היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חח אשכרה.

צריך לעשות כאן פינת ציטוטי מורים, את צריכה לשמוע מה המורה שלי להיסטוריה אומרת. P:
 
חחחחחחח

גם אצלנו המורים קצת לא בסדר יש להם לפעמים יציאות כמו: "נשבר הזין" וכאלה מערכת החינוך של ישראל..איזה יופי
 
שמחה שהיום הזה עבר כבר..../images/Emo108.gif

יום פשוט גרוע! עוד מהבוקר באוטובוס בדרך לביצפר היו לי כאבי בטן חזקים!... רק רציתי כבר להגיע לביצפר.. ואז ירדתי מהאוטובוס ובדיוק התחיל מבול... והמטרייה שלי נדפקה.. יעני עפה כזה ברוח..חח קיצר דפוקה.. אז נכנסתי לכיתה רטובה.. והיה קר... שעה 1- היסטוריה.. כבר להתחיל להכתיב על הבוקר? =[ שעה 2+3- שעתיים עם המחנכת.. היה אמור להיות שיעור תנ"ך ושיעור חינוך.. אבל בסוף שעתיים שלמות היא דיברה איתנו על המגמות.. קבלת החלטה.. שבוע הבא יש לי ערב מגמות.. ששומעים הרצאות על המגמות וזה.. ואח"כ מחליטים לאיזה מגמה ללכת.. קיצר שעתיים שלמות היא טחנה ת'מוח על קבלת החלטות וזה.. אני בינתיים התכוננתי למבחן בפיזיקה.. שעה 4- לשון.. היא עשתה איתנו חזרה על שיחבור.. ואיך זה מופיע בבגרויות וזה.. שעה 5- פיזיקה.. מבחן.. הלך לא משהו /= ואני כ"כ חייבת לשפר ת'ציון!..=[ שעה 6- ביולוגיה.. חברה שלי עברה לידי.. היה נחמד.. והיא הכתיבה על מנדל.. משהו כזה..חח שעה 7 ואחרונה! - היסטוריה... ושוב הוא הכתיב.. ונתן חומר למבחן שיש ביום חמישי.. וזהו.. סוף סוף הבייתה.. כל היום רק רציתי הבייתה.. ממש כאבה לי הבטן.. בקושי קמתי מהכיסא.. וגם בזמן האחרון יש לי סחרחורות כזה.. אין לי מושג מה עובר עליי... איזה וירוס?..חח יאללה יום טוב לכולם!
 

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif המטריות האלה..

לא נאמנות! P: סחרחורות? בחילות? אז.. איך את הולכת לקרוא לו? סתם :) אז לאיזו מגמה את הולכת? שיהיה יום טוב!
 
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

כן אה?. נכון זה נשמע כאילו אני בהריון?? אני בדיוק מספרת כזה לחברה שלי.. ועושה לה: וואי זה נשמע כאילו אני בהריון או משהו
ואני בהחלט הולכת לקנות מטריה חדשה! בקשר למגמות- כנראה.. אני הולכת למגמת סוציולוגיה-כלכלה.
 
../images/Emo203.gif עוד שבוע....

3 שעות מודרני בבוקר שעה ספרות שעה לשון שעה ספרות- סיימנו לחרוש על "התפסן" :יאייי -)
שעה לשון -יש מבחן בשישי
שעה ביולוגיה יום משעמם טילים!@#$%^ עוד מעט קלאסי ואחר כך להקה עד 11
 

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif התפסן../images/Emo47.gif

איי לאב הולדן! אנחנו קוראים את זה באנגלית :)
 
היום שלי

לא היה אנגלית- אז סתם דיברנו על המחצית שעוברת השבוע.. לשון- מבחן. אחד המבחנים הכי קשים של כל השכבה. שעתיים הפקה- הוא נתן לנו תאריכי הגשה לסרט גמר
 

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifיש לי יום יום חג. D:

