יו יו יו שאלון D:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gifיו יווווווווווווו עניתי ;)

שם: לינוי גיל: 18 יומולדת:2.12 גובה: 1.61 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: מסטיק !! להקה: - זמר/ת: - שחקן/ית: כדורסל - עמרי כספי ! - החבר מקנא
. אוכל: צ'יפס , וכל הדברים ש"מזיקים" :D בגד: . ג'ינס+ חולצה \ שמלה סתם חפץ בחדר: התמונה שלי עם אהובי :) דיסק: - סרט: 50 דייטים ראשונים !! מכורה אליו ! בנאדם: עידוווווווווווו !!!!!! חדר בבית: שלי :) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שעה :D שמעת מוזיקה: שומעת עכשיו :) נפגשת עם חברים: היום .. הסרט האחרון שראית: מממממ אני לא מאלה שזוכרים שמות:S הריח האחרון שהרחת: ריח של ניקיון ! :) הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה זה לא רעש .. D: הספר האחרון שקראת: הנער בפיג'מה הפסים - חובה לקרוא!!! המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שצריך להמשיך לנקות :D הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אהובי 3> תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכלום:D תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כיסא ודלת:D קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים:D קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני לחברה שלי , והאחרון.. אהובי [ אבל לא עניתי |:] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר מחזור שך אחי מה אתה לובש כרגע? חולצה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לנקותD: name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: טל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: היטלר המניייאקקק! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואווו , לא זוכרתD: שם של קרוב משפחה אהוב: רעות השם של חבר-אינטרנט אחד: נופר השם של המורה השנוא/ה עליך: טובה! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ההוא עם המפית בקניון השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין :( איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה ירוק ! [ הכיי טעים ! ] קפה אתה שותה: שונאאאאתת קפה:D ואיזה תה: רק מים עם נענע :D משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מטבח חדשש!D: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? ערוץ 24 איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פייסבוק מה עשית לפני שענית על השאלון? ניקיתי:D נהגת? כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץ שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב [ אפשר לראות גם טלויזיה:D ] ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מממממממ כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל ! רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלק דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? באבי \ צ'ונית\ לילו\ נונה \ יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? טלויזיה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם , חחח שילוב אתה עושה גבות? בטח:D אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כי נותנים להרגיש ככה אתה ביישן או פתוח? לפעמים ככה לפעמם ככה מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות ביישנות \ פחדנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אף וציצי ! D: אתה מאושר? מידי פעם היית פעם מאוהב? עכשיוו כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? שיהיו בריאים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה , אבל זה היה טעות ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? כי הכל טעים:D ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? גן עדן ? גלגול נשמות? מממממ פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

LiNoY EzRa

New member
תודההה !! סוף כל סוף הבית שלי לא הפוך!

הוא נראה כמו בית , מרגיש כמו בית .. אין אבק:D ואוכלים מסביב לשולחן ולא חודש שלם זלילת סנדוויצים קבועהD:

Miss Him77

New member
גם אני !

מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטייר יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: מחשב .. מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: סוני אריקסון W910i סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שרשרת עם הלשון של הרולינג סטונס :) כרגע. עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? בנאדם חופר במיוחד! עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת עכשיו .. מה אתה שומע? דודו אהרון - לא מוותר איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום תפוז, אולסונג מה עשית לפני שענית על השאלון? שלחתי הודעה נהגת? כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? הפלגתי לחו''ל ביזבזת את כל הכסף שלך? הרבה פעמים . עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? רצתי בספורט D: נשארת ער לילה שלם? מי לא? עבדת במשהו והרווחת כסף? מלצרתי .

