היה ממש ממש כייףף
זהירות חפירה בדרך

וואיי ממש ממש נהנתי היום סטקס ת.ז היה מצחיקק

היה ממש ממש קורע.. בהתחלה כזה ישבנו ואז התחילו קצת לשיר ולדבר ולנאום..ואז עשינו הפסקה כדי לאכול את המאכלי עדות.. אז כולם אכלו.. והמורה שלי צילם אותי ואני כזה התעצבנתי כי לא ראיתי ואז ראיתי אותו מצלם אותי והתעצבנתי!ואז הוא הוציא לי לשון
ואז ראיתי אותו והוא אמר לי שהוא לא צילם אותי אז שאלתי מבטיח והוא כזה כן מבטיח..חמודדדדד
ואז התחיל הטקס ת.ז והתחילו הענקת תעודות הצטיינות

וקיבלתי
{כמה מפתיע
}ועוד ילד קיבל.. ואז ת.ז והיא מפדח.. ומצחיקקק

וכל המורים בביה"ס כזה..כל הכבודד לךך וזה מגיע לך.. פדיחה לגמרי!!
והיה ממש ממש מצחיקק! ואז היו מלא ריקודים והמורים רקדו וזה היה ממש ממש ממממממממשששששש מצחיקקק! ואז אמא שלי הלכה לדבר עם המנהל ולהגיד לו כל מיני דברים אז הוא כזה אומר לנו.. כבר לא יהיו לנו תעודות הצטיינות לתת לה..הסתיימו כבר
אני אוהבת את המנהל! למרות שלפעמיים הוא דיי מעצבן אבל הוא ממש ממש חמוד!והוא חברותי וחברמן והוא מדבר איתנו בגובה העינים

ומה עוד היה..?! אההה.. המורה שלי לשל"ח...אז הוא כזה בא ואומר כזה: הוא:"מי זאת?!" אני:"אמא שלי" הוא:תשמרי עליה טוב טובבב!!!!את שומעת?! אני:*צוחקת ומביאה לאמא חיבוק* הוא:היא התלמידה הראשונה ב25 השנה הזאת שאני כאן{לא מחשיב את התלמיד שלא ממש עבר!!}היא עוברת בלי פרוטקציה ובלי כלום את הקורס משצים! ושנה הבאה היא מדריכה איתי את כל הטיולים בביה"ס אני:*מתביישת
* וזהו.. זה בערך מה שהיה היה ממש ממש כייף

וצילמו אותי מלא
אוףףףף!! אבל לא נורא מצטערת על החפירה
מי שקרא שיודיע לי