . קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? לא.
מה עמדתכם בנושא עונש מוות? אני לא בעד.
מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? אני עומדת על שלי כי לרוב אני פשוט לא יכולה אחרת. אבל אני גם מאמינה בפשרות.
"It must be worth losing if it is worth something?" בהחלט משפט שליווה אותי תקופות מסוימות. קצת מנחם.
אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) לא טעמתי מעולם, ואני דווקא אוהבת תאנים. אבל זה נראה מלאכותי מדי.
הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? אם יציעו לי (על חשבון מישהו אחר) אני לא אתנגד, אבל זה לא בטופ הרשימה שלי.
איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? לא שחררתי פאצ' בזמן
ניסיתם לדוג פעם? לא. חוץ מבמשחק הזה של הילדים הקטנים.
על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? על אנשים ועל מצבים ועל עצמי ועל הרבה דברים שבכלל לא מגיע להם שיצעקו עליהם. קצת בא לי קטע גארדן סטייט.
שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה) שברוי (החבוב מתאורית הצבעים של שברוי שדי שינתה את פני האמנות), היה כימאי שעבד במפעל שטיחים. אבל אני משערת שחלק ידעו את זה כאן.
למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" או שהיא שוב הקורבן (בהתגרות), או שהיא שוב הולכת להיות הקורבן (בפולניות).
איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש? למה האפליה? צעיפים, כפפות, עגילים, משקפי שמש, תיקים. הממ, וגרביונים, אם זה נחשב.
מה לא בשליטתכם? מזג האויר, החלטות ומעשים של אנשים, רגשות של אנשים, המוזיקה ברדיו.
אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? אני מעדיפה להחזיק ולהגן על מי שאני יכולה.
איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? מאשימה את מי שאני יכולה (לרוב זה את עצמי) ומנסה להיות אובייקטיבית יותר בשלב כלשהו, עד שאני מבינה שהרבה פעמים זה לא עניין של אשמה (וזה לא הופך את זה לקשה-פחות).
ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? מה שאני יכולה.
אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? כן, האמת שכן. בעיקר למוזיקה טראשית, אבל לא יותר-מדי. כזו שכיף לי גם לשיר כשאני רוקדת. וגם רוק זה כיף. ובשיעורי מודרני היה כיף כשהיו דברים מוכרים, אבל בעיקר טורי. ובבלט היה כיף לרקוד לצלילי קרלה ברוני.
הודגש באמצעות מדגישומטיק