roaic שואל שאלות

roaic

New member
אני מפחד ללחוץ...חחחחחחחחחח

ראיתי קטע יפה אצל חבר שלי.....קצת גס האמת עם חוש הומור...חחחחחח אני רוצה להעביר אותו אליי לדף....אבל לא בא לי שבטעות זה יגיע לאנשים שחברים שלי אבל לא בא לי שיקבלו את זה. אז שאני לוחץ על ה SHARE הזה,הוא פותח לי כמו תיבה כזו,אבל מה אני אמור ללחוץ? אני מפחד שזה יעשה SHARE לכל הרשימה שלי. אוי יא ברוך. מה עושים?

roaic

New member
טוב תקשיבו

אכן,הקובץ עבר לקיר שלי--------אבל מאיפה אני יודע אם הוא לא עבר או לא שלח התראה לשאר החברים שלי? (להזכירכם,אני לא רוצה שזה ייקרה. רציתי רק להעביר לקיר שלי. איזה פאדיחה! ושאלה שנייה,אם כן הייתי רוצה להעביר את הקובץ הזה לכל ה 400 חברים שלי,מה עליי לעשות ב SHARE??? נפתחת לי תיבה כזו שאני צריך ללחוץ אוקיי וזהו. אין לי שום דבר לסמן או לרשום שמות ובלה בלה. מה הולך פה?

vadimg88

New member
ברגע שזה מתפרסם בפרופיל שלך החברים מקבלים

עדכון, אלה שבדרך כלל מקבלים עדכון ממך יקבלו, פייסבוק עובד על תור כמעט בכל מקום אז אם אתה בין החברים "הפעילים" של משהו אחר הוא יראה את זה אם לא אז סביר להניח שלא. פייסבוק מנסה לשתף את התוכן שלך עם החברים שלך בהתבסס על אלה שאתם אתה הכי פעיל (פעילות נובעת מתגיות בתמונות ביניכם, שיתוף, הודעות, חברים משותפים וכן הלאה)

roaic

New member
אההה...אין אפשרות אחרת?

את מתכוונת לעידכונים בעמוד ה HOME. אבל לפעמים אני מקבל בצד הדף למטה ב NOTE ,מעין הודעות כאלה (לא קשור ל HOME) שנגיד כתוב dana shared with you the new pic ..................או משהו בסיגנון (סתם המצאתי משהו)...ואז אני יודע שאם אני נכנס לזה,אז אני צריך לאשר איזה משהו..ואז אני רואה אותו ובלה בלה בלה. אז זה לא יכול להיות ככה גם עם קובץ? שנגיד הוספתי לדף שלי,ואני מאוד רוצה שכל ה 300 חברים שלי ייראו אותו וישמעו עליו.........אז סבבה זה יתעדכן ב HOME.. אבל,איך אני יכול לעשות שזה יישלח לכל אחד מהחברים שלי? כי סבבה,אני אולי בקשר עם 200..אבל חשוב לי שגם ה 100 הנותרים ישמעו על זה. יש דרך כזו?

roaic

New member
נו ואם זה כבר בפרופיל שלי?

אם הקטע כבר בפרופיל שלי,אז למה יש לי את האפשרות של ה SHARE? הרי זה כבר על בקיר שלי,וזה מן הסתם,גם מופיע כבר ב HOME.,אז מה ייקרה אם אני אלחץ שוב SHARE? למה האפשרות הזו עדיין קיימת.לא הבנתי ומה הכוונה "ישנו כפתור Share שתוכל ללחוץ עליו תוכל לפרסם את זה לפרופיל שלך או לשלוח למשהו."--מה ההבדל בפעולה שאני עושה,בין לשלוח את זה לקיר שלי (שכבר הבנתי איך) לבין הפעולה שאני צריך לעשות כדי לשלוח למישהו"?

roaic

New member
יוווו....יופי איזה שירשור חמוד.אז עוד שאלה

שאלה חשובה. לגבי תאריך יום ההולדת בפרופיל. האם החברים מקבלים איזשהי התראה מסויימת בדף ה HOME שלהם או משהו כזה.....שלחבר ברשימה שלהם יש היום "יום הולדת"??? כי היה לי איזה מישהו ברשימה שהיום בבוקר רשם "היום יום הולדת"..:)...........ואז ראיתי את זה ב HOME...ואז נכנסתי לאחל מזל טוב וכמוני עשו עוד הרבה חברים שלו. השאלה היא,אם אני לא אכתוב שום דבר בכרטיס (אלא רק יש את התאריך במידע)....האם זה יאותת לחברים שיש יום הולדת לחבר?? תודה לעונים

RayoDeLuz

New member
לא מקבלים התרעה..

רק אפשר לראות בדף הבית אם יש למישהו יום הולדת במידה והוא הכניס את תאריך יום הולדתו. אם לא תרשום את התאריך בפרופיל שלך, אף אחד לא ידע.. אלא אם כן אלו חברים קרובים שלך שיודעים את היום הולדת שלך בלי שום קשר..

roaic

New member
אההה..אז לזה התכוונתי...

