יו יו יו שאלון D:

GrowingMadness

New member
אבל סלט זה טעים D:

אני מתה על סלטים וירקות. מתה מתה מתה מתה. יופי, עכשיו אני רעבה ואאלץ לשבור את דיאטת הסושי שלי לטובת פיתה עם לבנה.

YesWeCanSee

New member
משעמם לי...

שם: גל גיל: 17.5 יומולדת: 29.9.92 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: חבר שלי! משפחה, מסטיק, פיצה
, מוזיקה, ריקוד... להקה: OASIS זמר/ת: נינט שחקן/ית: יעל שרוני. אוכל: פיצה! בגד: גופיות סבא. סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: סרט: הכי דומה לאהבה\שומרת אחותי בנאדם: חבר שלי=] חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: 5 דקות עם אחי שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעה בבי"ס הסרט האחרון שראית: אזרח שומר חוק הריח האחרון שהרחת: של הרוטב של הפסטה הרעש האחרון ששמעת: החתול שלי מיילל! הספר האחרון שקראת: "בלי לומר שלום" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שהספר הזה עשה לי סיוטים בלילה! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אור תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? חלון, אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? חח דיסק של משו של בי"ס קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא, סיון קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? בלי לומר שלום מה אתה לובש כרגע? היינס וקפוצ'ון מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אילונה השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דניאל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אביב שם של קרוב משפחה אהוב: שחר השם של חבר-אינטרנט אחד: גיא השם של המורה השנוא/ה עליך: דורית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: גילי השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'אווי!!! :) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: רגיל עם נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): סתם פרחוני כזה מחשב יש לך: וואי לא מבינה בזה מצלמה יש לך: של סוני פלאפון יש לך: של סוני אריקסון W705 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מיטה חדשה=] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חן עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? ANGELS ON THE MOON איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, פייסבוק, זה, אייטונס, פריסל. מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי נהגת? כה התנשקת?כה טסת לחו"ל? כה ביזבזת את כל הכסף שלך? כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כה
נשארת ער לילה שלם? כה עבדת במשהו והרווחת כסף? כה או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו! שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? yeawecansee יש לך חבר/ה? כן! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד, מוזיקה, חברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממ 300 ככה למה? לוידעת
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חח ברור אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? תחושה אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות עצבנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? רגליים! אתה מאושר? די מאושרת היית פעם מאוהב? כן
כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? אין לי בעיה איתם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור להתגייס.. חשוב מאוד מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? כי באלי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש הרבה ימים... עם החבר אבל מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

כי אין לי כוח לנקותת

שם:נופית גיל: 17.6 יומולדת:13.7.92 גובה: 1.60 ? צבע שיער: חום אגוז צבע עיניים: שחורות דברים אהובים: יש הרבה חח להקה: לא משהו ספציפי זמר/ת: כנ"ל שחקן/ית: .כנ"ל אוכל: רק של אמא בגד: .גינס סתם חפץ בחדר:דובי ענק מהיומלדת דיסק: -- סרט: אישה יפה בנאדם: אמא חדר בבית: מקלחת מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: חצי שעה , עם חברה על המתכונת שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: לפני שעתיים בבצפר הסרט האחרון שראית: בקולנוע אווטאר , טלויזה אישה יפה הריח האחרון שהרחת: סנו מקסימה - למייבש הרעש האחרון ששמעת: אחי הספר האחרון שקראת: ספר מתמטיקה ? המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי אני יעשה שפם ? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: החייל תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?ספרייה תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?-- קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין שיחות חח ואחרונה חברה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תנ"ך מה אתה לובש כרגע? גינס גבווה , גופיה לבנה , קרדיגן אפור וUGG מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לנקות name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:ספיר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: רון שם של קרוב משפחה אהוב: שפדוב השם של חבר-אינטרנט אחד:-- השם של המורה השנוא/ה עליך:לוטטטם ימח שמה חח השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:-- השם של חיית המחמד שלך (אם יש): --- איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט אפרסק תות קפה אתה שותה: -- ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:הקפה בפייסבוק יומן יש לך לבצפר (אם יש): מיכל נגרין מחשב יש לך: אין לי מושג בגרוווש מצלמה יש לך: סוני פלאפון יש לך:נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ-- כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע?Eddy_Watta_-_I_Like_The_Way איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אינטרנט ונגן מוזיקה מה עשית לפני שענית על השאלון? ניקתי נהגת?חחח מזה ? D: התנשקת? לפני שבוע טסת לחו"ל? לפני 4 שנים ביזבזת את כל הכסף שלך?יום שישי :( עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?חחח ממש פדלאה שכמותי נשארת ער לילה שלם?כול חמישי עבדת במשהו והרווחת כסף? אתמול או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?איסי קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיייץ לגמרי שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה?אפשר גם וגם ? ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ת"א - אחרי הצבא בע"ה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? בששר קניבלית שכמותי פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אחר - ארה"ב רוק או פופ? לא זה ולא זה פוסטרים או קירות חלקים?חלקים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? NJAC סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?-- יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?ךלישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? אחרון היה 600 למה? החבר מה לעשות מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?גם וגם אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?ברור אתה מרגיש יפה? מאוד :) למה?כי אני יפה :) אתה ביישן או פתוח?פעם ככה ופכם ככה מה הצבע האהוב עליך? ורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?עצבנית [ מריקאית מה לשות ] מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? תחת אתה מאושר? אכן :) היית פעם מאוהב? עדיין מאוהבת כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?אנערף מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא מוצדק לגמרי !! זה הבית שלנו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכווווול למה?כי יש דברים טעימים חוץ מירקות ופירות ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לא זכור לי ... מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? כן פיות? חח לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?ללגמרי אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק?חח לא

