סחר מכר

ATAF151

New member
ממש לא

תלמידות בית ספר צעירות יחסית גובות 20 ש"ח, ותלמידות בוגרות גובות 25.

ATAF151

New member
מדובר על שעות השינה

מדובר על בייבי סיטר בזמן שהילדים הלכו לישון והיא ב 99% צריכה רק לשבת בסלון. אפשר בהחלט להסתפק בתלמידת תיכון אחראית ולשלם 25 ש"ח.

ומה קורה עם לילד עולה החום והוא מפרכס?, ומה

קורה עם הילד מתעוררכשכואבת לו האוזן או הבכי מחריש אוזניים מכאב אחר? ומה קורה עם ילד חלילה נחנק או משתנק? במקרים כאלה כדאי תמיד שיהיה אדם מבוגר ואחראי והיא גם אמא שיודעת בדיוק איך להרגיע ולא להיכנס לפאניקה מיותר ולהזעיק את ההורים. בכל מקרה שרית פנויה בשעות הערב גם כשהילדים עדיין לא ישנים והיא תשמח להיות פנויה להורים שצריכים בייבי סיטר ומעיריכים ניסיון!

יש לי פיתרון מצויין ../images/Emo8.gif

בהחלטה מראש - מעולם לא השארנו את שני ילדינו עם בייביסיטר... אם אין פתרון משפחתי - נשארים בבית. אם חו"ח ילד מפרכס, תמיד אמא/אבא/סבתא/סבא איתו/ה.

חנה לפעמים ילדים מפרכסים תוך כדי חום עולה.

לא מדובר על ילדים שמפרכסים באופן רגיל.

ATAF151

New member
היא אמא ולא רופאה

כמובן שאם מדובר במטפלת שאמורה לגדל את הילדים שלי במשך שעות ארוכות מידי יום ולבשל להם וכו', אז אי אפשר להסתפק בנערה. אבל בבייבי סיטר לכמה שעות מעטות בעיקר אם הילדים כבר ישנים ובריאים ולא זקוקים לבישולים ואני מבלה במקום לא מאוד רחוק, אז הייתי מסתפק בהחלט בבת 17-18 אחראית ונחמדה, הסיכוי שילד יהיה במצב קשה זמן קצר אחרי שההורים היו איתו והוא היה בריא לחלוטין הוא קטן. ואם זה בכל אופן קורה אני נותן הוראה לטלפן אלי מיידית ותוך זמן קצר אני בבית. גם נערה טובה בת 17 מסוגלת לתת מענה די טוב לזמן הקצר עד שאני חוזר.

ATAF151

New member
השאלה אם צריך את הטופ של הטופ

אפשר הרי להמשיך הלאה ולקחת בייבי סיטר שהיא גם אמא וגם רופאה שיודעת לטפל בכל מצב ולבצע החיאה שיכולה להציל חיים, וכמובן בעלת תעודת גננת-מורה או פסיכולוגית של ילדים שיודעת לתת טיפול אופטימלי בכל מצב. לדעתי כל עוד הילדים בריאים ומדובר בבילוי שאפשר לחזור ממנו תוך חצי שעה, אפשר להסתפק בבת 17-18 נחמדה ואחראית.

LuLiLoPiLaTo1

New member
סבבה כשמדובר בילדים שלך אם זה מספיק בהצלחה:)

אני כסטודנטית לחינוך רואה הבדל כשלוקחים אותי כיום לעומת הפעמים שלקחו אותי כבייביסיטר כשהייתי בתיכון. גם אז הייתי אחראית ויצרתי קשר מעולה עם הילדים,אבל כמות הידע והניסיון שאני יכולה להעניק כיום היא בהרבה יותר גדולה ואני משתמשת בה בכל רגע. אמנם עדיין אין לי ילדים,אבל אני הייתי רוצה את הטוב/ה ביותר כשהילד מתעורר בלילה ומחפש את אימא/אבא... בכל אופן מאחלת לך שתיפול רק על האחראיות ביותר,אלו שברגעי האמת יוכלו להתנהג הכי קרוב שאפשר לאימא/אבא

כולנו שבורי לב ../images/Emo3.gif

אם התגובות התגרניות שכתבת כאן מייצגות את האישיות שלך, לא הייתי נותן לך לשמור על חתול מת. אין לי צורך בבייבי סיטר אבל כמי שקרא את השירשור מהצד אני חייב לומר לך שתגובות בסגנון "כמה הילד שלך שווה לך?" כדי להצדיק מחיר גבוה גרמו לי להרגיש כאילו את תגרנית בבזאר טורקי. לא אישה שהייתי מפקיד ילדים בידיה. אני מאוד מקווה שכמו רבים אחרים, אישיות האינטרנט שלך שונה מאוד מהאישיות האמיתית.

טלטלו

New member
מאליו מובן ובולימיה D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי שיש טורקי מקומי שיודע מה נכון ומה לא נכון וקורא לאחרים בשמות גנאי ומסית אין אישיות כזו ואישיות אחרת = יש אג'נדה ויש פרחציקולות מקומיות תגרנות חתול מת
תגרנית בזאר טורקי לא אשה רמה מקומית וברורה- הריח נורא מובן מאליו

תתפלאי, יש אנשים שמאוד נחמדים ואינטילגנטים

באופן אישי אבל מאחורי מקלדת הם הופכים למיזנטרופים אלימים. אני בטוח למשל שאת, באופן אישי, אישה מאוד נחמדה וקוהרנטית.

למעלה