Miss Him77

New member
המשך !!!!! =]

שם: מור גיל: 17 וחצי יומולדת: 09.07 גובה: 1.56 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות דברים אהובים: החבר החייל המדהים שלי, שוקולד מארס
ובשמים. להקה: Backstreet boys זמר/ת: משה פרץ המלך
שחקן/ית: בן אפלק אוכל: קוסקוס וספגטי בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: תמונה שלי דיסק: אלייך - משה פרץ סרט: לכודים ברשת בנאדם: החבר שלי
חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רבע שעה שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: אישה יפה הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי - כריסטינה אגילרה הרעש האחרון ששמעת: תקתוק שעון
הספר האחרון שקראת: הנקמה - שרה אנג'ל המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בקיר תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק עם סרטים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אזרחות
מה אתה לובש כרגע? טייץ' וקפוצ'ון מיקי מאוס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח ולישון
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מורן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חץ [זה בעצם כלב]
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נועה שם של קרוב משפחה אהוב: מיטל השם של חבר-אינטרנט אחד: ברק השם של המורה השנוא/ה עליך: אינס השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אחמדינג'אד השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מעדיפה אותם בגן חיות
או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ
שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? ספה
ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אולי ואולי .. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם
בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס אמריקה או אנגליה? אף אחד מהן ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תמונות דיסקמן או ?MP3 אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? קוצ'ה יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים למה? כי אני מדברת שעות עם החייל שלי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס-אמ-אסים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה? כי אומרים לי שאני יפה
אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אהיה סבלנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שום דבר.. נראלי. אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? רק פעם?
כיף? הכי כיף בעולם
שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? שיש להם סטייל מגניב מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ! כבוד לשרת בצה''ל
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? כאב לב
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית [תרתי משמע] אוכלכל/צמחוני/טבעוני: לא צמחונית ולא טבעונית למה? כי הכי טוב ככה
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שסיימתי את רוב הבגרויות שלי מאמין ב- אלוהים? ברור רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות?
פיות? לא מאמינה אבל זה הדבר הכי יפה שקיים מלאכים? לא ערפדים? כן בטח.. בשישי ה-13
אהבה ממבט ראשון? לא אהבה, אולי הידלקות .. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? כשאין ברירה . . אבל לא.

Unaffected

New member
בא לי בטוב ../images/Emo3.gif

שם: סהר גיל: 18 יומולדת: 7.11.91 גובה: 1.67 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: בלינק182 זמר/ת: - שחקן/ית: אשטון קוצ'ר. אוכל: פחח שאני לא אתחיל בגד: . סתם חפץ בחדר: גיטרות דיסק: סרט: אפקט הפרפר בנאדם: להתחיל? חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: לפני כמה שעות נפגשת עם חברים: לפני..יומיים? הסרט האחרון שראית: הסוג הרביעי..על הפנים הריח האחרון שהרחת: האף שלי סתום,עזבותי XD הרעש האחרון ששמעת: אח שלי הספר האחרון שקראת: אני כבר חודשים קוראת את אותו ספרX: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? לוח שעם ובאוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ג'ף באקלי,הללויה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אחרונה שאני הוצאתי אמא,אחרונה שקיבלתי החייל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר מלמעלה מה אתה לובש כרגע? חולצה של העבודה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להחליף בגדים XD name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שיר,איי גס השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: - השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דולב שם של קרוב משפחה אהוב: אורית השם של חבר-אינטרנט אחד: כזה שהוא רק חבר אינטרנט? כבר אין כאלה השם של המורה השנוא/ה עליך: שולי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): טום איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מה שיש קפה אתה שותה: קפוצ'ינו של ארומה ואיזה תה: מה שיש בבית ..אבל רגיל כזה לא כל מיני פירות וירוק.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: משחקים בפייסבוק נחשב? יומן יש לך לבצפר (אם יש): בצפר?מה? מחשב יש לך: אנערף מצלמה יש לך: אחת ששברתי בלונדון
פלאפון יש לך: נוקיה 6120 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? את הרעש של המקלדת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הדפדפן מה עשית לפני שענית על השאלון? עזרתי לאמא למצוא תמונות נהגת? כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? טבעתי בזיעה אבל לא מספורט,סתם בהופעה X: נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו שחור או לבן? לא משנה מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? חחח קופה.. ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הנוכחי כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: תלוי מה המקום האחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים! דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? לא משנה סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? חח לא אני סתם פה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לבזבז אותו X: יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא במיוחד למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? נו מה זה פורום של בנות אתה מרגיש יפה? מדי פעם למה? אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? לרוב היית פעם מאוהב? יאפ כיף? כן? שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? אלה שיצא לי להכיר היו אחלה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: אפשרי אהבה בשלט רחוק? נגיד

