כייףףף
זהירות חפירה בדרך..
שעה ראשונה לשון.. אבל לא הייתי הלכתי לעשות מבחן בספרות

הלך בסדר
שעה שניה-4 השתנתה לי המערכת.. היה אמור להיות ספרות מתמטיקה ותנ"ך.. אבל בגלל שאני במועצה בביה"ס אז הייתה לי סנדנאת מנהיגות

והיה ממש ממש מצחיקק וקורע!!! בהתחלה הכרנו אחד את השני ושיחקנו משחק שהוא כמו סלט פירות למי שמכיר.. רק שכאן המדריך אומר נגיד "כל מי שבכיתה י' קם ועובר מקום" הקטע שאסור לעבור לכיסא מימינך/משמאלך וזה היה כייף

אח"כ שיחקנו "זרם"ככה קוראים למשחק.. אבל..לא שמעיבירים זרם אלא מעבירים פלאפונים ברגע שיש לאותו ילד שני פלאפונים בשתי היידים אז הוא צריך להסביר מזה בשבילו להיות במועצה

אח"כ שיחקנו את משחק "החוקיות" והיו לנו חוקיות מעניינות

וזה היה קל

אח"כ הייתה הפסקה וסתם דיברנו

ואז שיחקנו את המשחק "הממשלה" שזה נשיא מזכיר גיזבר וסגן.."משחק חמוד וכייפי

היה ממש כייףף! הקטע שהיה איזה שהוא ילד שכל שניה טעה וזה היה מצחיקקק! וכל פעם הוא הוסיף לנו חוקים חדשים.. נגיד כל המספרים הזוגיים קמים וא אומרים מספר אחר.. כל המספרים האי זוגיים מוחאים כף.. נגיד אמרו "7" אז "7" מוחא כף ואומר מספר אחר לא את המספר שאמר 7..כאילו לא פינג פונג.
והיה ממש ממש מצחיקק וכייףף

אח"כ התחקלנו ל3 קבוצות

"מכבי ת"א " "מכבי חיפה" "בייתר ירושלים" ושיחקנו על מיני דברים.. היינו צריכים להתסדר בשמות שלנו בסדר הא"ב..מאכל אהוב בא"ב..תאירך לידה מינואר עד דצמבר..ועוד כמה

ואז סיימנו לשחק ודיברנו קצת

ואז סידרנו למעגל ושיחקנו "כמה עולה קפה" עכשיו הקטע שמי שטועה מקבל מכה.. וזה היה מצחיק.. לי קראו "שבי" עכשיו הוא כזה אומר נגיד..: "דבי" אז דבי קמה ואומרת: "כן המפקד" ואז הוא שואל אותה: " כמה עולה קפה?!" דבי:5 ואז הוא כזה אומר לה"שבי" ואני כזה הייתי בטוחה שהו אומר לה לשבת ולא קורא לי..ואז הוא שוב אומר שבי.. בקיצור זה ממש מבלבל אבל היה ממש ממש מצחיקקק! ואז הסתיים המחק והקבוצה שניצחה קיבלה קליק{בעצם כולם קיבלו
} וזהו..ואז חזרנו לביה"ס והביאו למועצה פיצה
ואז סיימנו ללמוד כי בערב יש לנו טקס ת.ז בביה"ס

אז עזרתי קצת לסדר שם..ועכשיו אני בביתת.. עוד מעט אני הולכת להכין סלט ל40 איש... וזהו

המשך יומהנה
קראת?! תגיד/י ותקבל/י