תיירות

a y e l e t 7 8

New member
שלום לכל האילתים החביבים

יש לי שתי שאלות אשמח אם תשיבו לי עליהן 1 . לקראת סוף אוקטובר אני מגיעה לשבוע נופש באילת - סוליקו עם עצמי - לנקות את הראש ולהנות מהעיר. אשמח לקבל מכם כמה טיפים איך למצות את העיר ולהנות מהיופי שבה בשבועמה כדאי לעשות והיכן כדאי לבקר. 2 . אני מהצפון שואלת את עצמי האם כדאי ביום מן הימים לעשות את המעבר הגדול ולעבור לאילת.. אשמח אם בתור אילתים תכתבו לי מהם היתרונות ומה החסרונות שבמעבר לאילת מלבד נושא הריחוק מאיזור המרכז והמשפחה.. לקחתי אותו בחשבון תודה רבה ומקווה שהזיהום הנוראי במי הים היפהפה יחלוף במהרה!!

גבינה1

New member
צהריים טובים לכולם אני צריכה את עזרתכם בבקשה

אני ובן זוגי נהיה החל מיום שני באילת ובימים אלו הוא חוגג יום הולדת אני רוצה להזמין לו אטרקציה נחמדה בתור הפתעה, יש למישהו רעיון נחמד? אולי אפילו זוגי לשנינו...

aviad0

New member
שאלה די דחופה למחר בבוקר לאילתיים!! ../images/Emo26.gif

אני בן 18 ומחר אני מגיע לאילת בשעות הבוקר, אני אהיה שם עד יום שלישי, ולכל הבליינים האילתיים, רציתי לשאול על איזה מועדון אתם ממליצים לצאת אליו, אני מזכיר, לא מועדון של מזרחית!

lital905

New member
שלום שלום, ממש דחוףףף!!!

אאני מתכננת נסיעה עם חבר לאילת וחשבנו על אכסניית דרור..מה דעתכם? האם אתם ממליצים לי? האם האכסנייה נמצאת רחוק מהטיילת ומכל מקומות הבילוי?? בבקשה זה ממש דחוף!!

ninjarabbi

New member
מתלבט בין כמה מלונות

אהלן אני מתלבט בין כמה מלונות באילת. אני אומר מראש שכסף בכלל לא משנה כי יש לי מבצע (דרך חבר). אני מעוניין ממש במלון הכי טוב. אני שמעתי דברים טובים על הרודס, מלכת שבא, דן אילת, הנסיכה... יש איזה קונצנזוס לגבי איזה מלון הכי טוב?

Josette

New member
שלום, שאלה בנוגע לביוב...

אחת מהעבודה של אמא שלי חזרה מאילת אתמול וסיפרה שלמרות שהחופים נפתחו לרחצה עדין יש ריח ביוב בסביבת הים ואף בעיר כולה, אתרי הצלילה סגורים, אתרי אטרקציות ימיות כמו בננה או אבובים פתוחים לא בכל המקומות ואיפה שפתוח יש המוני אנשים כי בשאר המקומות סגור... זה די דיכא אותי כי אני מתכוונת לבוא לאילת ביום רביעי הקרוב לכל הסופשבוע. האם יש אמת בדבריה? אנשים הולכים לים? אין סיבה לחשוש או להיגעל מהריח או משהו? תודה וחג שמח!

שלום ../images/Emo13.gif

החל ממחר אני באילת ל-3 ימים, ורציתי לשאול: 1. מה מזג האוויר עכשיו באילת? חם? קר? לקחת רק גופיות ושורטים או גם דברים יותר חמימים? 2. איזה דיסקוטקים ומועדונים שווים יש באילת? עדיף באזור המלון "אדומית" בו אשהה. 3. איזה אטרקציות מעניינות יש באותו איזור? 4. האם אילת עיר מישורית או שכולה מדרונות?

Muaddib20

New member
אטרקציות באילת

שלום, אני בן 23 ומתכנן לנסוע לאילת עוד כמה ימים והייתי מעוניין לעשות טיול טרקטורונים באילת, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק 2: טאג' מאהל וטרקטורוני המדבר. רציתי לדעת האם יש עוד? ומה יותר כיף ומעניין מביניהם? כמו כן אולי מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני דברים כייפים שאפשר לעשות בעיר..? תודה לעוזרים.

a y e l e t 7 8

New member
אם אני מגיעה לאילת ב 21/10

אתם חושבים שעד אז המים בים באמת באמת יהיו נקיים ?? אפשר לסמוך על זה ? אוהבת את העיר שלכם!!

ur2000

New member
השכרת אופנים/טיולי אופנים

היי, היכן ניתן לשכור אופנים ליום או שעות בודדות או טיול אופנים מעבר לדלפק האטרקציות? בתודה מראש, אור

13.10 משינה ואהוד בנאי במפע מיוחד בתמנע, חובה

+ ב11-12/10 מופעי מחול מדהימים באותו מתחם... חפשי בעיתונים יש המון מידע על האירוע "אנאפאזה"

Muaddib20

New member
ועוד שאלה קטנה..

יש קארטינג באילת? מישהו יודע מספר טלפון או אתר באינטרנט שלו?

ur2000

New member
אם אתה מחפש טיול לך על ג'יפים אתה יכול לראות

יכול לראות הרבה יותר ויש אפשרות לשלב יחד עם מסלול רגלי. מומלץ בשעת שקיעה. אם מה שאתה מחפש זה חוויה מוטורית אז טרקטורון עדיף. שווה לברר בדוכן אטרקציות אם יש להם דילים שווים. אטרקציות נוספות: טיול אופנים, פארק תמנה, צלילה (שווה גם צלילת נסיון).

harhanegev

New member
תשובות לחלק מהשאלות :

החל ממחר אני באילת ל-3 ימים, ורציתי לשאול: קודם כל, חג שמח וברוכה הבאה. 1. מה מזג האוויר עכשיו באילת? חם? קר? לקחת רק גופיות ושורטים או גם דברים יותר חמימים? רוב שעות היום חם ונעים, בבוקר ובערב, ובוודאי בלילה, קריר עד קר, וחלק מהאנשים זקוקים ללבוש ארוך. 2. איזה דיסקוטקים ומועדונים שווים יש באילת? עדיף באזור המלון "אדומית" בו אשהה. אני לא מתמצא בתחום. 3. איזה אטרקציות מעניינות יש באותו איזור? איימקס נייטמר ים לשחות בו בכיף סירות עם ובלי מנוע למיניהן ספינות זכוכית וכו' וכו' וכו' אם תהיי מוכנה לעלות קצת (ברגל או בקו פנימי של אגד או במונית), אפשר גם לטייל בכיף בהרים, מומלץ בשעות הבוקר הקרירות. 4. האם אילת עיר מישורית או שכולה מדרונות? האזור המכונה "אזור המלונות", בו נמצאים רוב המלונות, הוא מישורי. יחד איתו, באותו מישור, חוף הים ושדה התעופה ובריכות המלח והכביש לטאבה. כל שאר העיר משופעת, כאשר צמוד לשכונות הגבוהות ביותר נמצאים הרי אילת. אל תאמיני לאגדות העם ש"צריך אוטו כדי להגיע להרי אילת" ! מבית מגורים רגיל בשכונות הגבוהות למסלולים מסודרים בהרי אילת, כל המרחק הוא רק לחצות כביש, לא יותר מזה.

Josette

New member
אני נוסעת מחר, בבקשה תענו, מישהו... ../images/Emo53.gif

איך המים????

למעלה