עונה

שם: שירז גיל: 20 יומולדת: ספטמבר גובה: 1.58 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: מוזיקה, מחשבים, חבר שלי.. :) להקה: ממ טיפקס זמר/ת: מדונה שחקן/ית: .אין אוכל:ארטישוק :) יאמי בגד: .מעיל דמוי עור שחור סתם חפץ בחדר: סטיקר "גלעד עדיין חי" דיסק: NOW סרט: אזרח שומר חוק בנאדם: חבר שלי חדר בבית: מטבח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני איזה חצי שעה שמעת מוזיקה: ברגעים אלה ממש נפגשת עם חברים: סופ"ש שעבר הסרט האחרון שראית: הקופסא הריח האחרון שהרחת: White Musk הרעש האחרון ששמעת: קרטון די גדול שהפלתי קודם הספר האחרון שקראת: ספר הכנה לפסיכומטרי של לחמן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איפה לעזאזל נמצא דף חשוב אחד שאיבדתי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חבר שלי החמוד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תג יחידה של הבסיס שלי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר, מחשב קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לידי דיסק מעניין כרגע קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לידי דיסק מעניין כרגע קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הכנה לפסיכומטרי של לחמן מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וקפוצ'ון מהצבא מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לחפש את הדף שאיבדתי קודם name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לא יודעת לבחור מי הכי טובה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חן השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שי (ידיד לשעבר) שם של קרוב משפחה אהוב: גילה השם של חבר-אינטרנט אחד:רוני השם של המורה השנוא/ה עליך:שולה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא יודעת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לא שלי אבל הכי קרוב אליי נפשית ופיזית- טום איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט מנטה עדין קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: צ'אי בדואי / תה לואיזה וזעתר משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: ממ החווה בפייסבוק :p יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני לא בבי"ס מחשב יש לך: כלשהו :p מצלמה יש לך: גם פלאפון יש לך:סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:חבר מדדהים כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כרגע אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? גם אף אחד מה אתה שומע? Paloma Faith - New York איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אקספלורר, מסנג'ר ומדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון? חיפשתי דף שאיבדתי נהגת?פעם אחרונה? אתמול או שלשום התנשקת? סופ"ש הקודם טסת לחו"ל? מזמן ביזבזת את כל הכסף שלך?מזמן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לפני שנה נשארת ער לילה שלם?שלשום עבדת במשהו והרווחת כסף? לפני הצבא משמע לפני שנתיים בערך או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב! פסטה או סלט? גם וגם :) שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל. לא אוהבת טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראללל רוק או פופ? תלוי פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נונה (כינוי שחבר שלי קורא לי) יש לך חבר/ה? יאפ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כל מני יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממ כן \= למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה?ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? ורוד/תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? בטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גבות. הצורה מעצבנת אותי :p אתה מאושר? כן. ברוך השם :) היית פעם מאוהב? כן כיף? בטח שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מנומס? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נייטרלית ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:וואי יש הרבה כאלה. בעיקר מאז שאני עם החבר הנוכחי :) מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אין לי שמץ גלגול נשמות? זה לא אותו הדבר? פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: אולי אהבה בשלט רחוק?כן

