היום שלי!

dragonit12

New member
תרגישי טוב:)

גאנחנו לומדים על אליהו! והפיסח{צולע..}וגם אצלנו היא מדגימה
תתחדשי על הקפוצון:) בהצלחה בהיסטוריה:)

noname202

New member
היום שלי

שוב נשארתי בבית, ראיתי טלוויזיה, למדתי. ברבע לשלוש אורנית ומור הגיעו אליי, ירד גשם והרס את כל הפעולה שהייתה אמורה להיות
קיצר, הלכנו לשבט בתקווה שגיא יעזור. הוא לא עזר. אילתרנו משהו, חזרנו הביתה, הכנו וחזרנו לשבט. הפעולה הייתה נוראית, התאכזבתי מהן ברמות ואמרנו להן את זה, הן [בעיקר השמקית הקטנה והטיפשה] לא הקשיבו ולא שמו על זה. אח"כ הייתה ישיבת שכב"ג, היה פשוט נוראי. התווכחנו מלא על נושא אחד, ושתי בנות פשוט קמו והלכו...דקה אחרי שהן הלכו הצבענו, והצד שהן תמכו בו הפסיד, רק כי הן הלכו, ואני הכי מאושרת מזה בעולם 2$!!!$!!#!#@! זונות העיקר שהיום צופה הוא יומיים וב9-10 ולא אחרי פסח... ועכשיו אני לומדת למבחן באיסלאם שרוב הסיכויים שיהיה לי מחר, ושכחתי ממנו

פשוט ההיתי צריך לא להגיע.

מתמטיקה- התבטלו שעתיים. ומה שמעצבן שיש לנו יום חמישי מבחן >< ספורט- גם בטלו מד"ט וחברה- היה נחמד [: מחר מתחילים בשעה שלישית !@#$

dragonit12

New member
../images/Emo2.gif

למדת רק מד"ט בכל היום הזה?! אני הייתי מבריזה כבר ממזמן!{טוב נו אולי לא
} להתחיל שעה שלישית זה כייף:)
אה ובהצלחה במבחן במתמטיקה יום חמישי:)

Aline In Chains

New member
שלי..

איחרתי שוב, אני חייבת להפסיק לאחר כל יום. שעתיים לשון-שיעמום. שעה חברה- המחנכת שאלה אותי למה אני עושה בעיות בסורוקה[מחוייבות אישית], הם אמרו לה שאני צורחת עליהם ומפריע ולא עושה מה שהם אומרים לי, מה דה פאק?!?! שעה תקשורת-היה בסדר, כתבתי שיר חח.. שעתיים מתמטיקה-קיבלתי 57!! |מתה|. אמאלה..שמיש'ו ירה בי.

