היום שלי!

Double U

New member
היום שלי!

התחלתי ב9 והייתה שעה הסטוריה. התחלנו מאורעות תרפ"א. אח"כ שעה לשון שבה עבדנו על שחבור משפטים (ואני די טוב בזה!). שעתיים מתמטיקה - עברנו על המבחן שהמורה החזירה אתמול וגם קצת גאומטריה (משפט תלס הרחבה ראשונה). עוד שעה הסטוריה - משום מה החליטו לפצל לנו את השעתיים הסטוריה לשעה שנייה ושעה שישית. ממש מוזר:X גם בקושי מספיקים משהו. שעה מתמטיקה - המורה למתמטיקה (אחראית המערכת והמחנכת) לקחה לנו את השעה חנ"ג שהייתה אמורה להיות בשביל מתמטיקה. אז עבדנו על אנליזה. היה כיף
שעה חינוך - פעם אחרונה שהייתה בשיעור חינוך הקטן עם המחנכת היה בספטמבר. היום הגיע תורי שוב! ישבנו 10 ילדים בערך בקבוצה ודיברנו על ההצגה שהייתה לפני שבועיים (יומן חוף ברייטון - מומלץ, אגב). אז סיימתי ב3. עכשיו חזרתי הבייתה בגשם ובדיוק כשנכנסתי הבייתה, פסק הגשם לרדת!

MoonyAvFreak

New member
היום הכי גרוע ביקום בערך.

בבצפר הייתי ממש מבואסת. אין לי כח להסביר למה...בנים. אממ..חוץ מזה נראלי היה בסדר. צילום היה ממש ממש מיותר וכל החצי שנה הזאת תהייה ככה בגלל שאת כל מה שנלמד בחצי שנה הקרובה אני כבר למדתי לפני שנתיים בערך ואת כל העבודות אני עשיתי כבר מזמן...אז זה יהייה מעצבן וזה לא יעזור לי בהחלטה לשנתיים הבאות. חזרתי עכשיו מרעיון לאיזה משהו שטסים לארהב ופולין בקיץ והיה ממש מלחיץ..מקווה לטוב...אבל אני בספק. חח. זהו

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה קרה.. אבל.. אל תתני להם לבאס אותך ואל תתני לזה לגרום לך להיות ככה.. את לא צריכה להתבאס מזה! יהיה בסדר:)
אוהוה בהצלחההההההההה:)

היום שלי :]

0-1-רישום סוף סוף העבודה מתחילה לקבל צורה :] וזה נחמד ביותר! נראלי שאני אעלה לפה צילום כשאני אסיים
2-חינוך,משהו על אלימות.. נו באמת,מה היא מנסה להיות מורה? הרי ברור שאת מנסה למשוך את השיעור הזה רק כי את חייבת,לא היה עדיף שהיינו נשארים לצייר? וגלי הייתה חסרה :[ אוףף משעמם בלעדיהה אבל היא אמרה שהיא מתגעגעת אליי :] יאיי 3-4-תולדות,שיעור ראשון היה בחן.. היינו אמורים לבחור 5 שאלות מתוך 7 ובחרתי 4 אז זה כבר מוריד לי 20 נקודות-יאי! וסתם היה דפוק אין מצב שאני מוציאה יותר מ-65 ואח"כ למדנו על צבעים..נחמד 5-6-לשון :] חוה חמודה!! והייתה פעולה נחמדה היום.. הרגשתי כמו במדצים אבל מותר לפעמים ולא הייתה ישיבת שכב"ג! טימטוםםם! לא נורא,נעביר להם את זה בסמינר ודיברתי עם קוקי שלי[גלי
] והיא אמרה שהיא מתגעגעת אליי-חאמודההההה מחר הם חוזרים סוף סוףף
אם קראת את החפירה שלי אז קבל/י

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif בחזרה:)

כןן תצלמי לפה אח"כ את העבודה שלך:) ובהצלחה:) וחפיף על המבחן יהיה בסדר:)

סבבה ../images/Emo163.gif

הכל עבר מהר ובסדר כזה. בצהריים חברה באה והלכה לפני שעה. הייתי אמורה לנסוע להסתפר, אבל בסוף לא. יהיה בסדר. :)

שלישי

שעה 1 - תנ''ך , שיעור חפירות של המורה\מחנכת שלנו X: שעה 2 - כימיה , למדנו על קרינת גאמה נירא לי ><" שעה 3+4 - אנגלית , וואי שעה ראשונה המורה חפרה כולם ישנו פשוט אני שחקתי מפלא ^^ ואז בשעה השנייה ב-20 דק' האחורנות עשינו ת'בוחן בגראמר שעה 5 - תנ''ך עוד פעם היה אמור להיות שעתיים היסטוריה אבל למורה של נפרץ הדיסק או משהוא כזה אז היא בבית חולים ואז הביאו לנו את רכזת היסטוריה אבל היא מלמדת אותנו רק 3 שעותו בשבוע שעה 6 - חינוך , המחכנת חפרה לנו על ערב החלטות אני עידן לא מבין מזה ><" ואני עדין רוצה להבריז מזה ><" שעה 7 - ביולוגיה , הביאו לקטע מבגרות ואנחנו עשינו אותו ואזבדקנו אותו ביחד P:

dragonit12

New member
איך הלך?!

בבוחן על הגראמר?! מקווה שטוב:) ותבריז אל תלך לזה:)

שגיא 1991

New member
../images/Emo24.gifהיה כיף

האמת שאני נואם אני מדבר בשפה דיבורית (לא יעני ראסמי דוגרי ושרמווווווווווווווווווווווווווווטה) אני מדבר בגובה העיינים ואני נוטה להגיד רק דברים אמייתים(שעולה לי ביוקר), אני נוטה לנאום ולחפור די הרבה, אבל זה היה רק שתי דקות וזה היה קצר.

../images/Emo3.gif

1 - היסטוריה - משהו עם... טוב מי זוכר עכשיו 2 - מעבדת כימיה - כל מיני תמיסות בצבעים!
3 - מעבדת פיזיקה - משהו עם עומק מדומה... 4 - לשון - בדקנו שיעורים בחפ"נ חפי"צ 5 - אנגלית - אור דיבר על סקווש! 6 - ערבית - נאווה המסריחה עשתה לנו "אנסין פתע" מהבגרות וגם ניתוח פעלים מהבגרות. 2 מתוך 4 דפים מהבגרות אני חושב בפתע. מעפנה. 7 - תנ"ך - גלות 10 השבטים...

dragonit12

New member
בחני פתע זה בעע

הכי מעצבן שעושים לך בוחן פתע רק כי כל הכיתה לא לומדת ואז אתה גם צריך להיבחן וזה רק בגללם..:-\ אבל חפיף:) איך הלך?!

למעלה