dandi99

New member
אהאהאהאה :O

שם: דניאל גיל: 20.5 יומולדת:14/7/89 גובה: 1.50 (או ככה לפחות אמרו לי בצבא). צבע שיער: חום כהה כהה-שחור צבע עיניים: חום כהה כהה-שחור דברים אהובים: החבר שלי כמובן :) חברות,משפחה,ים,מוזיקה,סרטים נו ברגיל כזה XD. להקה: יש יותר מדי אבל נלך על סיסטם :) זמר/ת: אני צריכה לחשוב על זה שחקן/ית: .קתרין הייגל המהממת! אוכל:זה תלוי אם אנחנו בקטע של ג'אנק פוד ואוכל בחוץ אז המבורגר אבל ככה ברגיל שניצלים שאבא מכין :). בגד: .שמלה סגולה סטרפלס שקניתי מפול אנד בר :) סתם חפץ בחדר: המחשב? דיסק: אתם מתקילים! סרט: ארמגדון ותעביר את זה הלאה ופרל הארבור :p בנאדם: my boyfriend חדר בבית: החדר שלי=] מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות :p שמעת מוזיקה: לפני כמה שעות טובות נפגשת עם חברים: ביום שישי-שבת. הסרט האחרון שראית: סרט?ליל הנשף סרט אימה כזה אצל החבר=] הריח האחרון שהרחת: אוכל מהמיקרו :p הרעש האחרון ששמעת: קשה להגיד כל שנייה יש פה רעש חדש. הספר האחרון שקראת: עדין קוראת-חוט של חסד של ג'ודי פיקו. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אם החבר יוצא חמשוש^^. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: החבר =] תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?בכלום XD הכל רחוק יחסית. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הסימסXD קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לחבר]=,ואמא. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? כל מיני מתכונים שהוצאתי מהאינטרנט ואני דורשת לנסות אותם בבית. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות מה קורה בפורום :). name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש יותר מדי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שני-השלישה המטומטמת שהייתה לי. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הילה שם של קרוב משפחה אהוב: משה השם של חבר-אינטרנט אחד:איציק השם של המורה השנוא/ה עליך:את מי שנאתי אה כן מיכל המורה להבעה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:צדי השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי :( אני רוצה צב ולקרוא לו צביקה! איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:בזוקה ענבים קפה אתה שותה: מה שאמא מכינה וגם לא הרבה...החלב לא עושה לי כ"כ טוב :(. ואיזה תה: ליפטון רגיל. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס^^. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אחותי קיבלה מתנה מאוניל והביאה לי ,אמא קיבלה מתנה מסופר פארם והביאה לי. מחשב יש לך: כן ,קיבלתי מתנה ליומולדת 18. מצלמה יש לך: כן.דיגטלית זה לכולם.אבל יש לי מצלמה רגילה שהיא שלי בלבד. פלאפון יש לך:כן:) סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:מיטה שאפשר להרים את הרגליים ואת הראש בשלט? כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? לא שומעת =] איזה חלונות פתוחים לך במחשב?הפורום והפייסבוק מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי קצת ספר. נהגת?פעם אחרונה בראשון בבוקר. התנשקת? פעם אחרונה בראשון בבוקר. טסת לחו"ל? פעם אחרונה לפני שנתיים פלוס לגרמניה^^. ביזבזת את כל הכסף שלך?לא,אני לא כ"כ בזבזנית XD. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן ,כל פעם שהמעלית מחליטה לא לעבוד ואני עולה 7-8 קומות ברגל! נשארת ער לילה שלם?כן=] עבדת במשהו והרווחת כסף?כן או/או. יס או הוט? יס =] מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ/אביב. שחור או לבן? לבן=] מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?כרגע. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב^^ כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כולם מקצרים לי לדנדי או דניאלוש אפילו הבוסית שלי קוראת לי דניאלוש=]. יש לך חבר/ה? כן=] מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לישון לבלות עם חברים נו מה לא הייתה שאלה כזאת בהתחלה? יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? אמא תשתגע אם יהיה יותר מ150. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כןXD אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?עשיתי לייזר אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישנית בהתחלה מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות ביישנית יותר ביטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הבטן המעצנת שלי וכל מיני שינויים בלסת שנשאר לי מטיפולי שיניים (היה לי ריבועים וכאלה). אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב?עכשיוו כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?יש להם אחלה מאכל לאומי ואחלה להקות P: מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! אם אני עשיתי צבא כולם יעשו צבא! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מעדיפה שלא ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל הכל טוב נו חוץ מדברים לא טעימים כמו תמנונים למינהם למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:שאני והחבר נהיינו יחד מאמין ב- אלוהים? חלקית רוחות? חלקית חיים שלאחר המוות?חלקית גלגול נשמות? סוג של פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? אדוארד תעשה לי ערפד XD , לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק?כן שי,מאיפה הבאת את זה?

TanTanIM

New member
אמגד אני לא לבד ם:

אני 1.53 ^^" ואני תמיד מסתכלת על ה1.60 האלה מלמטה ~~ גנים ארורים

j u l i a 1 3

New member
אני 1.55 אם זה מעודד אתכן ../images/Emo3.gif

נמוכות שליטה!
והיי לפחות אנחנו נוכל לשים עקבים בחתונה שלנו!! חח

GrowingMadness

New member
חח לא יודעת זה מאיזה בלוג, למה?

