But I don't know who the father is

רעוּת

New member
../images/Emo225.gif But I don't know who the father is

ותענו, ביצ'ס, השקעתי הפעם
. על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון
? מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? אם אין לחם- תאכלו עוגות
? את מי אתם לא רוצים לאבד
? מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? מה עמדתכם בנושא עונש מוות
? מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? "It must be worth losing if it is worth something?" אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט
) הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? ניסיתם לדוג פעם
? על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס
?
שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה
) למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש
? מה לא בשליטתכם? אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד?

אוי התגעגעתי לשיר הזה.

על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון?
שחרוריישן! מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם?
לא. פויה. עוד טריק של אנורקסיות
אם אין לחם- תאכלו עוגות?
חופשי. את מי אתם לא רוצים לאבד?
. סתם. את כל מי שאני אוהבת וצריכה-אותו-שם. מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים?
. וגם אולי עוד כמה עולמות ישנים שיתפגרו כבר אמן. קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה?
אני לא כזאת משכילה לצערי
מה עמדתכם בנושא עונש מוות?
שלא
אבל קשה לי באמת להביע עמדה בדברים כלכך מסובכים. מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר?
לעמוד על שלנו, לעיתים עד מחיר כבד מדי
כמו בצבא, כשמקבלים ריתוק וכאלה יאי.
"It must be worth losing if it is worth something?"
כל-פאקינג-כך. אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט )
חחחח איף, לא ממש, אבל מסוגלת לאכול את זה אם אין שומדבר אחר מעניין בסביבה. הייתם רוצים לבקר בג'מייקה?
לא במיוחד, כרגע. איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? |קורוד| סתם, סתם. ניסיתם לדוג פעם?
ל-א! על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס?
!!! שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה )
לא זוכרת, המוח שלי נשחק מאז התיכון
אולי שוולך שכבה עם קלפטר...
למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?"
ש"החצאית שלה היתה קצרה מדי".... גאון
איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש ? עגילימים! וחגורות לפעמימים. מה לא בשליטתכם?
אנשים אחרים. והחיים. ולפעמים גם אני
אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט?
אני? ברור שלרדוף. איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו?
בד"כ רע. צריכה לזכור את השיר הזה יותר. ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו?
שופינג
סתם, אבל, ממשיכים עם מה שטוב. אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד?
וידוי משפיל - היפ הופ. כן, כן. ובריטני גם.

