סחר מכר

טלטלו

New member
לנחמדים וללא נחמדים ולאינטליגנטים וגם ללא../images/Emo6.gif

נראה לי שההצעה לבייביסיטר בתשלום גבוה יותר מהמקובל לתלמידות תיכון היא הצעה מצויינת אני מחזקת את ידיהן של שרית והכותבת Luli וכו' שעושות בודאי שירות נפלא להורים ולילדים שהן שומרות עליהן אני בטוחה שכל ילד שזכה להכיר אותן הרויח חוויה עשירה והרגיש בטוח ומוגן כל הכבוד להן שהמשיכו להגן על המחויבות והיכולת המקצועית שלהן ולהמשיך בדיאלוג על כך למרות הנסיון לגרור אותן לפולמוס- לויכוח נמוך שוב היה עלינו לקרוא כללי התנהגות שונים ומשונים כהוראות כוחניות של מומחים לדיסציפלינה של שיח קהילתי "ראוי" שנקשרו לתפיסות מוסר מגוונות והוראות לחיים זו גישה דכאנית פחדנית מוכרת מנכרת סותמת פיות לא להתכופף ולא להסכים - לבחור בחשיבה שמעצבת אפשרויות חיוביות, עצמאיות .יצירתיות... ומפרות לבחור גישה של חופש של יכולת של מוטיבציה של מודעות מותר לכתוב את הכללים לדיאלוג בפורום - לא להסכים לסתימת פיות לפי כל זה אני מניחה שאני ממש לא נחמדה לדעתך ו- אחלה מצד שני אולי תסכים שיש מקום לדיאלוג בלי התמקחות וויכוח ונסיון להכפיף כל מי שמשמיע דיעה לסטנדרטים של וותיקי רעננה ומוקיריהן D

טלטלו

New member
מובן מאליו- קו פרשת המים../images/Emo6.gif

בבקשה אל תניח שהגדרת הקוהורנטיות שלך מחייבת אותי או מישהו אחר ברור שכל מי שאינו מסכים אתך - אינו מסכים לדעתך עם מה שמובן מאליו ולכן אינו מובן לדעתך קו פרשת המים שהצבת את עצמך בו הוא פיקטיבי לגמרי מובן מאליו כנראה תמשיך לדרוש מהסביבה סוג של רציונליות שמתאימה למובנות שהגדרת כנורמטיבית ועובדת, עבורך יש קולות אחרים ולפעמים הם לא נשמעים כמו משהו מוכר, אבל הם לגיטימיים כמובן מאליו ואין צורך להכתיב לאחרים איך מה לחשוב ואיך לכתוב בפורום או לתקוף נשים שכתבו שהן רוצות להיות בייביסיטריות....כל זה נעשה על ידן בגבול המותר והסביר. כן, לא אהבת את העובדה שהן נענו לויכוח ונסו להגן על המחיר שדרשו. לא סיבה לביזוי. אתה מנסה להשליט דיאלוג כוחני. אולי אין לך בחירה בעניין וזה מוביל אותך. מותר להציע שירותי בייבי סיטר בלי להתבזות על הדרישה לתשלום הוגן ומותר להגן על הדרישה לתשלום הוגן. לא קוהורנטי אולי בהתאם להגדרות שלך - אחלה

ATAF151

New member
כמעט כולם עושים כך

לא מדובר רק בי, כמעט כולם מסתפקים בבת 17-18 שלא לדבר על רבים מאוד שמסתפקים בצעירות הרבה יותר החל מגיל 13. כמובן שהכל תלוי גם בילדים, אם למשל הם ממילא מתעוררים רק לעיתים רחוקות או אם הם גדולים יחסית. כמובן שצריך לזכור, שמישהי יקרה יותר גורמת להפחתה וקיצור של הבילויים של בני הזוג (אלא אם כן מדובר בעשירים), וגם לזה יש השפעה שלילית על חיי הזוגיות.

אינה מורה למוסיקה, נותנת שיעורי פסנתר בביתכם

או בביתה. הטל' של אינה הוא: 0546694252

gs1234

New member
ברור שזה לא פרווה

מזון "פרווה" מכיל לעתים קרובות דגים, ביצים, ג'לטין, דבש ומוצרים אחרים מן החי. מזון טבעוני הוא על טהרת הצומח. למשל, ידעת שבשביל "קרמבו" מחזיקים תרנגולות בכלובים קטנים בצפיפות, חלק גדול מהן חולות, וגוזלים להן את הביצים? התרנגולות מנסות לדגור על הביצים אבל הרצפה של הכלוב היא אלכסונית בשביל שהן לא יצליחו.

avivab10

New member
גם מחפשים עובדים ושליחים

משלוחים בתוך רעננה יתבצעו באופניים, ולכן דרושים גם כן שליחים על אופניים

פסיכומטרי בפעם השנייה ב-../images/Emo43.gif

פסיכומטרי בפעם השנייה: איך עושים את זה? בשעה 16:00 יגיע משה גלילי - מדריך בקבוצת קידום לפורום פסיכומטרי כדי לעזור לכם להבין האם זה כדאי ואיך עושים זאת נכון. אל תפספסו, הקליקו והעלו את שאלותיכם אליו עכשיו: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4289

מפתחSoul

New member
../images/Emo207.gif מחפשת בנרות טלפון

של קמא סוטרא ברעננה, פאב שנמצא באיזור תעשיה ליד האונ' הפתוחה. מי שיודע, אודה לו מאד.

למעלה