ואת מעתיקנית! גם אני הכי אוהבת את קתרין הייגל
ובכללי אנחנו ממש ממש דומות

dandi99

New member
מה קרה לך?היא תותחית!@

רק בגללה אני רואה האנטומיה של גריי^^. אנחנו דומות?אישיות או מראה חיצוני?

GrowingMadness

New member
לא יודעת אם בחיצוניות,

[אפילו שגם לי יש עיניים כמעט שחורות ושיער חום כהה] אבל בדברים שאנחנו אוהבות נראה לי שאנחנו דיי דומות

sapir307

New member
וואי אני לא מאמינה שעניתי על הכל..:)

שם:ספיר גיל:16.5 יומולדת:יוני גובה:1.67 צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום(בצבע של השיער...) דברים אהובים:מוזיקה,ים,בילוים,משפחה,חברות וכמובן את החבר המדהים שלי
להקה:ביטלס,פאנקנשטיין ועוד.. יש הרבה... זמר/ת:אין שחקן/ית: משה איבגי אוכל:סיני בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר:עמוד תווים דיסק:אחד-דניאל זמיר סרט:מה שבחורה רוצה בנאדם:החבר שלי חדר בבית:סלון מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:כרגע עם חבר שלי=] שמעת מוזיקה:אממ אתמול... נפגשת עם חברים:לפני שעה וחצי הסרט האחרון שראית:לא זוכרת... הריח האחרון שהרחת:לא יודעת הרעש האחרון ששמעת:לא יודעת הספר האחרון שקראת:משאלה אחת ימינה-אשכול נבו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:"איזה רעש אחרון שמעתי?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו:חבר שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה לאחותי והאחרון שהתקשר אליי זה חבר שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אין לידי ספרים, אבל יש עיתון אם זה עוזר...:p מה אתה לובש כרגע?פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לסיים לסדר כמה דברים למחר... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:מיכל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב:היולי השם של חבר-אינטרנט אחד:אין השם של המורה השנוא/ה עליך:וואי יש הרבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:הבנאדם שאני הכי שונאת, כי הוא מגעיל ומגיע לו רק רחמים. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:לא מנטה ולא תפוז... קפה אתה שותה: נס ואיזה תה:רגיל או דובדבן משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך:טאץ' של אורנג' סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אממ לא יודעת... כרגע,עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?ידיד עם מי אתה מדבר בטלפון?עכשיו עם אף אחד מה אתה שומע?רעש של המכונת כביסה.. שביוק נעצרה... איזה חלונות פתוחים לך במחשב?פייסבוק מה עשית לפני שענית על השאלון?דיברתי עם חבר שלי ואכלתי מעדן נהגת?אין לי רשיון אז לא התנשקת?כן טסת לחו"ל?כן ביזבזת את כל הכסף שלך?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?כן נשארת ער לילה שלם?כן עבדת במשהו והרווחת כסף?כן או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב וסתיו, בקיץ חם מידי ובחורף קר מידי. שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו כרגע. כסא מסתובב או כסא רגיל?כיסא רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?תלוי.. שניצל טופו או שניצל רגיל?טבעול אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר:שאלה קשה.את ישראל אני אוהבת זה הישראלים שיש לי בעיה איתם. רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים(למרות שמפתיע אבל אין לי אפילו אחד בחדר..) דיסקמן או MP3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?יש יותר מידי. יש לך חבר/ה?כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לנגן,לאכול, לקרוא, לבלות יש לך חשבון פלאפון גבוה?כן, לצערי.. אני חייבת להוריד במיוחד באסאמאסים.. למה? זה מה שקורה כשיש חבר בצבא.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסאמאסים אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה?לא יודעת.. לפעמים למה?כי הביטחון העצמי שלי לא בשמים אבל הוא עולה מאוד כשאני עם בחבר המדהים שלי:) אתה ביישן או פתוח?תלוי עם איזה אנשים... מה הצבע האהוב עליך?ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?קצת פחות לשתוק לאנשים מסוימים... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?פחות ירכיים ולאחרונה גם אף אחר... אתה מאושר?אממ עכשיו ספציפית ככה ככה, לא מי יודע מה... היית פעם מאוהב?כן, אני עדיין מאוהבת!
כיף?כן, זה שווה הכל! שיחקת פעם בסימס 2?לא יודעת.. מה אתה חושב על העם הבריטי?מנומס(?!) מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?ברור שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא גיבשתי כל כך דעה אבל די בעד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?כי... לא יודעת.. טעים לי.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:הכל התחיל עוד יומים לפני חצי שנה... כשהתנשקנו פעם ראשונה=) מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?אממ לא ממש... חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן.. כאילו זה מסובך.. אני מאמינה שעולים לגן עדן ואלו שעולים לגן עדן(ולא לגהינום)ממשיכים לגלגולים... פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?בערך, כלומר יכול לבוא הניצוץ שיביא לאהבה.. אהבה צריכה להתפתח.. אהבה וירטואלית:לא אהבה בשלט רחוק?לא

