היום שלי!

B a m b o o k

New member
../images/Emo149.gif

התחלנו את היום ב8 וחצי (מעכשיו עד פורים
). התפילה הסתיימה באיזה 9 ועשרים בערך אז המורה בכלל לא חשבה אפילו ללמד... אז היא נתנה לנו כמה כללים לגבי הטיול (טיול שנתי ממחר עד יום חמישי באילת
). אח"כ היה שיעור לשון והיינו 10 בנות בכיתה. שעה אח"כ מתמטיקה.. השארתי את התיק בחוץ ויצאתי אחרי 5 דקות והלכתי עם חברות לקניון.

B a m b o o k

New member
../images/Emo149.gif

התחלנו את היום ב8 וחצי (מעכשיו עד פורים
). התפילה הסתיימה באיזה 9 ועשרים בערך אז המורה בכלל לא חשבה אפילו ללמד... אז היא נתנה לנו כמה כללים לגבי הטיול (טיול שנתי ממחר עד יום חמישי באילת
). אח"כ היה שיעור לשון והיינו 10 בנות בכיתה. שעה אח"כ מתמטיקה.. השארתי את התיק בחוץ ויצאתי אחרי 5 דקות והלכתי עם חברות לקניון.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif איזה כיף לך!

תהני מותק [: ספרי חוויות אח"כ

nse

New member
הי!!גמלי יש טיולשנתי מחר!

וגמאנחנו באילת. וויפי

נמנמ..

2-מתמטיקה..למדנו משהו דפוק לגמרי :שינוי נוסשא הנוסחא או משהו כזה מה המטרה לעזאזאל?? סתם טיפשי היא החזירה מבחנים..קיבלתי 100...האמת לא ידעתי למה לצפות,הלך לי ממש קל! אבל חשבתי שהייתי שאננה מידי..מסתבר שלא
3-4-מבחן באנגלית..היה סביר.. נקווה לטוב. 5-6-7-גרפיקה-ושוב פעם 3 שעות מבוזבזות,רוב הזמן גלשתי לי באתרים
ודיברתי עם קוקי
אחה"צ ישיבת צוות? יום טוב :]

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif איך אני נהנית משינוי

נושא נוסחה!
חבל שזה לא נושא לבגרות

כעיקרון אני ב-3..

והשנה אני ניגשת ל01 יכול להיות שלומדים את זה ברמה יותר גבוהה ב4 או 5

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif גאוןןןןןןןןןןןןןןן :)

איך היה אצל יוני?

חעע ../images/Emo163.gif

מצחיק לגמרי^_^ יוני כזה כפרה |סגידה| (פחח זה עלוב אנלא מאמינה שכתבתי סגידה ברצינות
). אבל בשביל יוני הכל.

חצילע

New member
(:)

יום נחמדול. ^^ קמתי ברבע ל7, ואז אני כזה מתוך שינה. "היי!1111 אין אפס!!1" וחזרתי לישון עד 8, ואז קמתי, ואני כזה, "יו, אין שעתיים מתמטיקה היום
" וחזרתי לישון עד איזה 9 או 9 וחצי, לא זוכרת. הלכתי לביצפר, היה בגרויות, לא נתנו להכנס, שיר ואופיר הלכו ליהודית שתעזור להם עם המבחן אז הלכתי איתם גם DD: שעתיים ביולוגיה עבר מהר, כל השיעור בערך ציירתי. צריך ללמוד לאנגלית.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כולם פה מתחילים מאוחר

ורק אני לא
כיף לך :)

למעלה