סחר מכר

gs1234

New member
"בודהה בורגרס" פותחים סניף ברעננה!

"בודהה בורגרס" פותחים סניף ברעננה! זו אחת המסעדות האהובות עלי בתל אביב, ובין המסעדות הבודדות בארץ שבהן האוכל אינו חלבי, אינו בשרי ואפילו אינו פרווה! זה אוכל טבעוני, ברובו אורגני, טעים, בריא ובמחירים סבירים. אני גאה בעיר רעננה שנבחרה להיות זו שבה יהיה הסניף הבא של הרשת הנהדרת הזו. למען הסר ספק, אני טבעוני ולקוח מרוצה של המסעדה בתל אביב (שני הסניפים), ופרט לכך אין לי שום קשר עסקי או אחר איתם. http://www.buddhaburgers.co.il/ranana.asp

ריף2005

New member
מי זוכר?

האם מישהו מתושבי רעננה הותיקים יותר זוכר את בית החרושת לחמוצים שנקרא כמדומני "לפטה"?

גור 2

New member
אבדו תמונות ברח' רופין פינת הכרם בתל אביב

למי שביקר בתל אביב....בדרך לים או לגלידה בבן יהודה..... שבת 25/9/2010 שעה 12:30 והלאה.... ברחוב רופין פינת הכרם (ארנון), תל אביב. 2 תמונות ממוסגרות שבהיסח הדעת לא הוכנסו לרכב נלקחו מהמקום (הונחו על ספה ישנה שעל המדרכה) בהנחה שהושארו לכל המעונין. מאחורי תמונת הילדה כתוב: ביאטריסה בת של סשה אחות בכורה של אוממה. מאחורי תמונת 2 הילדים כתוב: מקס לוונשטיין (אופפה) ואחותו לוטה. ביאטריסה נרצחה בשואה כילדה. לתמונות ערך רגשי רב לנכדים ולנינים. מבקשים מהמוצא הישר בכל לשון של בקשה ליצור קשר טלפוני עם המספרים הבאים: רונה: 054-468-6614 אסף: 054-638-6614 או 03-5222-555 בתודה מראש

Tal Tzur

New member
קונג פו ברעננה

קונג פו עגור לבן בהדרכת טל צור. מורה מוסמך לאומנויות לחימה. האימונים מתאימים מגיל עשר ומעלה לנשים וגברים. האימונים מתקיימים: במרכז אתגר-רחוב ההסתדרות 44 טל צור 054-5840378 [email protected] למידע נוסף: בפייסבוק-קונג פו עגור לבן רעננה אתר עגור לבן ישראל- http://www.pakhokpai.co.il

תאום2

New member
היי;^> הודעה בדבר חיפוש חברים לשיחה

אני מחפש "חברי טלפון", מי שמעוניין/ת אתן או אקח טלפון במסרים

try me1

New member
מסיבה מחר בערב

מישהו יודע להמליץ על מסיבה טובה מחר/דאנס בר טוב - לסגירת סוכות/סתם סופ"ש? ת"א/השרון/גוש דן/דרומה לגלאי 25 (פלוס מינוס)

rona318

New member
לעדכן - דיאטנית קלינית

עברתי לא מזמן לרעננה, עוסקת בתזונה ומנחה קבוצות ויחידים לאורח חיים בריא ותזונה נכונה, מעוניינת להציע את שירותיי לתושבי העיר, אפשר לצור קשר לפגישת הכרות בטלפון 0526105721 רוני גלעדי

nsuli

New member
מתארגנת קבוצה למשחק כדורגל ימי א' 20:30

גיל 30+ המשחקים יהיו בספורטק רעננה

טיפול בילדים עם הפרעות קשב וריכוז

שלום לכם, שמי סיגל מורה לשעבר בבית ספר היסודי ומטפלת בהווה- רפלקסולוגית בכירה עם התמחות לבעיות קשב וריכוז המטפלת בילדים עם הפרעות קשב וריכוז. השיטה עוזרת לילדים עם הפרעות קשב וריכוז, עוקפת את הערוצים שכשלו בגן ובבית ספר ומשתמשת בערוץ התחושתי כערוץ מוביל. הטיפול רפלקסולוגי משלב גם התנסויות מתודיות מעשיות מגוונות מעולמם של הילדים. איך? כיצד? כמה? אשמח לשלוח ברושור מפורט על השיטה+ המלצה של הורה שבנו טופל על ידי+ מאמר בנושא על ידי אבי השיטה-מר שמוליק זיידל מבכירי הרפלקסולוגים בארץ. אני מטפלת בקליניקה מקסימה ברעננה , ברחוב לוי אשכול פינת אחוזה- בית הרופאים. לפרטים נוספים: סיגל שגב, 0547334487

טיפולים רפלקסולוגים ברעננה-מומלץ!

