roaic שואל שאלות

roaic

New member
אתה מבין מה הבעיה שלך??

הבעיה שלך ,כמו מרבית "הישראלים" שאתם לא יודעים שאתם לא יודעים! אז תתפלא!!!!! יש ועוד איך אפשרות לצרף בסביבות 60 חברים במכה,ולשלוח את הקטע וידאו לקיר שלהם!! מישהו הסביר לי את זה אתמול (לא מהפורום הזה!!!!!! אני לא אכתוב איך----כדי להמחיש לך את הבורות שלך. העיקר לרדת עלי ולכתוב ש "הפייסבוק היא תוכנה כ"כ קלה לתפעול....אם קשה לך איתה מעניין כמה זמן לקח לך ללמוד לשרשר בתפוז". אז תעשה לי טובה....רק קח עיצה לחיים----תהיה פחות יהיר כי יש דברים שאתה אפילו לא יודע,שאתה לא יודע. י'ללה...סאלאמת חכמולוג

roaic

New member
טוב חברים יקרים,אשאל שאלה נוספת...

יש לאחד החברים שלי יום הולדת..ואני רוצה להיכנס לברך ולרשום "יום הולדת שמח עומרי,עד 120"...........על הקיר שלו. עכשיו נכנסתי לשם,וראיתי המון המון המון המון ברכות שאנשים שלחו לו על הקיר.....אבל זה לא רשום כמו SHARE . ז"א,יש את התמונה של כל אחד שרשם .....ואז מצד ימין למשל "אחי,מזל טוב עד 120"....וזהו. אין מתחת לשם שלו comment או like או share שכולנו מכירים. כאילו איך אני יכול לעשות את זה? אני לא רוצה להיכנס ל what is your mind בקיר שלו ואז לעשות SHARE....כי אז זה מופיע בענק כזה....וזה רשום כהודעה כזו. תודה רבה

תתפלא, אני יכול להסתדר בלעדיך

כשאתה נכנס לסירטון ביו טיוב אתה יכול לשלוח אותו באפשרות send a message לכמה חברים. אז מה? אני לא ידעתי את זה קודם כי לא ניסיתי אף פעם לדחוף לחברים שלי סירטונים בכוח. איתגרת אותי, ולקח לי 5 דקות למצוא פיתרון. חחח זה ממש לא היה מסובך. יאללה סלאמת, אידיוט.

למעלה