יו יו יו שאלון D:

אני יכולה הלגיד לך שאני ירדתי 10 קילו

בחופש הגדו להאחרון, שקלתי כמעט 70 על 1.70 בערך, ועשיתי את שומרי משקל ועכשיו אני בין 60-59.. בלי מאמץ ועם לאכול כל מה שאני רוצה=]

GrowingMadness

New member
יאא איך עושים ??

לא צריך ללכת לאיזה קבוצה מיוחדת פעם בשבוע וכאלה?

חברתי שלי נרשמה ותפסתי טרמפ..

לא הלכתי לפעילות פעם בשבוע, אלא פשוט צילמתי את הנקודון שלה ועשיתי לבד..בקטעים האלו יש לי כוח רצון. זו הדיאטה הכי בריאה, בתור אחת שניסתה את הכל(כולל לא לאכול ימים שלמים וכולל לאכול 300 קל' ליום)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיפההה! הלוואי עלי.

ככה בדיוק אני רוצה. את הדיאטה האחרונה שאני כרגע נמצאת בה התחלתי ב72 ועכשיו אני 65. אז אני כנראה בכיוון הנכון. אני לא מרעיבה את עצמי. יש ימים שיוצא לי לאכול כמעט 800 קלוריות ויש ימים של 1000 ואפילו 1400 כמו הימים האחרונים (2000 בשבת :ם) וזה לא טוב.. כאילו.. רצף של 1500-1700 מעלה לי חצי קילו - קילו בשבוע. אני יכולה להגיד מה אני עושה.. יוגורט בביתספר. 200 קלוריות. ארוחת צהריים של פחמימות בלבד(!) של 250-350 קלוריות. אחרי צהריים. פרי/פירות מה שבא. שזה 60-120 קלוריות. בערב. סלט וביצה. שהביתה היא 100 קלוריות. לא מחשיבה ירקות כי זה רק עגבניה מלפפון וקצת בצל. המ.. לא עושה ספורט כי יש לי בעיה בריאותית... יוצאת פעם ב.. למסיבות ורוקדת חח זה יוצא משהו כמו 800+- קלוריות ביום. וככה אני יורדת קילו בשבוע. כמובן שאני חורגת לפעמים עם שוקולד חחח לא טוב! פאק.. חפרתי. קיצור.. ניראה לי אני אשים פה את הבלוג דיאטה שלי :ם תמיד פחדתי לחשוף את זה לאנשים אבל אני רואה שיש כאן הרבה במשותף אומשהו חח לא יודעת. אולי זה יעזור. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=643490

GrowingMadness

New member
אחח אחח

באמת שלאכול ככה ולא לעשות ספורט רק עושה נזק... זה כל מה שיש לי להגיד
[ולמדתי על החרא הזה פאקינג 3 שנים ועשיתי עליו 2 בגרויות
]

GrowingMadness

New member
אה ו..

ביצה שהיא חביתה או מקושקשת [יעני מטוגנת איכשהוא] היא 150-160 קלוריות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא..

ביצת עין. ואני לא מטגנת אותה.. אני משפריצה שני שפריצים של ספריי שמן כזה וזה איזה קלוריה ללחיצה, לא? אני יודעת שזה 100 כי יש הרבה אתרים שאני חופרת בהם וכל מיני טבלאות ומחשבוני קלוריות. ביצה קשה זה 80 קלוריות :)

GrowingMadness

New member
אין לי מושג אבל גם אני משתמשת בספריי הזה

ונכון ביצה קשה זה 80 וביצה מטוגנת זה 160 בערך אם אני זוכרת נכון...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבכל מקום כתוב שביצת עין זה 100.

אולי הכוונה במטוגנת זה להציף אותה בשמן חחחחח

LiNoY EzRa

New member
אני מנסה להעלות אתםם להורידד ?!

אני שוקלת 42 \: ואני 1.61 ... ולא אני לא אנורקסית... שנה שעברה הייתי 47 , ירדתי 5 קילו בשנה |: איך מעלים את זהה? אני רוצה להעלות פרופיל :(

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאוכלים פחמימות לפני השינה :)

זו הדרך הכי טובה לדעתי חח כי פחמימות זה אנרגיה - את צריכה להוציא את האנרגיה הזו ואם תאכלי פחמימות וישר תלכי לישון (פחות מ4 שעות אחרי שאכלת) אז הפחמימות יספגו לשומן כי את בקושי זזה. זה למה אני אוכלת פרי שזה פחמימות לפני 6-7 בערב ואחרכך לארוחת ערב סלט וביצה שזה חלבונים וזה טוב לבניית הגוף בלילה.

GrowingMadness

New member
פרי זה פחמימות?!

פאק שחר, מאיפה את מביאה את הדברים האלה?
פרי זה לא פחמימות, זה וויטמינים וסוכרים!

GrowingMadness

New member
אוי נכון! סוכרים = פחמימות

סליחה שחר, לא יודעת מה קרה... לא הבנתי איך הגעת לזה אז חזרתי לסיכומים שלי מביו-ספורט ואת צודקת.. סורי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחח

אבל פירות זה מאוד בריא! בעיקר צריך לאכול פירות הדר.. אלא עם הפלחים וזה (אשכולית ופומלה
) כי הם עוזרים לחילוף חומרים. אבא שלי קורא כל מיני מאמרים על אוכל.. הוא אשכרה חשב על לעשות תואר בתזונה. קיצור.. הוא קרא שצריך לאכול פירות הדר על בטן ריקה כדי שיספגו הדברים הטובים ושיהיה להם מקום אומשהו כזה חח ואני קראתי שפירות הדר מאיצים את חילוף החומרים :)

GrowingMadness

New member
נכון :)

זה פחמימות מלאות בדברים טובים ולא פחמימות ריקות כמו פסטה :) רק שאסור להגזים כי יש פירות שיש בהם הרבה קלוריות, נגיד אבוקדו. הוא ממש ממש בריא אבל משמין ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאבוקדו נחשב לשומן באבות המזון.

צריך להתייחס אליו כמו כל מאכל.

LiNoY EzRa

New member
חחחחח עוד פחות משבועיים נגמר לי המלווה..

אני יעשה אכילת כאסח בלילות :D אוף \: איך הורדתי 5 קילווו .. חחח אמא שלי אומרת " זה בגלל שאת מאוהבת " D: חחחחחחחחחחח סיבה חדשה :S

למעלה