dragonit12

New member
מלחמות זה כייף!../images/Emo3.gif

שעה ראשונה לשון..היה משעמם=\ ברמות אבל! שעה שניה חינוך.. הלכתי לצלם ת'תשבץ של העיתון ואז דיברנו על השניא ועל האונס ועל מה שהוא מואשם וזה.. בקיצור בסוף לא עשינו ת'תבץ אז עשיתי לבד
שעה שלישית מתמטיקה.. הלכתי לחלק את התיכופוניסט לתלמידים בביה"ס:)היה מצחיק:) ואז המורה הביאה לנו ת'בגרות של אתמול והתחלנו לפתור:) שעה רביעית| תנ"ך.. כל השיעור פשוט נקרעתי לה מצחוקקק והיא כזה מה מצחיק?!אני כזה כלום וזה.. היא אני לא עוזבת אותך עד שאת לא אורמת לי מה מצחיק! אמרתי שום דבר... חח ואז היא אמרה לי אחרי השיעור את באה אליי!אמרתי אוקיי:) בסוף השיעור באתי אליה והיא כזה..: את ילדה שכל הזמן מקבלת 40 אץ לא מקשיבה בשיעורים אני פשוט אעיף אותך ואני כזה אוקיי תעיפי ואני עוד מתפוצצת לה בפרוצוף! ואז היא כזה עכשיו בדוגרי מה מצחיק?!אמרתי כלום אסור לי לצחוק?! והיא כזה מותר לצחוק זה בסדר:)רק אני מקווה שאת לא צוחקת ממני או ממשהו שאני אומרת:) אמרתי לה שככה זה בכל שיעור:) ואז היא אמרה..כל מה שאמרתי לך מקודם זה בסדר זה מבוטל
שעה חמישית לשון.. השעה הכי מצחיקה שהייתה לי בחיים! פשוט הלכנו מלחמת ניירות כל הכיתה זרקה אחד על השני ניירות וכדורי נייר וזה היה כזה קורעע!! היה שיעור קורע! שעה שישית מד"ט.. התחלנו ת'נושא של 'סיגריות קלות' משעמם=\ שעה שישית מתמטיקה.. חיכינו בכיתה 10 דקות ואז הלכנו לבדוק אם יש שיעור ואיפה המורה.. מסתבר שהיא הלכה הביתה ואל הודיעו לנו שסיימנו! אז הלכנו הביתה! הגעתי הביתה וזה ואז הלכתי עם אמא לקופ"ח והאחות חבשה לי את הרגל ומחר אני צריכה שוב ללכת לשם! אוףף אין לי כח!1
לא רוצה!!
ככה עבר לי היום.. קראת?! קבל/י

../images/Emo24.gif בחזרהה

חחח מלחמת ניירות זה ה-דבר!!! ואשכרה אמרת לה את זה? חחח מצחיקולה

dragonit12

New member
אמרתי את מה?|חובל|

שהיא תעיף אותי?!
כן אשכרה אמרתי לה את זה
לא נראה לי שהיא בכלל שמעה את זה
אבל זה מצחייק:) ומלחמת ניירות זה כזה כייפייי
וקבלי עוד

../images/Emo25.gifעוד מעט הולכת לישון..

נו מה,היה יום מעייף 0-1-רישום..המשכנו את העבודה ונראלי שבסוף ייצא מזה משהו
2-חינוך...נתנה לנו את הלוח מבחנים ואח"כ הראתה לנו סרט ו"דנו" עליו 3-4-תולדות האומנות..יום שלישי יש בחןמבחן
לאאא 5-6-לשון..חושי ישבה לידי והיה חביב :] למדנו גזרה חדשה ונחמדה
הביתה ואז צופים יצאנו החוצה,פתאום התחיל לרדת גשםםם
וכל הפעולה הייתה אמורה להיות בחוץ.. אז הלכנו לגלי וניסינו לכתוב משהו..לא ממש הלך חזרנו לשבט ו"כתבנו" פעולה.. שהייתה מתכוננת תחרות בין הקבוצות.. בסוך מהקבוצה של נועה באו פחות מאשר בקבוצה שלי אז זה לא היה כזה פייר.. אז פשוט עשינו להם פז"חים ואילתרנו להם על המקום.. עצוב,מאוד עצוב
אבל נו מה.. מה אפשר לעשות? אח"כ ישיבת שכב"ג היה די משעשע בסה"כ אבל 2 פוסטמות מהשכב"ג פתאום ארזו את החפצים שלהן והלכו וואלה יופי באמת,אתן מתווכחות על איזשהו משהו ופתאום הולכות? לפחות תישארו עד ההצבעה! ארר מטומטמותתת!!! בעצם...מטומטמת.. קיצר..היה יום די משעשע אבל מעייף.. אז נראלי שאני אפרוש לישון.. אם קראת קבל/י

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה במבחנים:) איזה סרט ראיתם?! ואממ..מזה פז"חים?

