היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי!

אני במעבדת מחשבים בפעם הראשונה! איזה כיף. ויושבת לידי לסבית.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif טוב, אוקיי.

גם אני לסבית!! P: מעיין מסיקה, תעשי לי ילד. (חוץ מנדבי) טוב בכל מקרה אנחנו כאן לחפש דברים לפרוייקט DEBATE על הפלות. (סיבות בעד). אוי מעיין, חשבה שהפלות כותבים עם א' וט'!!!

מעבדת מחשבים זה תמיד כיף (היום שלי)

אפשר לשבת איך שרוצים, לצאת ולהיכנס מתי שרוצים (כי אסור לאכול ולשתות שם) ואפחד לא אומר לך כלום
ועכשיו ליום שלי: בואו נסכם את זה ככה- התחלתי בעשר כי המורה לתנ"ך נסעה לחידון, אז אני נכנסתי לביתספר כי יש עשר דקות מחנך לפני השעה השלישית כל יום. המורה לאנגלית במקרה ראתה אותי, אומרת לי "טל, לא נראה לי שיש שיעור היום, את שומעת, אני צרודה. בואי איתי אני אביא לך את החומר למבחן, תכתבי אותו על הלוח בכיתה." אז הלכתי איתה לחדר מורים, היא כתבה את החומר ואמרה לי שרוב הסיכויים שאין שיעור, שהיא הולכת עכשיו למזכירה ואומרת לה שהיא הולכת הביתה. הלכתי למחנכת ודיברתי איתה, סידרתי את העניין עם המתכונת במתמטיקה והבגרות במחשבים, הבאתי לה את הטופס של הת.ז., והלכתי לספורט....חיכינו למורה, היא נזכרה לבוא בדיוק עשר דקות לפני סוף השיעור אז היא שחררה את הכיתה שלי, ולי לא היה כלום אחרי זה אז הלכתי הביתה ברגל
כל שניה עמד לרדת גשם, והייתה רוח מטורפת...... בקיצור, לא למדתי היום אפילו לא לשניה. והכי קטע שאמא שלי אומרת לי אתמול "אם לא היה לך אנגלית הייתי מרשה לך להישאר בבית". מחר גם כנראה אין אנגלית, אז זה ללכת לעשות מבחן במתמטיקה והביתה
עכשיו צריך ללכת להתכונן למבחן. וממש ממש לא בא לי...אבל אין לי ממש ברירה
(נמ. קראתם?)

אני קראתי :)

באמת מעצבן ככה שהכול מתבטל. וגם אמא שלי תמיד אומרת לי לא להפסיד ימים עם מתמטיקה ואנגלית חחח.

dragonit12

New member
בהצלחהה:)

רגע...לא היה בסוף אגלית?! או שהיה ואת לא ידעת מזה..?! הכי קטע שהיא אמרה בבוקר איםן אנגלית ואז בסוף אומרים לך מחר היה אנגלית למה לא היית?!
בכל מקרה בהצלחה:)

חח תודה ../images/Emo13.gif

ולא היה אנגלית...חח אני בעצמי דיברתי איתה בבוקר, לא היה לה קול כמעט בכלל! כל אחד שנכנס ואומר לה בוקר טוב היא כזה "אין לי קול" XD

היום שלי.

שעה ראשונה היה אנגלית. המורה החזירה את המכתבים שכתבנו לה (כן, היינו צריכים לכתוב למורה מכתב על כל נושא שהוא) והיא כתבה לי שהיא חושבת שאני ילדה מאוד מיוחדת וחבל לה שלא יוצא לה להכיר אותי ודברים כאלה. סתם מפדח כל הקטע הזה. בהמשך קראנו איזה סיפור מוזר (שהוא דיי נחמד) בספר הספרות. שעה שניה היה מתמטיקה. המורה החזירה את המבחנים וקיבלתי 94 במבחן. דיי התאכזבתי מהציון, אבל אני מקווה לשפר אותו בע"ה. אח"כ התחלנו ללמוד הסתברות. שעה שלישית היה לשון. היום במקום פועל היה תחביר ושחבור. המורה עשתה חזרה לבוחן שיהיה ביום חמישי. אני דיי שולטת בחומר
אני רק צריכה עוד לתרגל. שעה רביעית היה היסטוריה. אני אוהבת את שעורי ההיסטוריה
והגעתי למסקנה שהמורה אחלה אחרי שהיא נתנה לי 90 בתעודה
היה לנו שעור חוויתי, או לפחות ככה המורה קראה לזה. לא למדנו כ"כ. דיברנו על היצירות של אנשים שהיו דאדאיסטים או סוריאליסטים וזה היה מעניין! סיום הלימודים
ב- 17:30 יש לי מורה פרטית בלשון. וזה אומר שאני אצטרך ללכת ברגל אליה בגשם
מחר יש לי מבחן בתנ"ך וצריך להמשיך ללמוד לזה. עכשיו אני הולכת לנוח ואח"כ להמשיך לחרוש. המשך יום טוב לכולם

dragonit12

New member
../images/Emo2.gif

את רוצה לשפר 94?! זה מעולהה!! בכל מקרה בהצלחה בתנ"ך :)

scarlet moon

New member
היה ענק!

שעת אפס שיעור חינוך, למדנו על כבשיםD: היסטוריה היה משעשע למדי! מוטי הזה גבר
מתמטיקה המורה לא הגיעה אז שעה אחת היתה סבירה עם עבודת כיתה ושעה שניה היה חלון והיה מצחיק בטירוף! ושיעור אנגלית בכלל היה קורע
[2 בנות מהכיתה בדקו אם המורה שלנו פסיכית, ומסתבר שכן
]

dragonit12

New member
כבשים?!

