היום שלי!

אוי.. זאת הולכת להיות השתפכות

השקעתי את הנשמה שלי בשביל לעשות לה מסיבת הפתעה ליומלדת. זה הגיע למצב שדיברתי בטלפון באנגלית [!!!!!11] הדבר שני הכי שונאת לעשות בעולם בערך. ובמסיבה? היא פאקניג צרחה עליי מול האמריקאיות למה הזמנתי אותן! והן מסינות עברית בקטנה וזה. חטפתי את שוק חיי יום ראשון דיבתרי בטלפון עם חברה בישראל, ואת יודעת, מדברים שעות וזה. היא באה וכאילו אשכרה נתנה לי מכות למה אני לא מפנה את הטלפון. =/ ואבא שלי חזר מישראל עם עיתונים וברגע שבאתי לקרוא הוא צועק עליי למה אני לא עושה פיזיקה מה פיזיקה סעאמק תן לקרוא;[

NoFaRi1

New member
אויי בובי ../images/Emo23.gif

וואי אני ממש מבינה את הכעס שלך, והוא מוצדק לגמריי! אבל אחים קטנים זה מעצבן, וזה יעבור :] פעם הבאה אל תעשי לה מסיבה אם את לא חושבת שמגיע לה :] ואגב, אני מאוד איתך בקטע של לדבר בטלפון באנגלית. P: אבל מחר או מחרתיים זה יום חדש ותשכחי מזה

איזו אחות מגעילה! כפוייה טובה!

אני דיי מבינה אחותך, אחותי גם בלתי נסבלת.

Double U

New member
היום שלי

שעתיים ראשונות - מבחן בכימיה. היה די קל. מצפה לטוב מאוד. שעה אנגלית - המשכנו לדבר על בעיות של הורים ומתבגרים ובסוף היא חילקה את האנסינים וקיבלתי 100!!! ועוד בהתחלה הייתי גרוע באנסינים! שעתיים ביולוגיה - המשכנו בהרצאות והמורה נזכרה לעשות פעילות לט"ו בשבט עם פירות וירקות ואז חילקה לנו שעשועים שקשורים לצמחים
מה אנחנו בכיתה א'?! לפחות בסוף היא אמרה את הציונים של ההרצאות וקיבלתי 100
שעתיים הסטוריה - למדנו על מוסדות לאומיים שהוקמו בימי בניין הבית הלאומי בשנות ה-20 ואז הוא חילק את המבחנים וקיבלתי 95
שעה פיזיקה - תרגלנו בנושא העדשות אבל לא למדנו משהו חדש. אחה"צ הלכתי למועצת הנוער והייתה ישיבה ממש ארוכה ומעייפת (אני רשמתי את הפרוטוקול). אבל לפחו התחלנו לשנות דברים בתקנון המועצה ומחר נציג את זה במליאה של כל המועצה

NoFaRi1

New member
ראיתי אותו היוםP:

באמא שלי שהייתה לי הרגשה שאני אפגוש אותו בחד"כ, למרות שהוא אמר לי פעם שהוא בקושי הולך. והופה, אני מתחילה ללכת לפי החושים שלי
דיברנו איזה חצי שעה עד שאבא שלי הגיע ונפרדנו לשלום. עכשיו עד שאני אראה אותו שוב
אבל מכפת, עשה לי טוב :]

למעלה