תודה

סרט של איזה מגמת תקשורת מחיפה.. "הלוואי שתמותו" או משהו בסגנון פז"ח-פעילות זמן חופשי זה משחקים כאלה חופשיים.. וזה די חרא כי בד"כ יש פעולות ערכיות ולא סתם משחקים והכל..

טל קארי

New member
אני

התחלתי שעה שנייה=]=] שעתיים סוציולוגיה
חפירות, אבל עבר מהר
הפסקה שעתיים מתמטיקה
אנליזה, פונקציות שורש
שעתיים הסטוריה-מבחן-הלך מעולה!! אני מצפה למינימום 80
עשיתי 4 שאלות בפחות משעה.. אח"כ התקדמתי הבייתה, לבית של אבא שלי בכפ"ס, וירד גשם ולא היתה לי מטריה
הגעתי לאבא הייתי במחשב שמעתי מוזיקה, עשיתי שעורים בלשון, דיברתי עם אחותי דרך המסן עם מיקרופון
אח"כ הלכתי למועדון נוער בכפ"ס-למוחוייבות האישית אח"כ הסתובבת בקניון, הלכתי לקופי בין [הגקיע לי משקה חינם!] שתיתי אייס בלינד שוקו
ואז הסתובבתי עוד טיפה.. ואז אחותי הגיעה אספה אותי ונסענו לסבא שלי שלא ראיתי מלאא זמןן.. והוא השתנה, הזדקן וכל הדברים האלה
קצת מדאיג...זה לא כמו פעם..
בכל מקרה, יום יפה שכזה..

מממממממ../images/Emo110.gif

התחלתי היום ב10.. ואמא נשארה היום בבית אז היא לקחה אוית בבוקר לבציפר! ולפני זה נסענו לדידקטה כי הייתי צכה כמה דברים לברכה לחברה.. אח"כ היה לנו הרצאה נורא משעממם על רפורמים:\ אח"כ היסטוריה של"ח ומדעי החברה שתמיד מצחיקק..חח אח"כ היה מודרני וזה כלכך קריעהה אלוהיםם הריקוד הזה הורסס.. אח"כ ישר נסעתי לעירוני ג' כי שם אנחנו מעבירים פעולות כשיורד גשם..אז העברתי חצי פעולה פינוקיוחח כי היינו צכים להכין שקשוקה וקצת יורד גשם אז אי אפשר.. אח"כ עלינו כל השכבג לשבט לישיבה חופרת בחרנו נושא לפורימון ויום שישי סמינר אמצעעעעע!!! שיגיע כברררר!! וזהו ב10 חזרתי הביתהה.. ועכשיו אני הולכת להתקלח ולישוןןן לילה טובב:]]

חצילע

New member
יומטוב!!!!!11111111.

אפס - לשון, היה בסדר. לא הבנתי כלום. אז. X: ראשון - היה היסטוריה, אבל עשיתי מבחן בלשון, היה די חרא.
לא נורא. קיבלתי 92 בהיסטוריה!!!!!111111111.
שני - מעגלי שייכות. דפוק - כרגיל. 80 במבחן. (:) שלישית - היסטוריה. ^_^ רביעית - ג'ודית!!11 חפירה. **** הזה כוסון. שיעשה לי ילדים.
חמישית - אנגלית. קיבלתי תעודת הוכרה מצביה שהשתפרתי ואני מראה נכונות ללמידה?
אחר כך הלכתי הביתה, הבאתי את הדברים, היתה סדנא ועשינו סיכום וכאלה. ונסעתי עם שירוש לת"א, והיה ממש כיף. וקניתי צבע סגול לשיער. בדרך חזור היו 3 ילדות מעצבנות חשות בנות 14 ככה, שכל הזמן שיחקו ארץ ארץ. כולי חלמתי בחלום שלי על פילים ורודים, פתאום אני שומעת. "אאאאאאאא!!!!1111 סטופ!!11 ו!!!!111 זימבבואה!!111" וזהו. אחלה יום(:)

למעלה