היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי!

ממ האמת שאני שוב בבית. כאבי ראש, בחילות, שפעת. ): יש היום מבחן במתמטיקה וההורים שלי הרשו לי להיעדר. אני ממש מרגישה רע עם זה \:

Snow fairy

New member
התבטל אנגלית וספרות../images/Emo47.gif

ירדתי ל-3 יח"ל מתמ' והיה ממש מצחיק
. וסיימתי ללמוד את החומר שהם מתחילים עכשיו, אז היה לי קל, אבל עכשיו יש לי מלאן חומר להשלים|:

Snow fairy

New member
תודה לשתיכן;]]

זה באמת ה-דבר! תכלס, מאז ומתמיד ידעתי שאני אהיה 3 יח"ל, אף פעם לא היתה לי אף כוונה להיות יותר מזה, ושנה שעברה הייתי הקבצה א'2, והיתה לי מורה ממש טובה, וקיבלתי מעל 90 ובגלל זה שובצתי ל-4... התכוונתי לרדת כבר בתחילת השנה, אבל החברות הטמבליות שלי שכנעו אותי להשאר ב-4
. בקיצור, עכשיו אני אשכרה אדע משהו נראה לי
ובי"ב תהיה לי מערכת סטלנית לגמרי!! אני גם בדוברי אנגלית, גם ב-3 יח"ל וגם בספרות מוגבר! כשכולם ילמדו את המקצועות האלה בי"ב אני אחלום לי על חתולים ורודיםD:

וואיי תרגישי טוב../images/Emo24.gif

0-1-תנ"ך טוב שהיא לא הכתיבה לנו יותר.. והיה לי משעמם בלי גלי
אוףף 2-3-הצגה "שעונים" על השואה.. זה כאילו שני שחקנים אחד יהודי ואחד גרמני הומו-היה נחמד.. 4-היסטוריה סתם היה משעמם... 5-6-ציור.. בעע מה היא רוצה ממני?
נמאס ב-4 ישב"צ ואח"כ ללמוד לתולדות יאי? אוףף אני מתגעגעת לגלי ומוקי

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif לא הלכת לגדנ"ע?

לא נורא, הימים עוברים מהר, באמת!
ההצגה נשמעת ממש מעניינת, מקווה שהיא תגיע אלינו גם! איך את באמת מסתדרת עם תולדות? שווה את זה? :)

ממ..

אני לא בערבית ככה שלא.. וההצגה באמת נחמדה :] שחקנים טובים אמ.. תולדות זה נחמד כאילו,יש דברים מעניינים ובכללי זה נחמד לראות מה הרקע שמאחורי היצירה :] וכן,זה שווה את זה

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כן, אבל..

איך מסתדרים עם כמות החומר? שמעתי על מבחנים של 60 יצירות!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כן, אבל..

איך מסתדרים עם כמות החומר? שמעתי על מבחנים של 60 יצירות!

שאלה טובה..

בדיוק עכשיו יש לי בחן.. זה די בסדר..כשמבינים את היצירה אז זה לא כזה מסובך.. כאילו,יש כמות גדולה של יצירות..אבל לומדים איכשהו. במבחן קודם קיבלתי 70 ומשהו.. ובתעודה יש לי 85 אז זה אחלה
ויש את המקצועות הטכנולוגיים שמכפרים על זה אז זה בסדר

תולדות האומנות? ../images/Emo163.gif

שואתי ביותר. למדתי על 10 יצירות + - מתחילת השנה ואנחנו נחשבים כיתה די איטית.. מה גם שהחומר נורא עמוס וכבד, וענינו עכשיו על שאלת בגרות, אז רואים את היקף החומר: סעיף 1 (מתוך 2) לקח 2 עמודים, כל עמוד עוסק ביצירה, ויש עוד את סעיף ב', שהוא הסעיף הארוך. תכפילי את זה ב-6 שאלות ותקבלי את הבגרות של שנה הבאה בתולדות האומנות. איזה כיף, אה?

מממ... אוקיי..