רעוּת

New member
../images/Emo140.gif congraulate you

על מה מגיע לכם congratulations בזמן האחרון? על ציוני המהממים. סתם, על כלום. החיים בזבל
מה דעתכם על פירסינג בלשון? יש לכם? לא יודעת, לא הייתי עושה, נראה לי כואב מדי
אם אין לחם- תאכלו עוגות? לא, זה יקר יותר, דה
את מי אתם לא רוצים לאבד? מה זה משנה לאף אחד גם ככה לא אכפת מה אני רוצה או לא רוצה |פולניה| מהזה ה- old world ממנו אתם נפרדים? ממתי שהיה לי אמון באנשים מסוימים
. קראתם את "בת בולין האחרת"? איך היה? לא. אבל חברה שלי חפרה לי עליו פעם
מה עמדתכם בנושא עונש מוות? שזה מטומטם ומיושן ודתי
ולכל אותם אנשים שאומרים שזה מרתיע אנשים מלרצוח- אז זה לא, וזה מוכח
מעדיפים להיות קונפורמים או לעמוד על שלכם, גם אם יש לזה מחיר? ועד איזה מחיר? בדר"כ אני לא קונפורמית, אבל זה תלוי עד כמה עמדתי בנושא חזקה. וגם לא צריך להיות שונים בשביל לעשות דווקא, או משו כזה. "It must be worth losing if it is worth something?" וואטאבר אוהבים fig newtons (זה סוג של עוגייה כזאת, גוגל איט ) לא הייתם רוצים לבקר בג'מייקה? לא בטופ אוף מיי ליסט, אבל שיהיה. איזה דבר רע עשיתם לאחרונה? אני לא עושה דברים רעים. אני מלאך עם בייגלה מעל הראש
אבל אולי בעצם השאלון הזה נחשב בדברים רעים
. ניסיתם לדוג פעם? לא. דגים זה רצח ורצח זה משמין. על מה/ מי הייתם רוצים לצעוק בכעס? על החוג לפסיכולוגיה. שתפו באיזו עובדה מעניינת שאתם יודעים ולא הרבה אחרים יודעים עליה (לא רכילות, a scientific fact, או משו כזה ) טוב, אז הידעתם?! שמלחמת העולם השראשונה הסתיימה ב-11.11 ב-11 בבוקר? כלומר, הם התחילו עם השעות הכפולות הרבה לפני הפורום הזה או רג'ינה. טוב, אבל את זה יש מצב שיודעים. אז משהו מהספר פסיכולוגיה שיגרום לי להרגיש חכמה- יש דבר כזה שנקרא "the ben franklin effect" וזה אומר שאם אתם עושים למישהו טובה רוב הסיכויים שתתחילו לחבב אותו יותר אח"כ כדי להקטין את הדיסוננס שמעלה השאלה "למה בעצם עשיתי לבנזונה טובה, אני לא חייב לו כלום". ועל אותו משקל, אם תתאכזרו למישהו, רוב הסיכויים שתתחילו לשנוא אותו יותר אח"כ, כדי להצדיק את התנהגותכם הרעה והלא מוסרית (ע"ע דה-הומניזציה של הקורבן
). למה התכוונה הטורי לפי דעתכם ב-"i got my rape hat on?" מן פוזה כזאת של קדושה מעונה. כאילו שכל פעם שהיא מדברת על האונס היא צריכה לשים על עצמה פרצוף רציני כזה ולחוות את כל הרגשות האלה מחדש. לפעמים פשוט רוצים לשכוח וזהו. או שלא מרגישים הכל כל פעם שנזכרים בזה. או אולי בקטע של לעשות לזה ניצול ציני, poster girl for rape, או משו כזה. איזה אקססוריז אתן אוהבות ללבוש? חחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי בדיחה שחורה של יהוני עלי
. מה לא בשליטתכם? אנשים אחרים. וחבל שכך. אתם מעדיפים לרדוף אחרי טורנדו או לחכות בשקט? זה לא כ"כ יעיל לרדוף אחרי טורנדו. אבל אני גם לא יודעת לשבת ולחכות |ADHD| איך אתם מפרשים אובדן של משהו/ מישהו? it must be worth losing if it is worse something?! כנטישה. ומה אתם עושים כדי להתגבר עליו? בשלב הראשון חותכת, ובשלב השני- בובות וודו. אם יש נסיבות מקלות (כלומר, הנוטש מת למשל, ולא נטש מבחירה), אפשר לפעמים לדלג על שלב הוודו, אבל תלוי במצברוח הזועם שלי באותו רגע. אוהבים לרקוד? לאיזה מוזיקה במיוחד? לא, זה מזכיר לי יותר מדי סיפורים מביכים מהתיכון שהשתיקה יפה להם

noosh

New member
הוא דווקא יצא ממקומות אחרים

אבל זו היסטוריה כואבת מדי ;[

S m e l l y Cat

New member
yayy i like this pina.

i'll answer when i get back from london
my hotel is near Baker street and it always reminds me of baker baker and that's a shame cause it's not the best song.

רעוּת

New member
ובתרגום חופשי למתקשים באנגלית:

היא אומרת שהיא סוגדת לי ולהשקעה שלי, ושרק אותי וכו', והיא תענה כשהיא תחזור מהגולה. ושהמלון שלה ליד baker street, מה שמזכיר לה את baker baker הנסגד וגורם לה לחתוך.

Gremshnit

New member
כל כך כל כך לא

זה אחד השירים היפים, ובין היפים ביותר באנדר דה פינק. ובכלל, זה השיר היחידי שלא הרסו אותו באוסף הספרנית (+קרוסיפיי).

noosh

New member
הוא מתכוון ל-Baker Baker

עליו היא כתבה בהודעה שלה.

S m e l l y Cat

New member
כן הנה אני פה..

איפה שאנשים לא נצמדים לימין במדרגות ולא אומרים 'אוּ סורי' כל שניה על כל דבר ואין פה מבטא אנגלי או רכבת תחתית ואין פה כלום

למעלה