כאילו חיה?!מה נסגר?! חחחחחחחח 2 בנות מהכיתה בדקו אם המורה שלנו פסיכית, ומסתבר שכן חחחחחחח

Snow fairy

New member
../images/Emo8.gif

חח היא השוותה כבשים לחרדת בחינות
[אל תנסי להבין, גם אני לא הצלחתי>:]

dragonit12

New member
כייףףף:)

זהירות חפירה בדרך.. שעה ראשונה לשון.. אבל לא הייתי הלכתי לעשות מבחן בספרות:)הלך בסדר:) שעה שניה-4 השתנתה לי המערכת.. היה אמור להיות ספרות מתמטיקה ותנ"ך.. אבל בגלל שאני במועצה בביה"ס אז הייתה לי סנדנאת מנהיגות:) והיה ממש ממש מצחיקק וקורע!!! בהתחלה הכרנו אחד את השני ושיחקנו משחק שהוא כמו סלט פירות למי שמכיר.. רק שכאן המדריך אומר נגיד "כל מי שבכיתה י' קם ועובר מקום" הקטע שאסור לעבור לכיסא מימינך/משמאלך וזה היה כייף:) אח"כ שיחקנו "זרם"ככה קוראים למשחק.. אבל..לא שמעיבירים זרם אלא מעבירים פלאפונים ברגע שיש לאותו ילד שני פלאפונים בשתי היידים אז הוא צריך להסביר מזה בשבילו להיות במועצה:) אח"כ שיחקנו את משחק "החוקיות" והיו לנו חוקיות מעניינות:) וזה היה קל:) אח"כ הייתה הפסקה וסתם דיברנו:)ואז שיחקנו את המשחק "הממשלה" שזה נשיא מזכיר גיזבר וסגן.."משחק חמוד וכייפי:) היה ממש כייףף! הקטע שהיה איזה שהוא ילד שכל שניה טעה וזה היה מצחיקקק! וכל פעם הוא הוסיף לנו חוקים חדשים.. נגיד כל המספרים הזוגיים קמים וא אומרים מספר אחר.. כל המספרים האי זוגיים מוחאים כף.. נגיד אמרו "7" אז "7" מוחא כף ואומר מספר אחר לא את המספר שאמר 7..כאילו לא פינג פונג.
והיה ממש ממש מצחיקק וכייףף:) אח"כ התחקלנו ל3 קבוצות:) "מכבי ת"א " "מכבי חיפה" "בייתר ירושלים" ושיחקנו על מיני דברים.. היינו צריכים להתסדר בשמות שלנו בסדר הא"ב..מאכל אהוב בא"ב..תאירך לידה מינואר עד דצמבר..ועוד כמה:) ואז סיימנו לשחק ודיברנו קצת:) ואז סידרנו למעגל ושיחקנו "כמה עולה קפה" עכשיו הקטע שמי שטועה מקבל מכה.. וזה היה מצחיק.. לי קראו "שבי" עכשיו הוא כזה אומר נגיד..: "דבי" אז דבי קמה ואומרת: "כן המפקד" ואז הוא שואל אותה: " כמה עולה קפה?!" דבי:5 ואז הוא כזה אומר לה"שבי" ואני כזה הייתי בטוחה שהו אומר לה לשבת ולא קורא לי..ואז הוא שוב אומר שבי.. בקיצור זה ממש מבלבל אבל היה ממש ממש מצחיקקק! ואז הסתיים המחק והקבוצה שניצחה קיבלה קליק{בעצם כולם קיבלו
} וזהו..ואז חזרנו לביה"ס והביאו למועצה פיצה
ואז סיימנו ללמוד כי בערב יש לנו טקס ת.ז בביה"ס:) אז עזרתי קצת לסדר שם..ועכשיו אני בביתת.. עוד מעט אני הולכת להכין סלט ל40 איש... וזהו:) המשך יומהנה :)
קראת?! תגיד/י ותקבל/י

Under the GUN

New member
יששש!!! שוקולד!

אצלכם יש את הדבר הזה של ה-ת.ז? זנות.. גם אני רוצה מה זה הדבר הזה?! את לא לומדת 3 שעות ובמקום זה אתם רק משחקים?! עוד יותר זנות

dragonit12

New member
../images/Emo211.gif

איזה בא לך.. יש לי בכל הטעמים בבית:) כן יש לנו.. זה טקס מביה"ס.. חחחח זאת הייתה בסדנא לא אשמתי.. אבל היה כייףף:) איך עבר לך היום..?!

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

יהיה טוב אל תדאג:) שוקולד לבן
זה כזה טעיםםם!! אממ..לא טעמתי של מקס ברנר אז אני אטעם בהזדמנות:)

../images/Emo203.gif...

שעתיים קלאסי- לא הלכתי כי נתפס לי הגב לגמרי+כנראה שברי מאמץ ברגל
שעה מתמטיקה-סדרה חשבונית-סוףסוף הקשבתי לה שעה היסטוריה- אוי פנינה
נחמד כרגיל.פעם ראשונה שהיא לא הכתיבה הרבה בכלל!!! שעתיים אנגלית- בראשונה התחלתנו פרק חדש בספר,בשנייה המנהלת נכנסה כדי לראות את השיעור...היה נחמד
שעה מתמטיקה-שוב סידרה חשבונית- סיימתי את כל התרגילים...חוץ מאחד
ועכשיו? היסטוריה עד המוות
(לפחות עד מחר..)

למעלה