אנחנו למדנו מעל 40 יצירות מהתחלת השנה. וזה דווקא די בסדר.. ברור שיש נושאים משעממים ויצירות דפוקות והכל אבל בתכלס,מה שמעניין אותי זה הרעיון שעומד מאחורי היצירה. מחר בחן בתולדות האומנות אעעעע

חחחח זה זוועה ../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

בהצלחה! :) ואל תשכחי להשתמש במושגים אומנותיים, מורות לתולדות אוהבות את זה ^_^

חחחח כן אה?

אמ.. היה די זוועתי. היא בחנה על דברים שדי לא היו בחומר לבחן. אבל יהיה בסדר..איכשהו :]

../images/Emo6.gifאיזה מניאקית היא פאק. ../images/Emo163.gif

לי יש מזל... איכשהו אני מוציאה 70+... למרות שזה די חרא, אבל הניסוחים שלי גרועים, זה הכל

FartherAway

New member
את צוחקת?

תולדות האומנות זה אחד המקצועות היחידים שבאמת מעניינים אותי השנה
למדנו בערך 30-40 יצירות, אני חושב. נקווה שלא יהיה יותר מדי ארכיטקטורה וכל החרא הזה במיקוד.

לא אמרתי לא מעניין../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אבל בהתחשב בעובדה שאני פשוט נרדמת ברוב השיעורים, ושהקול של המורה מונטוני ומציק, ושהחומר עמוס וכבד, אז לדעתי לא כזה מהנה ללמוד את המקצוע הזה. אבל מעניין הוא כן.

B a m b o o k

New member
MY DAY

שעתיים ראשונות-תורה. ובשעה השניה הלכתי לעשות דיוקן... שאלון על הבצפר. אה. והמורה הביאה לי את הציון שלי בתעודה בתורה וקיבלתי 86. וגם המורה למחשבים הביאה לי את הציון וקיבלתי רק 73
אבל בתעודה קיבלתי 95
שעתיים אח"כ היה הפקה. התחלנו ללמוד על המצלמה וזה. ואז גם ישבנו עם המורה על הכתבות שלנו. אח"כ הלכתי לקניון וישבתי שם איזה שעה וקראתי והלכתי הביתה

עוד מעט הולכת../images/Emo3.gif

אז בנתיים....חח (ימי ראשון אני מתחילה בעשר) שעות שלישית רביעית- מחשבים. אויש היה כזה מצחיק!!! מישהי שואלת את המורה "אתה בסדר?" מה הוא עונה? "לא"
חוצמזה שכתבתי רק חצי שיעור כי היד שלי כואבת מהבאולינג...חחח אז כן, והיה איזה תרגיל שהוא הראה לנו, ובתור שני משתנים הוא שם male, female (ככה כותבים? חח כאילו זכר ונקבה) בקיצור, הוא אמר שהזכר בגלל שהוא ראשון אז יש בו 0, ואז הוא בעצם הופך ל-1, שזה הנקבה, אז הוא אמר שזה ניתוח לשינוי מין מה שההוא עשה
והוא שואל "מה הmale קיבל? בואו לא נרד לפרטים, תלכו עם הרעיון של 0 ו-1"
היה שיעור מצחיק. שעות חמישית שישית- מתמטיקה. בשעה הראשונה פתרנו (יותר נכון המורה פתר) את השיעורים שאנשים לא הצליחו, ובשעה השניה התחלנו משהו חדש שקשור לסדרה הנדסית. לא כתבתי כי לא יכולתי בגלל היד. שעה שביעית- היסטוריה. שוב פעם השאלה "למה את לא כותבת?" ושוב אותה התשובה...חח היא הכתיבה כל השעה. היה איזה חלק בשיעור שאמרו משהו מצחיק, כולם צחקו חוץ מהמורה ואז היא באה להמשיך את ההכתבה והיא באה להגיד את המילה ופתאום היא מתחילה לצחוק על מה שהיה מקודם...וכולם צחקו אחריה
יום די מצחיק היה... מחר מתחילים בתשע!!! וגיליתי שלאחות יש ידיים ממש ממש עדינות...האמת שהייתי בטוחה שזה לא ממש ככה.

למעלה