GrowingMadness

New member
מהממהמה?! חזרי שנית?!

UGGS?!?!!?!?!? אגגס אמיתיות?!?!?!?!??! [אל תעני כן אל תעני כן אל תעני כן
]

GrowingMadness

New member
שונאת אותך. ../images/Emo10.gif

שונאת שונאת שונאת שונאת.
סתם, אני לא שונאת, אני פשוט מתה מקנאה. אני כלכך רוצה UGGS אמיתיות, זה כזה דבר יפה ומושלם.

../images/Emo143.gif../images/Emo143.gifתשובות../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

שם: ים
צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור- ולא, זה לא רק לעיוורים. דברים אהובים: את עידו
ואת הכלב שלי. להקה: דורבנים זמר/ת: עברי לידר שחקן/ית: .זה שמשחק את אלכס דרק באנטומיה של גריי
אוכל: בגד: .ג'ינס סתם חפץ בחדר: הבובת כלב שלי דיסק: "עכשיו טוב" של גלעד שגב סרט: בנאדם: אמא ואבא חדר בבית: זה של המחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו במקביל שמעת מוזיקה: עכשיו במקביל נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה בערך הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: של העוגה של אמא>< הרעש האחרון ששמעת: המוזיקה
הספר האחרון שקראת: פייי זה היה מזמן
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אנאערף הבנאדם האחרון שחשבת עליו: האקס שלי חח תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? רמקולים של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? המקורית ו"לילה גוב" של גידי גוב קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לאמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הדרכה של הצבא
מה אתה לובש כרגע? קפוצ'ון לבן וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אופיר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אורן השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חבר? בן זוג? גיא. שם של קרוב משפחה אהוב: גלעד. השם של חבר-אינטרנט אחד:רז. השם של המורה השנוא/ה עליך:תחרות קשה. קטי. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא יודעת... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ברליוז
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:תות חח קפה אתה שותה: נס קפה עם הרבה חלב ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס
אבל כבר שנים לא. יומן יש לך לבצפר (אם יש): של NICI. מחשב יש לך: יש לי כמה מצלמה יש לך: כנ"ל. פלאפון יש לך:איפון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? גלעד שגב איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדגישאומטיק, יוטיוב, מסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? הכנתי עוגה נהגת?אמ לפני שבועיים בערך התנשקת? בשבת טסת לחו"ל? בספטמבר ביזבזת את כל הכסף שלך? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? נשארת ער לילה שלם? עבדת במשהו והרווחת כסף? בשני או/או. יס או הוט? יס נמאס לי
מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאאא גם אני רוצה *צומי*

