היום שלי (חייבים להיכנס!!)
קודם כל-תרגישי טוב! ובקשר למבחן-לא נורא, יש מועד ב', ואת תהיי יותר מוכנה אליו.. למרות שפעם אחת עשיתי מבחן במתמטיקה כשהייתי חולה והוצאתי 92!!
היום שלי: התחלתי שעה ראשונה- תנ"ך עבר מהר היה משעמם כרגיל שעה שנייה-הסטוריה, היה קטע קורע!!!
חברה שלי אמרה למחנך שלנו בפרצוף "אני שונאת אותך!!! אתה מגעיל!!" כשהוא שלח אותה להירשם, וכשהיא חזרה הוא אמר לה "אני אבטל את ההרשמה...אבל..את לא שונאת אותי, נכון?" חחח וכל הכיתה נשפכה מצחוק!!!!! הוא כזהה...ילד קטן בחיי!!! אחרי הסטוריה ותנ"ך בא אנגלית..השעורים החלו להיות נורא כיפיים! פעם שנאתי את המורה, עכשיו היא נהייתה נורא נחמדה.. אחרי שלושת השעות האלה באה הפסקה של חצי שעה...כל ההפסקה חרשתיייי ללשון!!!פשוט התרוצצתי בין ילדים ושאלתי שאלות..
יום שבת למדתי מ-12 בצהריים עד 19:00 בערב!!! וקצת אחרי 19:00!! ברצף! אחרי ההפסקה בא כמובן המבחן... זה מקצוע כל כךך קשה...היה לנו מבחן על הכלללל: תורת ההגה [מפיקים דגשים הברות], תחביר ושחבור [פסוקית מושא+נושא+נשוא+לוואי, תמורה, קפ"ה, משפט כולל, וכו וכו'...] שם המספר והבנת הנקרא שבחייים לא למדנו על זה אפילו לא שיעור אחד!!!! ולא זוכרת מה עוד...הקיצר על כל החומר מתחילת שנה עד היום.. בשעתיים מסכנות! זה היה מתיש ומייגע! [מושא כולל-מתיש ומייגע...אווך-רואים מזה?! חח] אחרי זה, באו
4 שעות קולנועעע גאאאדד!!כמה בנאדם אחד יכול לסבול?!
אבל המורה שחררה אותנו רק אחרי 3 שעות=]] (כי מחר יש לנו עוד 4 שעות קולנוע, אנחנו מסיימים בשעה עשירית!!) אחרי כל היום הזה חזרתי הביייתה..אכלתי..הכנתי הומוורק במתמטיקה..ואז הכנתי כדורי שוקולד לחברה שלי שיש לה מחר יומולדת...או שקודם עשיתי כדו"ש ואז מתמ"ט, לא זוכרת.. אחרי זה עליתי למעלה המשכתי שעורים בכמה מקצועות, עשיתי עוד כמה דברים נכנסתי להתקלח ואני פה..=]] וזה הייום שלי!