תיירות

a y e l e t 7 8

New member
אני אומרת

תראי למרות שאני נוסעת ב 21/10 עיצה שלי - אל תיכנסי למים הרי זה לא הגיוני שאחרי זרימת מי שפכים כל כך גדולה למי הים הכל הכל יתנקה לחלוטין ב 3 ימים ... נראה הזוי... אני אומרת אחותי לכי לבריכה עזבי אותך מ-ים מי יודע איזה מחלות את עלולה לחטוף... תראי את ההודעה למטה גם אני שאלתי את אותו הדבר...

Josette

New member
אילת בלי ים?!?!?!

אין מצב. בשביל זה אני נוסעת, בשביל הים, בשביל בטנגב על החוף. מקווה שיהייה בסדר. ותודה לך שענית, לפחות מישהי אחת

Shpritz

New member
אומרים שפסדר..

מצד שני, אומרים גם שעשו בדיקות והמים נמצאים בחריגה קצת מעל המקובל. בסופו של דבר זו החלטה שלך, המים בים מתחלפים {בניגוד לבריכה.. בע} ועד שתבואי יהיה בסדר.

נראה לכם שהכל הסתדר אחרי יום אחד?

לא. פשוט זו עיר תיירות, וזה חג. אז ניקו קצת, ודאגו מהר להודיע שהכל נקי. שחס וחלילה לא תברחו לנו. אני דווקא קצת רוצה שתברחו.

a y e l e t 7 8

New member
תראה זה הולך ככה:

אומרים שדן אילת הוא הטופ אחריו הרודס והרויאל ביץ' אבל אני שמעתי שאגמים סוף הדרך ביחוד אם אתה לקוח חדר על המים מומלץ!!

ur2000

New member
אגמים ...

אגמים מלון נחמד וחדר על המים הוא שווה. המלון הינו שקט ללא שום הופעות יותר מלון של צעירים. ובכל הכבוד לא מתחרה בדן בפאר, שירות מגוון האוכל אפשרות בילוי וכוי.

harhanegev

New member
אין ספק ולא צריך להיות ספק.

אני כבר שמעתי הרבה תלונות והרבה תשבחות על מלונות רבים באילת. מתוך המלונות שצויינו, ובמיוחד למי שאין לו הבדל מבחינת כסף, דן מוביל בהחלט מבחינת שביעות רצון של לקוחות. ולמען הבהר כל ספק, אני לא קשור למלון דן ואין לי שום אינטרסים (אני מזוהה בשם מלא ואמיתי ותוכל לבדוק זאת בקלות). אגב, מלון דן הוא גם פטור מוחלט ממוניות ומהשיקול "ניקח מכונית או לא": מ-7 בבוקר עד 8 בערב יוצא ממנו כל 30 דקות (בדיוק !)קו 1 של אגד שמגיע כמעט לכל המקומות השוים באילת, כולל אפילו הרי אילת, וחוזר חזרה למלון דן.

Shpritz

New member
לגבי האגב שלך..

ליד דן.. יש גם את הרודס, רויאל ביץ', המלך שלמה, מלכת שווא, מלון ספורט ועל הדרך עוד כמה.

harhanegev

New member
ברור, לא ?

[1] הרי אילת, חד משמעית. הרי אילת זה לא רק לסיירת גולני, יש מסלולים בכל רמות הקושי ובכל אורך שתרצי. אין צורך במכונית, המרחק מבתי מגורים רגילים באילת למסלולים בהרי אילת הוא חציית כביש. [2] התשובה לשאלה תלויה בעיקר בשאלה החשובה והמרכזית: מה המקצוע שלך ?

a y e l e t 7 8

New member
היי יאיר ותודה על תשובותיך -

1 . לקחתי לתשומת ליבי מיד מוסיפה לרשימת הבילויים - הרי אילת 2. המקוצע שלי -תואר ראשון במדעי החברה ותקשורת עובדת בשירות לקוחות באדמינסטרציה

Liraz 6q

New member
../images/Emo222.gifתיירות../images/Emo73.gif

אני בחיים! פשוט לא היה לי מחשב כמה ימים
חזרתי להשליט טרור מואהאהאה

Amyray

New member
מה עדיף? ../images/Emo175.gif

שלום וחג שמייח! לאנשים שהיו ומכירים היתי שמחה לשמוע את דעתכם- אני מתלבטת בין מלון אגמים- שזה מלון מהמם (חדר על המים), אך הוא מרוחק מהחוף ומשאר המקומות ובגלל שנהיה בלי רכב (אנחנו מגיעים בטיסה) זה עלול להיות מעיק. באותו המחיר ניתן להיות במלון לגונה שזה מאחורי הילטון, ממש קרוב לחוף והכל כלול, כך שלא נצטרך להוציא כסף על אוכל. מה אתם אומרים? לגונה זה מספק או שבכל זאת עדיף ללכת על אגמים?

למעלה