roaic שואל שאלות

roaic

New member
האם ישנה אפשרות להעביר וידאו?

האם ישנה אפשרות להעביר קטע וידאו מצחיק שראיתי אצל חבר שלי בקיר שלו לתוך הקיר שלי?

roaic

New member
שאלה בקשר ל HOME

אין לי כ"כ הרבה חברים בשלב הזה....בסה"כ 30 ואז כשאני נכנס ל HOME...אני בד"כ רואה את זה שעידכן את הקיר שלו...ומתחתיו את השני שעידכן וכך הלאה. כמובן,אם אף אחד מהחברים שלי לא עידכן כלום אז זה נשאר באותו מצב השאלה שלי היא ,אם נגיד אני אגיע למצב שיהיו לי 600 חברים,האם עדיין ב HOME...זה יתעדכן לגבי כל אחד ואחד,במידה והם ישנו את הסטטוס או כל דבר אחר?

roaic

New member
אני רוצה שכולם ייראו

אני רוצה לצרף קטע וידאו לכל החברים שלי ... שיופיע על הקיר שלהם. (קצת חדירה לפרטיות שלהם.ח.חחחחחח. אבל זה חשוב לי) הוספתי אותו אצלי,אבל אני רוצה שזה יגיע לכל אחד ואחד!!!!!! (זה חשוב לי). האם יש אפשרות כזו? בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוף!!

roaic

New member
מה פירוש הדבר הזה?

יש לי חבר ושרציתי לראות קטע וידאו שהוא שם.. שאני לוחץ על הקטע (לא נראה לי שזה מיוטיוב..או שכן...לא יודע) אני מקבל את התמונה הזו..... אני לא רוצה סתם לאשר או לעשות כל מיני שטויות אחרות.............או לשלוח את זה לשאר הרשימה שלי או לא יודע מה אני יודע ומבין אנגלית,אבל לא ממש ברור לי מה זה????

vadimg88

New member
כן בעזרת כפתור השיתוף , "Share"

ליד כל וידאו או כל דבר אחר ישנו כפתור Share שתוכל ללחוץ עליו תוכל לפרסם את זה לפרופיל שלך או לשלוח למשהו. זה כל העניין ברשת חברתית.

KaNiJa

New member
post. אבל לא תוכל לדעת בוודאות שכולם ייראו.

אתה יכול לשלוח לכולם הודעה עם קישור לוידאו.

roaic

New member
אם אפשר בבקשה הסבר ולא תרגום

כי מה שכתוב אני יודע אני רוצה לדעת מה קורה אם אני עושה ALLOW לדבר הזה.....בהקשר לשאר 400 החברים שיש לי ברשימה. ובכלל,מה ההודעה הזו? תודה

../images/Emo230.gif זו עוד אפליקציה שאיכשהו יש קשר ל-wall..

בפייסבוק הישן היתה אופציה לשדרג את הוול באפליקציה הזו עכשיו האפליקציה הזו כמעט לא שווה שום דבר.. כמעט אני לא רואה אנשים (חברים) שמשתמשים באפליקציה הזו

roaic

New member
אוףףף זה כ"כ מתסכל

אני מחכה 12 שעות בכדי שמישהו יענה לי על זה.........אמרתי במפורש שיסבירו לי בבקשה מה זה אומר,ומה ייקרה אם אני אלחץ על זה (אני לא רוצה שזה יתחיל לשלוח לי עכשיו הודעות לכל ה 300 חברים שלי ומעלה)-----ואז עד שכבר מישהו הואיל בטובו לענות.............אני לא מקבל תשובה ברורה. או הסבר מה עלי לעשות (כי מה לעשות,החבר הזה זה מה שקורה שאני לוחץ על קטע וידאו שהוא שם) זה כזה מבאס. עכשיו בקצב שנכנסים פה אנשים,אני אקבל תשובה בעוד יומיים. ובכלל,איך זה יכול להיות שאין פורום אחר ברשת לפייסבוק ? ממש פורום. זה פשוט לא הגיוני תודה

../images/Emo230.gif ענו לך בקשר

להוספת סירטון וידאו לפרופיל שלך.. וגם יש כאן אנשים שנמצאים בשביל לתת מענה בזמן שהמנהלת (אני) לא נמצאת. ומה לעשות שזה הפורום היחיד של פייסבוק שיש לו מענה יחסית מהיר

KaNiJa

New member
אתה מודע לעובדה שאנחנו לא מקבלים כסף, כן?...

מי שעונה לך עושה זאת רק כדי להרגיש קצת יותר טוב שהוא עזר למישהו. ולי אישית, גם כשיש לי זמן פנוי, לא תמיד בא לי לענות על כל שאלה... ל-99 אחוז מהשאלות שעולות בפורום אפשר למצוא תשובה ב-help center באתר. אז אם אתה רואה שלא עונים לך וזה ממש דחוף לך, תכנס ונסה למצוא את הפתרון שם... זה לא פשוט, אבל רוב הסיכויים שתמצא בסוף.

KaNiJa

New member
בדף של הוידאו יש אופציה לעשות Share (שתף)

ואז יש 2 דרכים לעשות Share: 1 POST to profile 2 Send a message

roaic

New member
מה ז"א??

ז"א שאם נגיד יש לי 500 חברים..... ו 480 מהם נגיד לא שינו כלום במשך יומיים,ולעומתם יש 20 משתמשים (חברים) שכן שינו בסטטוס שלהם,אז יכול להיות ש ב HOME...המחשב יבחר לי להמשיך ולהציג סתם באופן אקראי חברים מתוך כל אלה שלא שינו?? במקום להעלות "למעלה הרשימה" את אלה שכן שינו?? אם כן,אז תסלחו לי..אני מיום ליום מגלה כמה הפייסבוק הזה לא שווה כלום. מה זה שווה,אם כך??? אני לא יכול להיכנס ל 600 דפים של חברים כל יום. ואם אני כן רוצה לדעת מי כתב,מי שנה----אפילו סתם אם מישהו כתב בסטסוס שלו "מופיע היום בערוץ 2 "--למה שאני לא אוכל לראות את זה? איזה פייסבוק מעאפן אלוהים אתה בטוח במה שכתבת? נראה לי פשוט לא הגיוני,כי עכשיו אני כן מקבל עידכונים שוטפים לגבי כל אחד שמעדכן תבדוק את עצמך שוב

KaNiJa

New member
לא בדיוק באקראי. יש אלגוריתמים שעוזרים להחליט

Hollywood 210

New member
לדעתי-

זה ע"פ האנשים שאתה יותר משותף איתם ואלו שפחות, זאת אומרת- מגיב להם והם לך, תיוג תמונות בשיתוף וכו'

KaNiJa

New member
מה שהוליווד אמרה... :)

אני לא יכול לפרט יותר כי אני לא יודע מה האלגוריתמים, אבל מה שהוליווד אמרה הוא כנראה מה שמנחה את פייסבוק.

למעלה