תיירות

havlaz

New member
אגמים רחוק בערך 5 דקות הליכה מלגונה

זה בכלל לא נורא

a y e l e t 7 8

New member
אני החודש אהייה באגמים ו

שמעתי שזה מלון מעולה!!! יותר מומלץ מלגונה -מבירורים שערכתי לכי על אגמים ואם זה 5 דקות מלגונה.. אז אין פה בכלל שאלה
תהנו.!!

Amyray

New member
לגבי המרחק

בעיקרון בעבר היתי במלון שנמצא ממש ליד אגמים "גולדן טוליפ".. שניהם נמצאים באותו הרחוב, זכור לי שהמרחק היה בערך 10-15 דקות הליכה עד לחוף וזה היה קצת מעצבן...

ur2000

New member
השאלה היא לא המרחק

אגמים נמצא מאחורי רויאלביץ די קרוב לטילת, מרחק הליכה סביר לקניון. השאלה היא האם אתם מעדיפים הכל כלול יותר פעילויות בילוי שיש בלגונה או את השקט/שאנטי של אגמים. מה הבדל במחיר? אגב גם באגמים אפשר ללכת על חצי פנסיון או לחלופים לא מעט מקומות אכילה נחמדים במרחק הליכה. מזג האויר כבר יותר סבבה ואפשר ללכת בכיף. בכל מקרה תהנו וספרו מה בחרתם.

Amyray

New member
בסופו של דבר

בעיקרון הכל כלול בלגונה עולה בדיוק כמו חדר על המים +ארוחת בוקר באגמים. אגמים יוצא יותר יקר כיוון שצריך להוציא גם כסף על ארוחת צהריים וערב.... (החצי פנסיון שם ממש לא שווה... זה משהו כמו 100 ש"ח רק לארוחת ערב לאדם) בכל מקרה- הלכנו על אגמים... יש הרבה יתרונות על פני המרחק מקווה שיהיה שווה :)

daphnef

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני נוסעת ב-25/10 לאילת.. לסופשבוע.. רציתי לדעת, כמה דברים.. 1. איך אתם חושבים יהיה המזג אוויר? 2.איזה מלון הכי הכי הכי כדאי ללכת אליו? (אני בת 14..) (חשוב שהבריכה תהיה נחמדה) 3. באיזה מלון אפשר להיכנס לספא וכאלה לגיל שלי... כי למשל ברויאל ביץ' זה מעל גיל 16
נ.ב אין הגבלת תקציב.. תודה מראש

harhanegev

New member
בבקשה:

[1] קריר ונעים. בשעות היום חמים ונעים, שמש ישירה אבל לא לוהט כמו בקיץ אלא נעים, בלילה קר. אל תזלזלי בקור של אילת, בלילה באמת קר. מומלץ להביא גם ביגוד חם למקרה הצורך. חשוב להבין, אם יגידו בתחזית "30 מעלות" זה לא כמו 30 מעלות של תל אביב / הרצליה / חולון / וכו', אלא ממדובר על 30 מעלות באוויר יבש שזה אומר מזג אויר ממש ממש נעים. לא תרגישי טיפה אחת של זיעה, אלא אם כן תעשי מאמצים פיזיים מיוחדים. [2-3] בפורום "צימרים חופש וכיף בישראל" (הנה קישור לפורום) תמצאי אנשים שמכירים טוב יותר את התשובות לשאלות שלך, במיוחד מנהלת הפורום, "האמא של אור". אם את באה לבד, או עם בנות גילך, כמעט אף מלון לא יסכים לקבל אותך. חלק גדול מהמלונות מקבלים רק מעל גיל 18, וחתימה של ההורים לא תמיד עוזרת.

srurv

New member
מה דעתכם על מלון אחסטרל וילג'?

איך הוא? ממליצים?

harhanegev

New member
רבים ממליצים עליו.

שמעתי לא מעט שהיו מרוצים ממנו. מלון לא כל כך יקר, אבל נותן תמורה יפה מאוד לכסף, לפי מה ששמעתי.

למעלה