שם: ענבר גיל: 18 וחצי יומולדת: תסתכלו אצל שי. סתם, 21.7.91 גובה: 1.57-8..? צבע שיער: אדום (אולי בקרוב חום-שחור) צבע עיניים: כחול דברים אהובים: את החיילי שלי
, לישון, לאכול להקה: הביטלס זמר/ת: אין כ"כ שחקן/ית: ג'וני דפ אוכל: שאלה קשה
בגד: חח אהוב? יש יותר מדי :] סתם חפץ בחדר: המיטה שלי
דיסק: אייבי רואד של הביטלס סרט: פורסט גאמפ, שודדי הים הקאריביים.. בנאדם: אהובי. חדר בבית: שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע, אמא שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות, ב-MP בדרך חזרה מהעבודה נפגשת עם חברים: חח באוטובוס פגשתי חברה שהרבה זמן לא ראיתי, שחזרה מהצבא הסרט האחרון שראית: אממממממ... וואו, לא זוכרת:| הריח האחרון שהרחת: האף סתום! הרעש האחרון ששמעת: המקלדת?
הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ואוצרות המוות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני מתגעגעת לחיילי שלי. באמת, אוף הרגע אמא שלי שאלה עליו. מסכנצ'יק שלי הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? כלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום וכסא (פאק אני לא מאמינה שעשיתי את זה
) קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין קרוב אליי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לחברה שלי, התקשרתי אליה ואז היא חזרה אליי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איןןןן מה אתה לובש כרגע? ג'ינס כהה, גרביים מגניבות, סריג דק אפור ומעליו חולצה אפורה מיוחדג'ת כזאת, לא'דעת. ותחתונים וחזיה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לרבוץ עוד קצת במחשב. אני הרוגה מעייפות name it הורדתי, לא רלוונטי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת בד"כ.. אם כן זה רק המנתה של החבר קפה אתה שותה: לא שותה קפה
ואיזה תה: כנ"ל
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר
יומן יש לך לבצפר (אם יש): פחחחחחחחחחחחחחחח בצפר מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: לא. סתם, כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: את החבר הכי מושלם בעולם?
חיחי כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד, אני על לא מחוברת, אין אף אחד ששווה להתחבר בשבילו
עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תיקיית מוזיקה והמסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? חזרתי מהעבודה ?
נהגת? כן (וואו איזה שינוי פתאומי) התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן
אני חסרת שליטה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא טבעתי.. אבל בהחלט זעתי נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט
. סתם, זה רק כי יש לי. יס יותר טוב, במיוחד שעכשיו נגמר גיא פינסססס
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר :-O דה קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב
שחור או לבן? תלוי מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסהההה ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע :] כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם
בשר או חלב? תלוי, לרוב בשר
פסטה או סלט? פסטה ! :| שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל יאמ יאמ אמריקה או אנגליה? :-O טריק וואן! את שתיהן אני ממש אוהבת. בלונדון הייתי 4 פעמים, בארה"ב פעמיים, ואני והחבר ממש ממש רוצים לטוס עם לארה"ב אחרי צבא, אז לא'דעת.. ישראל או מקום אחר: ישראל לתמיד, מקומות אחרים לחופשות רוק או פופ? רוק-פופ
פוסטרים או קירות חלקים? פעם הייתה לי תקופה של רק פוסטרים, אחרי השיפוץ עוד לא החזרתי את חלקם אז..
דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? חח הרבה.. החברות קוראות לי אמבר, והחבר בהרבה כינויים אחרים
יש לך חבר/ה? כן
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לחשוב על החבר הזה, ספורט, טלוויזיה, מחשב, לישון, לאכול, לקרוא יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה ככה... :$ למה? ככה! לא'דעת, כשהייתי בחו"ל ודיברתי כל יום עם החיילי זה היה נורא, עכשיו זה יותר שפוי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות! אתה עושה גבות? פעם-פעמיים, הן סבבה לגמרי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? דה
אתה מרגיש יפה? תלוי, כשהחבר פה אז כן. למה? ככה. נו מה. אתה ביישן או פתוח? בהתחלה מאוד ביישנית, ואז נפתחת מה הצבע האהוב עליך? יש הרבה :-O, לרוב כחול אדום שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות רגישה. הרבהההה פחות רגישה. במיוחד עם הצבא והכל. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להיות רזה יותר
אתה מאושר? כן, אבל לא לגמרי כמו שאני יודעת כשהוא פה היית פעם מאוהב? כן כיף? כן! שיחקת פעם בסימס 2? חח כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מגניב. נו מה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור להתגייס... אני מאוד נגד משתמטים. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעע עזבו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכלללל למה? כי בשר זה טעים רצח. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כל פעם שהחבר פה.. אתן יכולות להבין את זה:]. זה עושה כל רגע מיוחד ביותר מאמין ב- אלוהים? תלוי, בכללי לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? פעם הייתי אומרת לא, היום כן אבל עם זה שזה מאוד מאוד קשה.

GrowingMadness

New member
הביטלס ../images/Emo99.gif

גם נולדת בתאריך הכי מגניב ואת גם מתה על הביטלס! אולי אנחנו תאומות שהופרדו בלידה?

GrowingMadness

New member
חחח וואי גם לי!

היום אני סתם שומעת את המוזיקה ונהנית מהגאונות של ג'ון לנון. אין לי צורך להתעסק בהם כל היום כמו בעבר.

../images/Emo45.gif היית בהופעה של פול?