יאללה נענה גם:)

שם: סיון גיל: תכף 19 יומולדת: 6.5.91 גובה: 160 בלחץ צבע שיער: חום בהיר\ שטני שכזה צבע עיניים:כחול דברים אהובים: ים, חברים, משפחה. להקה: היהודים זמר/ת: שלום חנוך, שלמה ארצי, אביב גפן, אפרת גוש.. שחקן/ית: אוכל:פיצה, שניצל תירס בגד: ג'ינסים, טוניקות.. הכל אני אוהבת סתם חפץ בחדר: מחשב:p דיסק:שלמה ושלום בהופעה סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח בנאדם:החבר:) חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו. עם אמא שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול. בצבא:p הסרט האחרון שראית: יס מן הריח האחרון שהרחת:של העוגה שאכלתי עכשיו הרעש האחרון ששמעת:של ההקלדה שלי הספר האחרון שקראת: 4 בתים וגעגוע המחשבה האחרונה שעברה לך בראש : איך באלי שהחבר יהיה פה. כבר לא ראיתי אותו 5 שבתות הבנאדם האחרון שחשבת עליו:החבר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?צד אחד מעמד דיסקים צד שני כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? יש פה מעמד:p קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?התקשרתי לחבר והחברה הכי טוה מהצבא התקשרה אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר ? אין פה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס בהיר, חולצה חמודה עם ציור של כלב וקפוצון שהוא מעיל חום מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לנסוע לקחת את המדים מהצרה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נגה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: ויטל שם של קרוב משפחה אהוב:צביקה השם של חבר-אינטרנט אחד: סיון השם של המורה השנוא/ה עליך: אין השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש):פרינס איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:חריף לייט חח קפה אתה שותה: לא שותה קפה ואיזה תה: עם נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שולה מוקשים יומן יש לך לבצפר (אם יש): "יומן למורה החיילת" מחיל החינוך מחשב יש לך: רגיל כזה מצלמה יש לך: משהו מתוחכם:p פלאפון יש לך: נוקיה מסך מגע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הפג'ו החדשה יחסית של אבא. בכחול רויאל:p חח סתם כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ופייסבוק מה עשית לפני שענית על השאלון? לקתי את הכלב לטיול נהגת? כן התנשקת? לפניי חודש חח טסת לחו"ל? שנה שעברה ביזבזת את כל הכסף שלך? אפעם עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא חח נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. למרות שגם את זה כבר אינלי קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?איפה שאני גרה כסא מסתובב או כסא רגיל?רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב. אני צמחונית פסטה או סלט? פסטה. אני לא אוכל ירקות שניצל טופו או שניצל רגיל? טבעול תירס אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. אבל לא של זמרים דיסקמן או ? אמפי MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סיויקונית(פה), סיוני(הרבה ובעיקר החברה והחברה הכי טובה), סיוו (החברה הכי טוב מהצבא) יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות בבית, עם משפחה חברים. כי בשאר הזמן אני בצבא יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כל ךכ למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? אתה ביישן או פתוח? גם וגם מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות להעלב ופחות להעליב מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? קצת יותר גבוהה, קצת יותר חזה אתה מאושר? לעיתים היית פעם מאוהב? סוג של כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? סבבה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שהלתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא הועילה יותר מדי. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: סיום טירונות :) מאמין ב- אלוהים?לא רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? אפשרי אהבה וירטואלית:אפשרי אהבה בשלט רחוק? כן

למעלה