But I don't know who the father is

noosh

New member
draw shadows on my windowpane

|הדגשעל מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? שאני מצליחה לקום בבוקר? כשאני מצליחה לקום בבוקר. או אממ, שאני מצליחה לתפקד בלי לקחת ימי חופש? סתם, מגיע לי שינזפו בי על זה. אז על זה שנרשמתי לאוניברסיטאות . מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? לא, וזה לא משהו בעיני, אבל איש איש ומה שטוב לו. אם אין לחם- תאכלו עוגות? למה "אם"? אני בעד "וגם". את מי אתם לא רוצים לאבד? את מי שיקר לי. מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? אני לא נפרדת משום וורלד עכשיו, נשאר לי עוד קצת זמן לחיות בו (אני מקווה), תודה. אבל כשזה יגיע, אז מהחיים. והחברים שישכחו ממני . והאוטו שלי . קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? לא. מה עמדתכם בנושא עונש מוות? אני לא בעד. מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? אני עומדת על שלי כי לרוב אני פשוט לא יכולה אחרת. אבל אני גם מאמינה בפשרות. "It must be worth losing if it is worth something?" בהחלט משפט שליווה אותי תקופות מסוימות. קצת מנחם. אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) לא טעמתי מעולם, ואני דווקא אוהבת תאנים. אבל זה נראה מלאכותי מדי. הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? אם יציעו לי (על חשבון מישהו אחר) אני לא אתנגד, אבל זה לא בטופ הרשימה שלי. איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? לא שחררתי פאצ' בזמן :( ניסיתם לדוג פעם? לא. חוץ מבמשחק הזה של הילדים הקטנים. על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? על אנשים ועל מצבים ועל עצמי ועל הרבה דברים שבכלל לא מגיע להם שיצעקו עליהם. קצת בא לי קטע גארדן סטייט. שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה) שברוי (החבוב מתאורית הצבעים של שברוי שדי שינתה את פני האמנות), היה כימאי שעבד במפעל שטיחים. אבל אני משערת שחלק ידעו את זה כאן. למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" או שהיא שוב הקורבן (בהתגרות), או שהיא שוב הולכת להיות הקורבן (בפולניות). איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש? למה האפליה? צעיפים, כפפות, עגילים, משקפי שמש, תיקים. הממ, וגרביונים, אם זה נחשב. מה לא בשליטתכם? מזג האויר, החלטות ומעשים של אנשים, רגשות של אנשים, המוזיקה ברדיו. אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? אני מעדיפה להחזיק ולהגן על מי שאני יכולה. איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? מאשימה את מי שאני יכולה (לרוב זה את עצמי) ומנסה להיות אובייקטיבית יותר בשלב כלשהו, עד שאני מבינה שהרבה פעמים זה לא עניין של אשמה (וזה לא הופך את זה לקשה-פחות). ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? מה שאני יכולה. אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? כן, האמת שכן. בעיקר למוזיקה טראשית, אבל לא יותר-מדי. כזו שכיף לי גם לשיר כשאני רוקדת. וגם רוק זה כיף. ובשיעורי מודרני היה כיף כשהיו דברים מוכרים, אבל בעיקר טורי. ובבלט היה כיף לרקוד לצלילי קרלה ברוני. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא הולך לי כלום !!!

יש לי תוכנית מטומטמת בשפת C שלא עובדת ובא לי להתאבד... על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? בקצב הזה - על כלום.... מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם?איככסה !!!! בחיים לא ! אם אין לחם- תאכלו עוגות?בוודאי - גם אם יש לחם - נאכל עוגות. את מי אתם לא רוצים לאבד?שמחת חיים, חברים ובני משפחה נוספים. מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים?סוף התואר שלי וכניסה לחיי עבדות אינסופיים חדשים. קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה?לאאאא....לא מצליחה לקרוא ספרים כבר די הרבה זמן ואבא שלי עוד רוצה שאקרא את "האמן ומרגריטה" מה עמדתכם בנושא עונש מוות?נראה לי שיש מקרים בהם זה בלתי נמנע. אבל צריך להיות זהיר עם היד על ההדק
מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר?אני נונקונפורמיסטית בדמי !!! לא אכפת לי מכלום, אני הולכת עם שלי עד הסוף. "It must be worth losing if it is worth something?"בהחלט אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט )לא חושבת - לא אוהבת תאנים ! הייתם רוצים לבקר בג'מייקה?בוודאי. איזה דבר רע עשיתם לאחרונה?החזירו לי אקסטרה עודף בשוק ולא הערתי על כך למוכר... ניסיתם לדוג פעם?לא !!!!! על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס?על אנשים מגעילים שפעם היו חברים שלי !!! שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה ) זוג מליונרים שיבטו את כלבם הגוסס מסרטן לאחר מותו תמורת 100,000$ למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?"אין לי שמץ... איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ?שעון שרשת וצמיד לרגל שחבר שלי הכין לי (לאירועים) ועוד שרשרת מארגנטינה מאישתו של אחי ועוד שרשרת מאבא שלצערי נקעה לה השרשרת ולא מצאתי חלופית עדיין... מה לא בשליטתכם?PMS אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט?לרדוף אחי טורנדו...
איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו?קשה לי מדי...אבדתי הרבה אנשים השנה. ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו?לא יודעת - קשה לי להתגבר. אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? מאוד אוהבת לרקוד. כל מיני מוזיקות (לא ראפ/טראנס). טוב, ננסה לתקן את התוכנית... ילא ביי, ליבי

