כן! אצלנו 8:50 זה כבר תחילת שעה שנייה... תמיר.
ת תמיר1991 New member 21/2/07 #43 האמת שבכיתה ד' התחלתי ב- 8:15../images/Emo6.gif ואצלנו אין שעות אפס, אולי בגלל זה מתחילים די מוקדם.. לא? תמיר.
האמת שבכיתה ד' התחלתי ב- 8:15../images/Emo6.gif ואצלנו אין שעות אפס, אולי בגלל זה מתחילים די מוקדם.. לא? תמיר.
ח חצילע New member 21/2/07 #46 חחחחחחחחחח XD אין אצלכם אפס%#@^% וואי, איזה כיף לכם. לנו יש ברבע לשמונה 0, ו8 וחצי זה שיעור ראשון. אה, ותמיר חחחחחחחחח אתה חייב להפסיק לרשום את השם שלך כל סיום הודעה, אנחנו יודעים שזה אתה.
חחחחחחחחחח XD אין אצלכם אפס%#@^% וואי, איזה כיף לכם. לנו יש ברבע לשמונה 0, ו8 וחצי זה שיעור ראשון. אה, ותמיר חחחחחחחחח אתה חייב להפסיק לרשום את השם שלך כל סיום הודעה, אנחנו יודעים שזה אתה.
ל לירווונע New member 21/2/07 #49 אין לכם מה לדבר,../images/Emo110.gif ישלנו שעת אפס ב7 ועשרים!!! והשעה הראשונה מתחילה ב8 ורבע
P P i x i e s New member 22/2/07 #50 ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif לזה אתם קוראים סבל?! אין לנו שעות אפס בכלל!
ת תמיר1991 New member 22/2/07 #53 אני רגיל לחתום את השם שלי../images/Emo6.gif אבל רק בסוף הודעות עם מילים, ורק אם המילים "רציניות". כאן המילים לא רציניות או שכן תמיר.
אני רגיל לחתום את השם שלי../images/Emo6.gif אבל רק בסוף הודעות עם מילים, ורק אם המילים "רציניות". כאן המילים לא רציניות או שכן תמיר.
T The Fourth Horseman New member 19/2/07 #7 יום קצר ../images/Emo2.gif שעה חופשית בוק/אלבום ריפורט שעה חופשית שעה היסטוריה
H hkatsman New member 19/2/07 #13 היה די דפוק יום מבוזבז. באתי ב9 וחצי ועוד לא סיימו תתפילה. אח"כ הייתה מלחמת ספריי שלג בחצר והלכתי הביתה ב1 וחצי.
היה די דפוק יום מבוזבז. באתי ב9 וחצי ועוד לא סיימו תתפילה. אח"כ הייתה מלחמת ספריי שלג בחצר והלכתי הביתה ב1 וחצי.