אבל הגאונות של כולם, לא רק ג'ון! (חוץ מרינגו
)

GrowingMadness

New member
לא ../images/Emo10.gif

לא היה לי כסף לכרטיס
אבל תאכלס אני לא מרגישה פספוס. בואי נגיד שאם תזכירי לי שNOFX היו בארץ ולא הייתי, אז יש מצב שאני אבכה על אמת.

LiNoY EzRa

New member
חחחחחחחחחחחח את מצאת כלום וכיסא

אני דווקא כיסא ודלת חחחחחחח , איזהה מצחיקק שבאמת עשינו את זה :D

heilig

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שם: מיכל גיל: 17.5 יומולדת: 4.8.92 גובה: 1.70 צבע שיער: חום לא מוגדר כזה....חחחח
צבע עיניים: חום מעאפן כזה
דברים אהובים: מוזיקה, קפה, גשם...
להקה: incubus, הקרטל זמר/ת: כריס קורנל, לני קרביץ
שחקן/ית: מוני מושונוב
אוכל: פיצה בגד: ג'ינס
סתם חפץ בחדר: מיטה (את רוב חיי אני מבלה עלייה
) דיסק: הקרטל-זימה סרט: שמש נצחית בראש צלול
בנאדם: נוי
חדר בבית: המטבח....חחחחח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 3 שניות שמעת מוזיקה: שומעת כרגע
נפגשת עם חברים: לפני שלושת רבעי שעה!
הסרט האחרון שראית: דמדומים.....חחחחח (נו לא יצא לי....
) הריח האחרון שהרחת: אופוריה
הרעש האחרון ששמעת: משאית זבל שעברה מול הבית הספר האחרון שקראת: אנשי הקש המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: יש לי פיפי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עמית
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במגבר של הגיטרה.....חחחח תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במסך....חחחחחח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? sims 3 בתוך קופסא של יהודית רביץ.....חחח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לאמא, המורה לנהיגה התקשר אליי
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "מלכים ג' " של יוכי ברנדס מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסווטשירט של הצופים....חחחח מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? פיפי...
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כזה.. אני לא שונאת... אני פשוט לא מחבבת כמה
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חבר חבר??
שם של קרוב משפחה אהוב: דרור&נועה
השם של חבר-אינטרנט אחד: מתן השם של המורה השנוא/ה עליך: עדה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ליאור השם של חיית המחמד שלך (אם יש): גוטי, כלבה מדהימה שלי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: בזוקה......חחחחחח
קפה אתה שותה: נס עם 1 סוכר ואיזה תה: צמחים, בלי סוכר...
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: משחקי פייסבוק סתומים או סימס ... יומן יש לך לבצפר (אם יש): אדום ומקושקש שעשו לי החברים
מחשב יש לך: לא יודעת...חחח מצלמה יש לך: דיגיטלית מעאפנה
פלאפון יש לך: אני אפילו לא יודעת XDDDD |הגדש|סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: קעקוע מדהים
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סיוון עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד.... ^^ מה אתה שומע? Beautiful Day - U2 איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר, אקספלורר ומסנג'ר...
מה עשית לפני שענית על השאלון? הכנתי קפה
נהגת? בשיעור נהיגה, לפני כמה שעות
התנשקת? מזמן
טסת לחו"ל? בסוכות ביזבזת את כל הכסף שלך? בסופ''ש שעבר....חחחחח
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לפני יומיים נשארת ער לילה שלם? לפני 4 חודשים עבדת במשהו והרווחת כסף? לפני חודשיים או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב
שחור או לבן? לבן
מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה! ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? חלב
פסטה או סלט? פסטה!
שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל
אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל!
רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מיכלילי , מיק, ברנסקי
יש לך חבר/ה? כן
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצייר, לטייל, לשמוע מוזיקה, לבשל...
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא החודש, תודה לאל
למה? כי יצא שיותר אנשים התקשרו אליי מאשר אני אליהם
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות! אתה עושה גבות? כן
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ
אתה מרגיש יפה? כרגע לא....חחח למה? כי אני לפני מחזור ואני מחוצ'קנת
אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? סגול
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות פולנייה! מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את צבע העיניים
אתה מאושר? מאוד
היית פעם מאוהב? כן
כיף? מדהים
שיחקת פעם בסימס 2? בטח
מה אתה חושב על העם הבריטי? לא גיבשתי דעה...חחחח מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מבחינתי- להתגייס. חד משמעית. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: כותבת בשתי הידיים
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל XDDDDD למה? כי טעים לי
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא עולה לי כרגע....חחח מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן
אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? כן
אוטוטו סופ''ש

למעלה