יאאא גם אני רוצה *צומי*
שם: ענבר גיל: 18 וחצי יומולדת: תסתכלו אצל שי. סתם, 21.7.91 גובה: 1.57-8..? צבע שיער: אדום (אולי בקרוב חום-שחור) צבע עיניים: כחול דברים אהובים: את החיילי שלי
, לישון, לאכול להקה: הביטלס זמר/ת: אין כ"כ שחקן/ית: ג'וני דפ אוכל: שאלה קשה
בגד: חח אהוב? יש יותר מדי :] סתם חפץ בחדר: המיטה שלי
דיסק: אייבי רואד של הביטלס סרט: פורסט גאמפ, שודדי הים הקאריביים.. בנאדם: אהובי. חדר בבית: שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע, אמא שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות, ב-MP בדרך חזרה מהעבודה נפגשת עם חברים: חח באוטובוס פגשתי חברה שהרבה זמן לא ראיתי, שחזרה מהצבא הסרט האחרון שראית: אממממממ... וואו, לא זוכרת:| הריח האחרון שהרחת: האף סתום! הרעש האחרון ששמעת: המקלדת?
הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ואוצרות המוות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני מתגעגעת לחיילי שלי. באמת, אוף הרגע אמא שלי שאלה עליו. מסכנצ'יק שלי הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? כלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום וכסא (פאק אני לא מאמינה שעשיתי את זה
) קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין קרוב אליי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לחברה שלי, התקשרתי אליה ואז היא חזרה אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איןןןן מה אתה לובש כרגע? ג'ינס כהה, גרביים מגניבות, סריג דק אפור ומעליו חולצה אפורה מיוחדג'ת כזאת, לא'דעת. ותחתונים וחזיה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לרבוץ עוד קצת במחשב. אני הרוגה מעייפות name it הורדתי, לא רלוונטי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת בד"כ.. אם כן זה רק המנתה של החבר קפה אתה שותה: לא שותה קפה
ואיזה תה: כנ"ל
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר
יומן יש לך לבצפר (אם יש): פחחחחחחחחחחחחחחח בצפר מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: לא. סתם, כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: את החבר הכי מושלם בעולם?
חיחי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד, אני על לא מחוברת, אין אף אחד ששווה להתחבר בשבילו
עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תיקיית מוזיקה והמסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? חזרתי מהעבודה ?
נהגת? כן (וואו איזה שינוי פתאומי) התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן
אני חסרת שליטה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא טבעתי.. אבל בהחלט זעתי נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט
. סתם, זה רק כי יש לי. יס יותר טוב, במיוחד שעכשיו נגמר גיא פינסססס
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר :-O דה קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב
שחור או לבן? תלוי מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסהההה ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע :] כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם
בשר או חלב? תלוי, לרוב בשר
פסטה או סלט? פסטה ! :| שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל יאמ יאמ אמריקה או אנגליה? :-O טריק וואן! את שתיהן אני ממש אוהבת. בלונדון הייתי 4 פעמים, בארה"ב פעמיים, ואני והחבר ממש ממש רוצים לטוס עם לארה"ב אחרי צבא, אז לא'דעת.. ישראל או מקום אחר: ישראל לתמיד, מקומות אחרים לחופשות רוק או פופ? רוק-פופ
פוסטרים או קירות חלקים? פעם הייתה לי תקופה של רק פוסטרים, אחרי השיפוץ עוד לא החזרתי את חלקם אז..
דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? חח הרבה.. החברות קוראות לי אמבר, והחבר בהרבה כינויים אחרים
יש לך חבר/ה? כן
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לחשוב על החבר הזה, ספורט, טלוויזיה, מחשב, לישון, לאכול, לקרוא יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה ככה... :$ למה? ככה! לא'דעת, כשהייתי בחו"ל ודיברתי כל יום עם החיילי זה היה נורא, עכשיו זה יותר שפוי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות! אתה עושה גבות? פעם-פעמיים, הן סבבה לגמרי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? דה
אתה מרגיש יפה? תלוי, כשהחבר פה אז כן. למה? ככה. נו מה. אתה ביישן או פתוח? בהתחלה מאוד ביישנית, ואז נפתחת מה הצבע האהוב עליך? יש הרבה :-O, לרוב כחול אדום שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות רגישה. הרבהההה פחות רגישה. במיוחד עם הצבא והכל. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להיות רזה יותר
אתה מאושר? כן, אבל לא לגמרי כמו שאני יודעת כשהוא פה היית פעם מאוהב? כן כיף? כן! שיחקת פעם בסימס 2? חח כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מגניב. נו מה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור להתגייס... אני מאוד נגד משתמטים. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעע עזבו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכלללל למה? כי בשר זה טעים רצח. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כל פעם שהחבר פה.. אתן יכולות להבין את זה:]. זה עושה כל רגע מיוחד ביותר מאמין ב- אלוהים? תלוי, בכללי לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? פעם הייתי אומרת לא, היום כן אבל עם זה שזה מאוד מאוד קשה.