רפלקסולוגיה- טיפול בכפות הרגליים (כולל השוקיים)רפלקסולוגיה מהמלה reflect=לשקף, כל איברי הגוף ומערכות הגוף משתקפים דרך כפות הרגליים. הטיפול עוזר בניקוי הגוף מרעלים, איזון מערכות הגוף, חיזוק המערכת החיסונית, טיפול בבעיות שונות כמו-בעיות גב, סוכרת ועוד.... הטיפול מאוד מרגיע ומומלץ לילדים ולמבוגרים. הטיפול ניתן על ידי רפלקסולוגית בכירה. ניתן לרכוש שובר מתנה עבור אנשים החוגגים ימי הולדת וכו'. טיפולים ב"Good-Luck" לטיפולים בביתי:0547334487 מקום - רעננה כתובת * מטפלת גם בבית המטופל/ת בר אילן 3 שעות פעילות א-ה 20:00- 09:00 ו 15:00- 09:00 09-7450450 * מטפלת גם בבית המטופל/ת

חוג כושר לבנות במרכז הסקווש רעננה

במרכז הסקווש מתקיים חוג כושר לבנות. החוג מתקיים בימי ראשון ורביעי בשעות 17:15 עד 18:00. |

לכל מי שנתקע בלי בייבי סיטר: שרית מעוניינת

לעשות בייבי סיטר . (היא אמא ל-4 ילדים גדולים) ופנוייה בשעות הערב. 35 ש"ח לשעה. הנה הטל' שלה:0504799968

try me1

New member
אבידה באיזור ארומה (הרצליה פיתוח)

שלום, אבד לי טלפון נייד ליד אזור ארומה בהרצליה פיתוח (במתחם שם). יש לכם רעיון לאיפה אוכל לשאול אם מצאו אותו ? פרט לארומה - כי כבר חפשתי שם.

מטפלים בנשיות ב-../images/Emo43.gif

פאולה שטיינברג בלאו - נטורופתית – תתארח בפורום אנדומטריוזיס. שטיינברג בלאו היא מייסדת ומנהלת מרפאת הנשים הנטורופתית הראשונה בישראל, מתמחה בבריאות האישה ומטפלת בעיקר באנדומטריוזיס, תסמונת השחלות הפוליציסטיות, וסת לא סדירה, שרירנים, הכנת הגוף להריון, טיפול בהפרעות פוריות, ומצבים נוספים בבריאות האישה והיא תשיב לשאלות בנושאים אלו ועוד הערב ב-20:00: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1363&MessageId=145604159
אורית רז - סופרת ילדים אשר כתבה כחמישים ספרי ילדים ונוער תתארח הערב בשעה 20:00 בפורום ספרות לילדים ולנוער כדי לדבר על ספרה החדש - "עוז והאגוז", העוסק בקנאת אחים. מה תרצו לשאול אותה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=145681024
הילד מתקשה להתאקלם בגן? שריק שטאובר - גננת מוסמכת ובעלת מתחם גנים ענק, בעלת ניסיון רב שנים בעבודה עם ילדים ודרך חינוך ייחודית תתארח השבוע בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות. שטאובר תענה על שאלות בנושאים: התאקלמות, קשיי פרידה, טקסי פרידה, יחסי הורים/גננת/מטפלת, יחסי הורים סייעת, התייחסות לבעיות התנהגות בגן ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=145728388

אילהT

New member
"צועדים פלדנקרייז" ו-פלדנקרייז בקבוצה

חוזרים ל"עבודה"
שלום לכולם, "אחרי החגים יתחדש הכל...גם אתה תתחדש" החופשה הסתיימה, ראש השנה וחגי תשרי, ממש היום, הסתיימו להם ואני מזמינה אתכם לשוב לשגרת הפעילות, אשר מתחילה כבר ביום א' הקרוב - 03/10/2010. השנה יתקיימו שיעורי פלדנקרייז בקבוצה ATM)) – אחת לשבוע. אני מזמינה אתכם להירשם לאחת הקבוצות: ביום א' בשעה 19:00 או ביום ה' בשעה 09:00, באולם של מועדון קשת ברח' התקווה 2 ברעננה. קבוצות צועדים פלדנקרייז תתקיימנה פעמיים בשבוע. בימי א' בין השעות 18:00 – 18:45, בימי ג' בין השעות 08:00 – 08:45. מקום המפגש – פארק רעננה, ליד האגם. אני עומדת לרשותכם בכל זמן לשיחה בטלפון מס' 054-6789888. לפירוט מחירים ותנאים – יש לפנות אלי באופן פרטי. שלכם, אילה

avivab10

New member
התקשרת אליו ? חסמת אותו לשיחות יוצאות כדי

שלא יוכלו לנצל אותו לרעה?

למעלה