אם אני כן מכניס את היום הולדת שלי....ב HOME יופיע לחברים שלי ברשימה שיש לרועי היום יום הולדת???

RayoDeLuz

New member
כן.. ../images/Emo9.gif

אתה לא חייב אגב להכניס את שנת לידה אם אתה לא רוצה להרגיש זקן מדי חחח זה מה שאני עשיתי.. בחרתי להסתיר את שנת הלידה שלי

roaic

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח..להסתיר מכל העולם:?

אז כל מי שבעצם מסתיר את שנת הלידה שלו בפייסבוק ,אבל רושם את תאריך הלידה (בלי השנה),אפשר לכנות אותו "זקן". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זה ככה,אז עדיף כבר לא לרשום כלום....מאשר לרשום רק את היום והחודש. ככה כולם יודעים שיש לך בעיה עם "הגיל שלך".....ושאתה כבר "זקן" שצריך להסתיר את גילו...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפדח

roaic

New member
חחחח..זה לא בצחוק...חח

עכשיו אני מבין למה יש לי כאלה חברים בפייסבוק שלא שמו שנת לידה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא רואה שום סיבה אחרת מלבד העובדה שהם מפחדים להיחשב ל "זקני הפייסבוק"..חחחחחחחח

RayoDeLuz

New member
זה לא בהכרח נכון..

עדיף לפרסם כמה שפחות מידע כי אנשים יכולים לפרוץ לך לכל מיני דברים בגלל המידע הזה (הרי כל אתר פחות או יותר דורש את תאריך הלידה שלך..)

KaNiJa

New member
צודקת! רוב הפריצות לחשבונות נעשות בגלל התאריך

אנשים משתמשים בתאריך לידה בתור סיסמא, ואז ברוב חוכמתם מציגים אותה וגם את האי-מייל שלהם. משם הדרך לפרוץ את החשבון קצרה מאוד. אני אישית נתקלתי ב-3 מקרים כאלה ואני בטוח שיש בלי סוף מקרים כאלה. אני אישית מציע כן להציג תאריך לידה... אבל לא להציג אי-מייל בפייסבוק! אין לזה הצדקה. אם מישהו רוצה לשלוח לכם משהו, יבקש ממכם את האי-מייל.

אני לא מבין... פייסבוק זה אתר מאוד מאוד פשוט

אפילו יותר פשוט מתפוז. אם אתה כ"כ מסתבך בפייסבוק... כמה זמן לקח לך ללמוד לשרשר בתפוז?

KaNiJa

New member
'פשוט' זה יחסי. ולדעתי הוא יחסית לא פשוט. ../images/Emo13.gif

יחסית לאתרים של גוגל לדוגמא, שהמטרה היא נוחות המשתמש, ויש הגיון רב בעיצוב הממשק כתוצאה מזה.

roaic

New member
אה..הנה אתה חכמולוג

חשבתי שאני כבר לא אמצא את השירשור הזה. אז אם אתה כזה יודע הכל על הפייסבוק אז תענה לי בבקשה" יש לי קטע וידאו מהיוטיוב אני רוצה שכל ה 400 חברים שלי ייראו את הקטע הזה,זה מאוד חשוב לי. דרך אחת זה שאני מעלה את זה אצלי כמובן,ואז ב HOME כל מי שעולה אמור לראות את זה...אבל מישהו שיש לו כ"כ הרבה חברים,אני מניח שההודעה שלי תיבלע לו אחרי שעה גג....וזהו..הוא כבר לא ייראה אותה. אז זה לא טוב עבורי. האופציה השנייה (לא יודע איך לעשות אותה,אבל ראיתי שמישהו עשה) של לעשות SHARE על הקטע ואז הוא נכנס לתוך הקיר של כל ה 400 ח'ברה. האמת שזה די חדירה לפרטיות,ולא בא לי להיכנס ככה "בגסות" לכל הדפים של החברים שלי,ולשתול להם שם את זה. לא מתאים!!!! אבל האם ישנה אפשרות שאני אעלה את הקטע אליי לקיר (כמובן) ואז לשלוח מעין NOTE לכל ה 400 חברים שלי...ש...."רועי רוצה לשתף אותך במשהו."....ומי שיירצה ילחץ על זה ..ומי שלא לא?? אם אתה כ"כ ספץ בתוכנה הזו,אז תחכים אותי בבקשה

אין לך דרך להעלות את זה אצל כל החברים שלך.

הדרך היחידה היא לעשות SHARE זה יעלה את הוידאו בקיר שלך והחברים שלך יראו את הוידאו בHOME שלהם. אין לך דרך לגרום לכולם לראות את הוידאו. מי שייכנס לפייסבוק בזמן יספיק לראות את זה בהום שלו, מי שלא יצטרך לחפש.

למעלה