היום שלי!

hkatsman

New member
אה, עוד משו

מחר טיול, עד יום חמישי... אז אדיוס אמיגוס

nse

New member
../images/Emo6.gif גמאתה בטיול?!

מה קורה? כולנו הולכים לבלות בטיולים שנתיים מחר?

nse

New member
../images/Emo6.gif חודשאדר!

בלאגן בבצפר. לא למדנו כלום,השתחררנו ב1 וחצי. ומחר- טיולשנתי!!!!!! יאללה חבר'ס. נפגש יומחמישי!

נמ

שעה ראשונה- היסטוריה, הכתבות הכתבות, בלה בלה בלה
שעה שניה- ספורט. המורה הייתה בישיבה, אז לא עשינו כלום כל השיעור. ואחרי זה אומרים שאנחנו לא בכושר. נו באמת. שעות שלישית רביעית- חינוך. סתם דיברנו על כל מיני דברים..... שעה חמישית- תנ"ך. לפני השיעור המורה נכנסה אלינו לכיתה ואומרת לנו "הולכת להיות פה מפקחת אז תסדרו את הכיתה לפני שאני מגיעה ולא בדיוק מתי שאני מגיעה כמו תמיד". בהתחלה חשבתי שלא יסדרו...אבל באמת איך שהיה צלצול לשיעור כולם התחילו לסדר
לא צפויים. שעה שישית- מתמטיקה. עבדנו קצת על סדרות....ביום רביעי כנראה שיהיה גיאומטריה, לא בטוח, וביום ראשון זה היום האחרון שנעשה סדרות ואז בשיעור הבא כבר נתחיל הסתברות. אנחנו זזים בקצב של צב!!!
האמת שהיה די נחמד היום.

היום שלי ../images/Emo192.gif

שעה ראשונה: ספרות. המשכנו לקרוא את הסיפור "העיוורת". שעה שניה: חינוך. המחנכת סתם קישקשה... לא היה משהו מיוחד. קראתי ספר בזמן השיעור :) שעה שלישית+רביעית: אנגלית. כרגיל, משעמם ביותר. אני לא סובלת אנגלית, לפעמים זה יכול כ"כ לעצבן. עכשיו התעוררתי משנת צהריים ואני צריכה להכין עבודה בהיסטוריה ועוד מלא שיעורים למחר

תמיר1991

New member
4 שעות בבצפר, אכלתי, ישנתי, אני פה.

יום "מתיש"
ועוד אחת מהארבע שעות הייתה שעה חופשית, וטכנית עוד אחת
תמיר.

שגיא 1991

New member
יום מפגר

שעתיים מת'-פתרה את המבחן והסתבכה, אז שאלתי אותה אם היא מנסה שלשת'רבע שעה שני תרגילים במבחן מה היא מצפה מאיתנו? ואז התווכחנו שעתיים אנגלית עבר לאט ונשארתי לשחק שעתיים בבצפר כדורסל.

יום מגניב.

בכללי בקושי למדנו. המורה להיסטוריה איחרה אז לא היה שיעור ראשון. שיעור שני לידידה שלי יש ימולדת אז שוב המורה ללשון שרה [: שיעור שלישי עשינו תיקון מבחן [72!! איזה אושר אחרי שחצי כיתה נכשלה] שיעור רביעי מד"ט [כמה שאני שונא תמקצוע הזה] שיעור חמישי שישי אנגלית. התחלנו ללמוד ספרות. אחד החפירות מתתי לישון.

noname202

New member
היום שלי :]

שעת אפס - ראשונה - שנייה > מתמטיקה, שיעור ראשון ב4 יח"ל, הרגשתי חכמה D: [טוב, האמת שלא, פשוט הרגשתי שכולם מפגרים.] שעה שלישית - רביעית > מבחן באנגלית, לא התכוננתי ונראלי שנכשלתי D: בכל אופן סיימתי תוך שעה והלכתי הביתה כי היה ביטול איסלאם [הוא במסע בראשית] בשתיים וחצי הלכתי לחזרה הראשונה לטקס השואה העירוני במרכז משמעו"ת, קיבלנו תפקידים וזה, חזרות ראשונות, לו"ז..היה חביב [אני אוהבת את החניכה שלי D:
] אחרי זה, קצת לפני חמש, גיא התנחל וכתבנו פעולה...מור הגיעה בשש וקצת וחפרנו על גיוסים והבטחה, והגענו למסקנה שאני הופכת לבעייתית כשאני עם אורנית/מור D: מעניין :p בעשרים לשמונה בערך הנבלות הלכו. וזהו...עכשיו לישון, כי אני הרוגה ומחר שעת אפס [ומבחן בערבית, ממ.]

היה לנו יום עזרה ראשונה,והיה נחמד..

ועשיתי לעצמי פאדיחה נוראיתתתתתתתתתת.. איך אני אראה את פניי בציבור אחרי זה
ובמכון שהוא נמצא

Double U

New member
האתמול שלי

התחלנו ב8 במקום ב9. שעתיים ראשונות הלכנו לבית כנסת הרפורמי שמול בית הספר והרב שם הסביר לנו קצת על פורים, קראנו מהמגילה והרעשנו עם הרעשן כשהוא אמר "המן!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111". שעה שלישית עזרתי למועצת תלמידים לארגן את ההפסקה הפעילה לכבוד פורים. האטרקציות היו איפור והכנת מסכות/כובעי ליצן
נו באמת...מה אנחנו ילדים בכיתה א'? שעה רביעית+חמישית - לשון. התחלנו את שם העצם. שעה שישית - מתמטיקה. התחלנו בעיות מציאות בסדרה חשבונית. דווקא נחמד. שביעית+שמינית - תנ"ך. ויקרא י"ט[?] נראה לי שכבר כתבתי את זה אז סלחו לי.

Double U

New member
התחלנו מ"עלילות הראשית"

עכשיו אנחנו בחוקים מקראיים או משהו כזה

simsimit

New member
היום שלי היה נחמד../images/Emo192.gif../images/Emo149.gif

למדתי ארבע שעות בסה"כ [זה קבוע ככה]. שעתיים היסטוריה,שעה לשון [שיש לנו כל יום] ושעה חינוך ערכי [שעת מחנך..] ואז הביתה, ואז אחיין שלי הגיע ועשיתי בייביסיטר וסבא וסבתא שלי באו והיה נחמד
ויש לי טיול שנתי ב-19 עד ה-20 לרמת הגולן אם אני לא טועה..אבל נהיה בחמת גדר! צריכה להוריד שלוש קילו!!!!!

תמיר1991

New member
למה קוראים לחינוך "חינוך ערכי",

אצלכם? אצלנו המחנך לא ערכי בשיט
תמיר.

simsimit

New member
חח אין לי שמץ../images/Emo192.gif../images/Emo149.gif

כנראה הם רוצים לחשוב שעוד נשאר להם קצת כבוד.. אנחנו גם צריכים לעמוד כשהמורה נכנסת לכיתה, לפעמים מרגישים כאילו זה בית משפט XD

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

אנחנו עומדים רק למורה ללשון... זה בהחלט פתטי אבל לפחות זה מכניס משהו שמאוד חסר בכיתה שלי- סדר ומשמעת
תמיר.

למעלה