בדרך לאחר למשמרת...
על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? על ההתקדמות העבודה... עזבו חונכים וקורסים וזה... קיבלתי השבוע בדיוק את המשמרות שביקשתי! מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? אין, לא רוצה, ואמא אומרת שזה מעקם את השיניים... אם אין לחם- תאכלו עוגות? אם אין עוגות נאכל לחם... יותר שווה את מי אתם לא רוצים לאבד? הרבה אנשים מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? האמת שכבר תקופה די ארוכה שאני מרגישה שאני נמצאת באותו שלב בחיים, אבל יש לי נטיה להפוך כל שלב בחיים לפילטר כזה קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? ראיתי את הסרט מה עמדתכם בנושא עונש מוות? יש אנשים ספציפים שהייתי נותנת להם בשמחה, אבל אז זה מתחיל להכנס לבלאגן. בואו נגיד שרק אם ברור ב1000000% שהוא האשם. על אונס אבל הייתי מסתפקת בסירוס אלים... מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? תלוי באיזה נושאים. אם זה משהו אקוטי אני מוכנה לדיבייט, אם לא תנו לי לחיות בשקט עם מחשבותיי. ועד איזה מחיר? תלוי איך כל העניין מתפתח... בעקרון יש לי חברים אוהדי ליברמן ושטיות כאלה, שעדיין בחיי... "It must be worth losing if it is worth something?" ברור. לא כל דבר שמים לב שמפסידים, אם הוא לא היה שווה מההתחלה. אני אעיד אחרי שאני נפרדת מאנשים שלא באמת אהבתי... אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) טרם התנסיתי הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? אולי אחרי שאבקר בעוד מקומות. זה לא בווישינג ליסט שלי או משהו כזה איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? נראה לי שהייתי דווקא די פסדר ניסיתם לדוג פעם? לא. אמא מצאה אחלה חנות בסביבה. על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? או יש כמה... שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה ) נראה לי ששיתפתי בהרבה פרטי מידע.... ואני אמורה לצאת עוד 8 דקות ואני עוד בפיג'מה ושותה קפה... לא פרט מידע עליה, אלא עליי, אבל זה מה שיש לי עכשיו. למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" הסימן של "תאנסו אותי, זה בסדר "ביקשתי את זה"" לא. או "בתור אחת שאנסו אז...." סוג של טולד יו סו מוזר. טרם החליטותי איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ? שעון מה לא בשליטתכם? הרבה דברים לא בשליטתי. אני לא קונטרול פריק אז אני זורמת עם זה אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? לרדוף כולל ריצה וזה, אז לחכות בשקט... איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? מפרשים? בלי דברים קוסמים וגורל וזה. מה שרואים זה מה שיש. ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? מזכירה לי שאני אתאיסטית גאה? אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? אוהבת ממש לעתים רחוקות עם אנשים קרובים. לא בוער בי או משהו. יאללה זזתי, ואפילו הייתי מהירה.... אולי אני כן אספיק למשמרת