היה די משעמם. התבטל אנגלית, וישבנו האמפי והיה קקקקקקקקקקקקקר.
והיה שיעור חינוך שהועבר בצורה יוצאת מן הכלל על ידי מזי. סתם, לא באמת. היא מצליחה להוציא מילה מהפה וזה עצוב נורא;[[ ומאיה ירדה ל3 יחידות, והצטרפה להקבצה המגניבה שלנו. D:D: אז היה שיעור נחמד. |אושר| ותיאטרון היה אחלה. וסוציולוגיה. הוי. אני רק שונאת את המורה הזאת יותר ויותר משיעור לשיעור.
 

NoFaRi1

New member
בקטנה בובה, תשלימי מחר :]

סתם רובצת בבית מינוס 16
 

טל קארי

New member
היום שלי (חייבים להיכנס!!)

קודם כל-תרגישי טוב! ובקשר למבחן-לא נורא, יש מועד ב', ואת תהיי יותר מוכנה אליו.. למרות שפעם אחת עשיתי מבחן במתמטיקה כשהייתי חולה והוצאתי 92!!
היום שלי: התחלתי שעה ראשונה- תנ"ך עבר מהר היה משעמם כרגיל שעה שנייה-הסטוריה, היה קטע קורע!!! חברה שלי אמרה למחנך שלנו בפרצוף "אני שונאת אותך!!! אתה מגעיל!!" כשהוא שלח אותה להירשם, וכשהיא חזרה הוא אמר לה "אני אבטל את ההרשמה...אבל..את לא שונאת אותי, נכון?" חחח וכל הכיתה נשפכה מצחוק!!!!! הוא כזהה...ילד קטן בחיי!!! אחרי הסטוריה ותנ"ך בא אנגלית..השעורים החלו להיות נורא כיפיים! פעם שנאתי את המורה, עכשיו היא נהייתה נורא נחמדה.. אחרי שלושת השעות האלה באה הפסקה של חצי שעה...כל ההפסקה חרשתיייי ללשון!!!פשוט התרוצצתי בין ילדים ושאלתי שאלות.. יום שבת למדתי מ-12 בצהריים עד 19:00 בערב!!! וקצת אחרי 19:00!! ברצף! אחרי ההפסקה בא כמובן המבחן... זה מקצוע כל כךך קשה...היה לנו מבחן על הכלללל: תורת ההגה [מפיקים דגשים הברות], תחביר ושחבור [פסוקית מושא+נושא+נשוא+לוואי, תמורה, קפ"ה, משפט כולל, וכו וכו'...] שם המספר והבנת הנקרא שבחייים לא למדנו על זה אפילו לא שיעור אחד!!!! ולא זוכרת מה עוד...הקיצר על כל החומר מתחילת שנה עד היום.. בשעתיים מסכנות! זה היה מתיש ומייגע! [מושא כולל-מתיש ומייגע...אווך-רואים מזה?! חח] אחרי זה, באו 4 שעות קולנועעע גאאאדד!!כמה בנאדם אחד יכול לסבול?!
אבל המורה שחררה אותנו רק אחרי 3 שעות=]] (כי מחר יש לנו עוד 4 שעות קולנוע, אנחנו מסיימים בשעה עשירית!!) אחרי כל היום הזה חזרתי הביייתה..אכלתי..הכנתי הומוורק במתמטיקה..ואז הכנתי כדורי שוקולד לחברה שלי שיש לה מחר יומולדת...או שקודם עשיתי כדו"ש ואז מתמ"ט, לא זוכרת.. אחרי זה עליתי למעלה המשכתי שעורים בכמה מקצועות, עשיתי עוד כמה דברים נכנסתי להתקלח ואני פה..=]] וזה הייום שלי!
 

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif חזק!

איזה מחנך מצחיק יואו. :) אבל לפחות אכפת לו שלא תשנאו אותו חחח 4 שעות קולנוע? איך אני מקנאה
 
למעלה