rfranko

New member
טלולה טלולה יו דונט וונט טו לוז הר

על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? ואי על המון דברים, על זה שעברתי דירה, על ההעלאה במשכורת אבל בעיקר על זה שאני עצמי ואנוכי מתקשרות אחת עם השנייה
מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? מאאאאגניייב ביותר רק שהסיכוי שאני אעשה כזה שואף לאפס
אם אין לחם- תאכלו עוגות? בריושים בפריס בעיקר
את מי אתם לא רוצים לאבד? מממ... את האהבה שלי מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? טוב זה נושא חפירה כשלעצמו אבל בי בי לו קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? אמג לא, מה זה השאלה הזאת מה עמדתכם בנושא עונש מוות? I believe in peace Bitch
מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? לכל דבר יש מחיר השאלה היא האם אני מוכנה לשלם אותו
"It must be worth losing if it is worth something?" אוי לגמרי, אם משהו שלי זה לא אומר שהוא שייך לי ואני צריכה לדעת לשחרר אותו
אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) בעכס הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? יא מאן איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? אווווווווו אני לא יכולה לדבר על זה ניסיתם לדוג פעם? כן, אבא דייג חובב והוא לקח אותי כמה פעמים על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? על ביבי שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה ) אהה... אההה.... אני ממש סולדת מסלין דיון למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" אה.. אולי מזכרת קינקית מהבחור?? לא ברצינות, כאילו שהיא מסומנת כ'נאנסת' או משהו כזה איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ? צעיפים מה לא בשליטתכם? כלום והכל אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? לרדוף
איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? אהה... כמקום שהתפנה למישהו אחר ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? כבר אמרתי שאין משהו שוניליה לא יכולים לסדר אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד?
כןןןן לרקוד ולכל מוסיקה שיש חוצמסלין דיון והדביל על הפסנתר במעלית נכתב תוך כדי עבודה שיחות טלפון הקלדות מרובות נר

restסF

New member
She said one plus one is two

בא לי גם, כי נמאס לי לעבוד ואני אעשה כל דבר שיסיח את דעתי
על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? הממ.. כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה היומולדת בשבוע הבא [אבל לא, זה לא באמת משמח..] מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? אין לי ולא הייתי רוצה, זה דוחה בעיניי. אם אין לחם- תאכלו עוגות? גם עוגיות הולך, ווופל בלגי [מישהו אמר באבט?
] רץ... אין כאן אפליה. את מי אתם לא רוצים לאבד? את כל מי שחשוב לי. מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? רעות די לחפור. קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? לא. מה עמדתכם בנושא עונש מוות? בעד. מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? כל מקרה לגופו, ובכל זאת.. אני מעדיפה להימנע מעימותים מיותרים כל עוד זה לא פוגע בי. "It must be worth losing if it is worth something?" טורי יודעת על מה היא מדברת. אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) אין לי מושג אם אני אוהבת אבל אני מוכנה לנסות בשמחה.. הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? אם יציעו לי כמובן שלא אסרב
איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? עזבתי את הבית של אחותי למרות שאחיין שלי אמר לי עם דמעות בעיניים "לא, את לא הולכת הביתה, אני רוצה שתישארי פה!"
ניסיתם לדוג פעם? הממ.. כשהייתי קטנה היה את המשחק הזה המסכן עם הדגים מפלסטיק שצריך לדוג.. אם זה נחשב אז כן. דגים אמיתיים דוחים אותי בכל רמה אפשרית
על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? כרגע על אף אחד.. שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה) התמכרות לפייסבוק עלולה לגרום לסרטן ומחלות לב http://themarker.captain.co.il/captain/spages/1065710.html למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" כפי שכבר נאמר, היא לוקחת על עצמה את תפקיד הקורבן וכו'.. איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ? צעיפים מה לא בשליטתכם? הכל. אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? לחכות בשקט [מתחת לשולחן אם אפשר..] איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? באסה גדולה? ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? מחכים שהזמן יעבור אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? מאוד, כמעט עם כל מוזיקה.

noosh

New member
חחחח על המשחק הזה דיברתי!!!

אני לא מאמינה שעוד מישהו זוכר אותו!!!!

restסF

New member
ברור שאני זוכרת!!

קיבלתי אותו לאיזה יומולדת והייתי צמודה אליו חודשים אחר כך... חחח היה קל לספק אותי כשהייתי צעירה.

רעוּת

New member
ואת המשחק עם הצפרדעים שפותחות וסוגרות את הפה

וצריך לקלוע זבובים (מפלסטיק, לא באמת
) לפה שלהן, היה לך? זה הרבה יותר שווה מהדגים. היתה לך ילדות עשוקה אם לא
.

restסF

New member
לא היה לי../images/Emo70.gif

אבל זה הזמן להזכיר לך שאת עולל ושכשאת נולדת אני כבר הלכתי לבית הספר? אני גדלתי בשנות השמונים גברת, לך היו משחקים מודרניים של שנות התשעים

רעוּת

New member
למה נראה לך ../images/Emo46.gif

היינו עניים ולא היו לי משחקים חדשים ונתנו לי רק את אלה שאח שלי לא רצה יותר
. היו לי הרבה כדורים מפונצ'רים ודינוזאורים וחרבות
. לפחות קנו לי בגדים כי אני בת ולא היו להם בגדים משומשים של בנות עדיין
.

restסF

New member
חכי רגע

אני הולכת להדליק
את כה מסכנה וחייך אינם חיים...

behappy

New member
יוו איךל אהבתי את הצפרדעים האלו!!

אלה היו צפרדעים, לא דגים
או ככה הזיכרון שלי אומר. כלומר אל תסתמכו על זה. מה שכן זה מזכיר לי משחק אחר הרבה יותר כייפי: בכל המשחקיות האלו של משחקי וידיאו היה איזה משחק מצחיק כזה שצריכים להרביץ עם איזה נבוט למשהו שקופץ. הו, זה היה מעולה. והייתי ממש טובה בזה

restסF

New member
חחח אלו היו דגים בוודאות

בדיוק היום הלכתי עם חברה לחפש תחפושת וראינו את המשחק הזה.. כנראה שהוא עשה קאמבק :) ובזה של המכונות וידאו אני אהבתי את ההוקי אוויר או איך שלא קוראים לו.. וגם אהבתי לבזבז המון כסף במכונה של הבובות, ומעולם לא הצלחתי להוציא אחת

behappy

New member
תרפיית סוףיום

על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? על יכולות העמידות והכוחות הנפשיים בעבודה מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? לא. אומרים שזה בעיקר טוב ליהודים, פחות ליהודיות אם אין לחם- תאכלו עוגות? אם אין לחם נגנוב לחם from the decadense וגו' את מי אתם לא רוצים לאבד? את כל מי שחשוב לי ואני אוהבת מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? רעות, יא זונה, כמה שאלות טריגריות, את תהיי כלכך פסיכולוגית מצויינת
. מההרגלים הישנים. מההיכרות שלי עם עצמי הישנה. מהצורה שבה ראיתי את העולם. קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? וזו שאלה למטרת הסחת דעת? לא קראתי ולא ראיתי תסרט מה עמדתכם בנושא עונש מוות? לא מסוגלת. למרות שהייתי הורגת אנשים איומים מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? הייתי רוצה לכתוב שלעמוד על שלי, אבל שיערי איננו ורוד זה שלושה חודשים והמעטתי בחשיפת ציציי/ רגליי במשרד הזה בגלל הערות של הבוסית, ככה ש. "It must be worth losing if it is worth something?" כן - אבל כמה אומץ צריך כדי לכתוב משפט כזה אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט )- גוגל איט לא מספיק כדי לדעת אם אוהבים או לא
פדקס איט טו מי ואז אחליט הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? כן למהלא איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? נשארתי שעות נוספות בעבודה. פויה שיר, פויה ניסיתם לדוג פעם? לא על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? על מי שגנב לי תאופניים. שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה ) הידעתם ששפן הוא ממשפחת הפילים? למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" מה נראה לך
זו אותה אחת מליטל ארת'קווייקס, כן איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ? פישפישינה! וחגורות הלו קיטי! [יער!!] מה לא בשליטתכם? התזמון של מתי אצטרך להשתין? אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? לרדוף, לרדוף איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? חור ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? רודפים אחרי טורנדואים, למשל אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? מאוד מאוד. אין כמו לרקוד קיור או רדיוהד במודרני. ומוזיקה לטינית והשורשים הפלמנקואיים שלה לא משאירים אותי בשקט וגם מוזיקה צוענית לא לילהטוב אנשים

רעוּת

New member
יו, אנשים ../images/Emo46.gif

למה אף אחד לא מקשר
השאלה על בת בולין האחרת זה בגלל ה- "Ran into the Henchman who severed Anne Boleyn He did it right quickly A merciful man She said that one plus one is two But Henry said That it was three So it was" השאלות על עונש מוות וקונפורמיות גם עוסקות בבית הנ"ל. אתם צריכים שאני אסביר עוד כמה שאלות
כי זה די הורס את הפואנטה, אתם צריכים להבין לבד

rfranko

New member
תתמודדי!

וחוצמיזה רציתי להגיד לך שאת ומרדית כה דומות היא אמרה באיזה פרק לפני אי אלו שבועות שדֶרק לא רוצה את הילדים שלה כי גם הם יהיו 'דארק & טוויסטד' וזה כה הזכיר לי אותך אמרתי בטח רעות כותבת את הדמות שלה

rfranko

New member
אז אל תראי את העונה הזו

היא פשוט בלתי נסבלת רק כריסטינה שווה משהו העונה הזו

למעלה